Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2017 14:24 - Юнакът Балкански удобно се контузи точно преди финалния нок-аут... предстои му кариера в ГЕРБ...
Автор: varg1 Категория: Спорт   
Прочетен: 4909 Коментари: 6 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Напълно според очакванията на разумно мислещите, националният герой Кубрат Пулев, си намери начин да избяга от мача с Джошуа. Изведнъж се появи лека контузия, която изисква 1 месец за лечение. Т.е. ще прехвърли с 2 седмици датата на мача. Пулев няма да се боксира.
Преди някой да обяви, че плюем по великата ни спортна икона, нека си спомним и предисторията. Промоутърът на Пулев уреди мача с Джошуа. А самият Пулев се обяви, че е против, и че нямало да му стигне времето за подготовка. Пусна гневни реплики към собствения си промоутър.
Още тогава мнозина се усъмниха, че нашенският юнак Балкански се е уплашил да не го пребият отново, както това стана в мача с Кличко.
Сега контузията идва точно навреме, и е изиграна по "герберски" театрално. Тя се била появила преди 10 дни, но наш Кубрат героично се борил ако може някак да се размине и да играе мача.
Но в цялата плетеница от оправдания накрая взеха сами да се противоречат. Ако е преди 10 дни била, и ако трябва 1 месец за да се излекува, то ако е била обявена веднага, е имало шанс да е готов за мача. Но тоя 1 месец започва да тече сега - след закъснението.
А ако травмата не предполага да се тренира, то тогава тия 10 дни той защо е блъскал? Може би за да я засили...
Спортните травми не са нещо необичайно. Те съвсем обичайно се ползват от спортистите, когато искат да избегнат някое състезание. Правил го е и Кличко, и всеки друг боксьор. Само че като го направи, всички се сещат, че истинската причина е страх или някаква друга, а не е травма. Иначе, всеки младши треньор във фитнес зала може да ви научи как много бързо да си направите травма на който искате мускул. Тя ще е съвсем истинска, ще се види при прегледа, и няма лъжа, няма измама... Само дето истинските боксьори търсят начин да се бият с по-силните, а не начин да избягат. Истинските боксьори са адмирирани, дори когато губят, стига да се вижда храбростта и мъжеството им да се бият. Загубата не е срам за един спортист. Срам е бягството от загубата. Твърде вероятната загуба на Пулев ще сложи край на кариерата му. Т.е. ще свършат и тия бутафорни мачове с някакви треторазрядни съперници, правени само с цел трупане на точки и издигане в ранглистата. Като се види, че вече не си кандидат за титлата, и всичко угасва. Кубрат ще трябва да заеме мястото на бутафорните съперници - да взима едни пари и да се оставя да го бият, докато някой друг драпа към върха. Това е по-неизгодно от да си вечен претендент, който никога няма да стиге до финалния нок-аут. Точно този статут на "вечен не-пребит претендент" преследва юнашкото ни момче. Герберският манталитет в бокса, който демонстрира Пулев накрая ще го превърне от огромната ни гордост в огромния ни резил. Като такъв може и депутат от ГЕРБ да стане, а защо не и министър-председател...

http://www.gudelnews.com/2017/10/blog-post_864.html?m=1



Гласувай:
7



Спечели и ти от своя блог!
1. staler - бреи дееба и разбирача. . . . . пулев ...
17.10.2017 19:17
бреи дееба и разбирача.....пулев изпуска неколко милиона за които можеше да пробяга 2-3 рунда/по схемата клинч-бегане,клинч-бегане и т.н. до първия по сериозен удар и пешкира на пода/ защото планирал да играе до края на спортната си кариера спаринг партньор за по дребни суми....
цитирай
2. germantiger - ...
17.10.2017 20:50
Съжалявам, че няма да гледам двубоя, а действително исках да гледам как Пулев ще бъде бит, лишавам се от това удоволствие за съжаление!

