Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2015 14:42 - Походът на шофьорите към Москва
Автор: metaloobrabotka Категория: Технологии   
Прочетен: 399 Коментари: 0 Гласове:
-1



 Тдругари шофьори! Вие се организирате за  поход към Москва! Вие сте изпълнени с решимост да се борите против грабителите – свръхедрата буржоазия, която в своята жадност е преминала всички предели от бeзсрамие и наглост.
Ние приветстваме вашата решимост. Само смелите и решителни действия могат да доведат до победа. Буржоазията не се бои от искания– тя се бои само от искания, подкрепени със сила. Тя не обръща никакво внимание на вашите обръщения и писма, на вашите сълзи и жалби. Но тя веднага ще чуе вашия гневен протест. Тя веднага ще се паникьоса от вашата готовност да действате – от вашата стачка, от десетките хил фургони, препречели федералните пътища, от вашия очакван поход към Москва.

Изплашена, буржоазията решила да ви заблуди. Тя започнала да прикрепя към вас свои агенти, на които поставила задача – да ви извадят от верния път, да заглушат вашия протест. Погледнете, как сега около вас се вият агенти – либерали, консерватори, кпрф-ници!

Всички те ви обещават помощ. И всички те вас ви лъжат, отклонявайки ви от верния път. Никой от тях не ви говори, къде е източника на вашите беди. Никой от тях не ви говори, че причината за вашите беди е капитализма, капиталистическата частна собственост. Тя прави едни хора роби на други, тя дава възможност на едни хора да крадат от другите.

И докато има частна собственост – порядките в нашето общество няма да се изменят. Ще има свръх бигати, на които всичко ще им е позволено. Те безжалостно ще ограбват трудещите се. A буржоазната държава  ще им се отдава и помага в техния грабеж.

За да се унищожи този порядък има един път – да се извърши революция, да се сваали властта на капитала, да се унищожи капитализма, да се отмени частната собственост.

Но агентите на буржоазията, които се опитват да протегнат ръце към вашето протестно движение – не говорят на вас за това. Те ви убеждават, че вие можете нещо да измените в рамките на капитализма, при властта на буржоазията. Те ви лъжат защото служат на капиталистите и охраняват тяхното господство.

Не им вярвайте! Помнете – в капитализма вие винаги ще бъдете роби на капиталистите, винаги ще бъдете ограбвани и унижени. Само пълното унищожаване на днешните порядки ще измени вашето положение и ще освободи от грабежа на капитала всички угнетени слоеве от обществото.

Борете се не за това, буржоазията да отиде на някои отстъпки, а за пълне унищожаване на нейната власт. Не за това, вместо един буржоазен премиер да дойде друг буржоазен премиер – а за това, властта в страната да вземете вие, трудещите се!

Группа «Оппортунизму бой!»




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: metaloobrabotka
Категория: Технологии
Прочетен: 1690245
Постинги: 2379
Коментари: 326
Гласове: 469
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930