Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2015 10:45 - Зюгановците и проривовците-солидарни в предателството на шофьорите
Автор: metaloobrabotka Категория: Технологии   
Прочетен: 436 Коментари: 0 Гласове:
1



 Другари! Погледнете на този позор! Поглднете, как КПРФ предава интересите на трудовия народ и гаси революционната енергия на масите!

Тези предатели забили нож в гърба на шофьорите на тежки камиони, предадоха ги!

imageВ Ярославска област шофьорите отишли при представителите на партията и поискали помощ[1].

Шофьорите са хора политически незрели, те не разбират, че главното не е името на партията, а нейната същност. Te мислят, че ако партията се нарича "комунистическа" – то тя е комунистическа. Шофьорите повярвали в името, повярвали, че зюгановците –и всъщност комунистите ще им помогнат. Затова те отишли в ярославската КПРФ за помощ. И какво направили последните?

Те накарали шофьорите да съберат подписи и да подадат обръщение към властите!

Вместо да кажат на шофоьорите истината, която вече отдавна е известна на всички, освен на КПРФ, че властта на буржоазията плюе на нашите обращения. Че ние можем до второ пришествие да отправяме на себе си обращения – буржоазията тях просто ще ги изхвърля. Че не на обращения и не на подписи се бои буржоазията, а от сила, организирани и решителни действия на трудещите се. Че шофьорите, ако искат да постигнат нещо не обращения трябва да подписват, а да извършват решителни действия, да усилят стачката, да блокират пътища, да парализират движението на транспорта, за да ударят буржоазията и да я заставят да извърши отстъпки. И че във всеки случай при властта на капитала теси отстъпки все едно ще бъдат непълни и временни – а за избавяне на грабежа трябва да се унищожи властта на капиталистите, да се унищожи целия съвременен икономически модел, основан на частната собственост. Патова шофьорите трябва да направят всичко, за да може тяхното движение да приеме масов характер, да бъде подкрепено от широк слой трудещи се и движението срещу пътните такси да се превърне в общо възстание на трудещите се против властта на капитала.

Вместо да се обърнат към шофьорите с правдива и смела реч, да призоват да продължат решителните действия и даже да действат още по решително ярославската КПРФ начело с Александърм Воробьов им казал нещо от рода: браво, добре че дойдохте при нас, ние винаги сме на страната на трудещите се, ние ще помогнем, съберете подписи, ние ще ги предадем, където следва, ще направим каквото трябва. И т.н., и т.н.

Кратко – ярославските зюгановци направиха всичко възможно да спрат протеста на шофьорите. Заставиха ги да чакат решения от властите вместо да действат надявайки се  на КПРФ – вместо това, вместо да се надяват на самите себе си, да очакват мелки и временни отстъпки от буржоазията вместо това да разберат необходимостта от нейното сваляне.

Вие виждате ли, как от една старона предават шофьорите, с олимпийско високомерие заявяват, че така трябва, че това е протест на дребната буржоазия и комунистите нямат отношение. Нима тези водачи-пролетарии отиват да защитават интересите на своите работодатели?[2]

И не разбират ли тези сноби, тези политици това, което отлично са разбрали наемните водачи-пролетарии, че крупния капитал организира грабеж на цялото общество, че поскъпването на автопревозите ще удари по джоба преди всичко на най- малоимущните, т. е. пролетариата, че наглостта на едрия капитал с това няма да спре- ако не му се даде отпор, той ще отиде по-далеч.

От една страна – "проривовците" с тяхното снобско високомерие, тъпост и надменост, с което въобще се отстраниха от движението на шофьорите, облели го с презрение. А от друга – зюгановците, които от една страна търсят влияние сред тях, но им спират протеста в глупави и напълно безопасни за властта на капитала събирания на подписи и тем подобни.

От две страни тези мерзавци предават движението на шофьорите и оказват услуга на врага на трудещите се.

Позор!

Н. Терехов, Ярославль

[1]http://rweek.ru/2015/11/18/rybinskie-dalnobojshhiki-prosyat-kommunistov-najti-upravu-na-platona/

[2]https://zabolshevizm.wordpress.com/2015/11/17/post3394/




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: metaloobrabotka
Категория: Технологии
Прочетен: 1681743
Постинги: 2369
Коментари: 325
Гласове: 469
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930