Боклука Пулев, добре помня, как си правече гаргара с Кличко, когато онзи спомена травма, сега Пулев е в позицията на Кличко с който сегавреше и Пулев заслужава гаврата.

Не съм фен на Владимир Кличко, повече харесвах големия брат Виталий, не съм фен и на Джошуа. По "мое време" ниво бяха Тайсън, Холифийлд, Луис, Томи Морисън белия, Андрю Голота, Ридик Боу, а в по-леките Оскар де ла Оя златното момче, Мигел Котто итн
цитирай
3. krumbelosvet - ЗЛОУМИШЛЕНА догадка.
18.10.2017 08:40
ЗЛОУМИШЛЕНА догадка. Това е постът. Доказва го немедлеННото одобрение на българолюбивия тигър. Няма друг аромат като котешко... творение.
цитирай
4. vencivaleri1951 - Ще имаш възможност да гледаш финал с Пулев
18.10.2017 10:23
germantiger написа:
Съжалявам, че няма да гледам двубоя, а действително исках да гледам как Пулев ще бъде бит, лишавам се от това удоволствие за съжаление!

Боклука Пулев, добре помня, как си правече гаргара с Кличко, когато онзи спомена травма, сега Пулев е в позицията на Кличко с който сегавреше и Пулев заслужава гаврата.

Не съм фен на Владимир Кличко, повече харесвах големия брат Виталий, не съм фен и на Джошуа. По "мое време" ниво бяха Тайсън, Холифийлд, Луис, Томи Морисън белия, Андрю Голота, Ридик Боу, а в по-леките Оскар де ла Оя златното момче, Мигел Котто итн


но не там е въпросът. Защо мразиш всичко българско-от мама ли си недоволен?
И колко са хората отказали се от парите за претендента? На Пулев амбициите са може би повече от възможностите му, но той е приличен боксьор. Не мога да гадая /не съм разбирач като автора и теб/, дали травмата му е реална или треньорска, но ако е второто Кубрат ми се издига в очите. Заяви, че му е малко времето и ако го е направил нарочно е проявил характер и не се е съгласил да отиде като обречен , макар и срещу солидна пачка. 5000000 долара променят живота ти изцяло. Лично аз не познавам човек който не би ги взел, ако има вероятност да му се изплъзнат-а такава вероятност за нашето момче има.
Впрочем Кличко заслужава също адмирации. Той отказа реванш, а с това много по сериозна сума от тази на рутинния претендент. Лично аз живеейки в този меркантилен свят се възхищавам от хора които загърбват "корема " си заради "лицето"
цитирай
5. germantiger - ...
18.10.2017 15:31
krumbelosvet написа:
ЗЛОУМИШЛЕНА догадка. Това е постът. Доказва го немедлеННото одобрение на българолюбивия тигър. Няма друг аромат като котешко... творение.


руското лайно мирише най-хубаво и е най-сладко за хора като теб ;)
цитирай
6. germantiger - към венцивалери
18.10.2017 15:35
НЕ мразя всичко българско, а само лъжата и мерзостта на част от българите вкл. в блога, а тя е премного във вас.

За хора като теб и крум например, руското лайно мирише най-хубаво и е най-сладко за хора като теб ;)

Вероятно Пулев действително е контузен, но аз се сещам как той се гаври и държа към Кличко за същото.

Ето това ненавиждам във вас българите - ВИЕ ИСКАТЕ ДА НЕ ВИ КРАДАТ, НО ВИЕ КРАДЕТЕ, ИСКАТЕ ДА НЕ ВИ МАМЯТ, НО ВИЕ ДА МАМИТЕ, както беше писал един в блога.

Не визирам теб, защото за теб имам високо мнение.

А защо вие и вашата държава от дете до 16-тата си година четях и гледах, че мразите всичко германско в история и сила, защо германофобията беше ваша официална политика във филми, учебници, вестници, предавания - ето кой мрази и ме научи на това!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20119698
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71259
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031