Постинг
04.01.2019 00:00 -
Домашен течен шоколад
Съставки : за 10 порции:
Прясно мляко - 375 мл.
Сухо мляко - 250гр.
Лешници-125гр.
Пудра захар -250гр.
Масло-250гр.
Какао-65гр.
Ванилия-20гр.
Приготвяне
Варене.
Подготовка: в 3 стъпки.
1: Пудрата захар,маслото и прясното мляко се слагат в съд на умерен огън, докато захарта се разтопи.
2: Какаото , ванилията и сухото мляко се пресяват в купа за да няма бучки. Сместа се изсипва в сиропа и се бърка енергично.
3: Лешниците се смилят на дребно и се прибавят към шоколада . Сместа се разпределя в купички и се охлажда в хладилник за няколко часа. ❤❤❤
Прясно мляко - 375 мл.
Сухо мляко - 250гр.
Лешници-125гр.
Пудра захар -250гр.
Масло-250гр.
Какао-65гр.
Ванилия-20гр.
Приготвяне
Варене.
Подготовка: в 3 стъпки.
1: Пудрата захар,маслото и прясното мляко се слагат в съд на умерен огън, докато захарта се разтопи.
2: Какаото , ванилията и сухото мляко се пресяват в купа за да няма бучки. Сместа се изсипва в сиропа и се бърка енергично.
3: Лешниците се смилят на дребно и се прибавят към шоколада . Сместа се разпределя в купички и се охлажда в хладилник за няколко часа. ❤❤❤
Наринато от боклука -и премирано с висок...
Храната, отглеждана в космоса, се оказа ...
Никой човек не е остров
Храната, отглеждана в космоса, се оказа ...
Никой човек не е остров
Няма коментари
Търсене
За този блог
Гласове: 1
Архив