Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2016 11:32 - Руският патриотизъм-търговията е по-важна от самолетостроенето
Автор: metaloobrabotka Категория: Технологии   
Прочетен: 574 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Летището Жуковский е създаден в СССР и цялата своя история се е използвал за изпитателни и експериментални полети на многочисленни военни и граждански самолети от разлияни авиационни КБ, преминава на комерсиални релси. И от него ще направят четвърто пътническо и товарно летище в столицата.

Планира се 70% от дохода на летището да се получава от неавиционни видове дейности: паркинг, търговски и офисни центрове, товарен терминал и пр.

Засега са задействани една от двете намиращи се в летището писти. Вече е построен пътнически терминал, който от20 юни ще приеме първите пасажери — един ще лети до Казахстан. Първите дестинации — Астана, Бишкек, Ош, Чимкент, Актобе, Актау в летището Жуковский ще се изпълняват от авиакомпаниите Air Kyrgyzstan (Киргизстан) и SCAT (Казахстан).

Чужденците, стопани на Жуковский (гендиректор на холдинга "Рампорт аеро" Томас Вайшвил), се хвали, че на територията на летището ще има съвременен търговски център с продуктов хипермаркет, ледена арена, детски развлекателен център, магазини с шсекидневно търсене и ресторанти."Зданието ще бъде съединено с терминала на летището с преход, което ще представя нов формат за Русия – обединение на потока от пассажери и посетители на търговския център". (Кой не се съмнява! Че освен търговия и развлечение, капиталистите в Русия с нищо друго не се занимават? Само че така се изнася национално достояние. Но това тях не ги интересува.)

Разбираемо е че е важно да се инвестира още в товарен терминал, център за техническо обслужване на въздушните съдове, два многоетажни паркинга, хотел и два офисни центъра. (Главното е нищо за народа, нищо — за цялата страна!).

Унищожаването на Жуковското летище, като важна експериментална база на авиационния отрасъл на страната означава само едно — на руската буржоазия не и трябва самолетостроене — нито гражданско, нито военно! Не трябва на управляващата класа буржоазия в Русия  и съвременни Военно-въздушни сили! За да защитят своите пари, които отдавна лежат в чужди банки, руския управляващ олигархат са му достатъчни тези двадесет останали военни самолети, които днес изобразяват военно-въздушния флот на страната. (Само че не се хващайте в цифрата "двадесет"! Точното число не е важно, във всеки случай то е нищожно малко за пълноценна защита на страната и народа. А и те, вече са стари и се развалят често. Важен е принципа, че у властта няма никакъв интерес да разработва нови, а значи да развива наука, техника, промишленост в страната!)

За времето на своето господство в страната (а това не е малко — 25 години!), буржоазията практически унищожила най-съвременното и напреднало в света съветско самолетостроене. A и уличена в това, разбирайки, че такава е нейната политика, недоволен без всякакво преувеличение на целия народ на Русия, която никога още в своята история не е бил толкова унижен и опозорен от своето собствено правителство, руската буржоазна власт, разсъждавайки красиво на телевизионните екрани за "импортозамяна", на дело целенасочено добива това, което е останало още в страната! Вижда се че никога повече Русия не могла да стане силна индустриална държава, научните и технически достижения от които са се възхищавал целия свят. За такъв "патриотизъм" руското правителство действа като враг на народа!

Някои руски лидери много викаха Кримнаш. Интересно обаче защо в самата Русия все по-малко остава нешето, руското? И все повече стопанисва чуждестрания капитал?

Същността на нещата е в това, че нашите работници трябва внимателно за себе си да разберат, че докато властта е в ръцете на капиталистите, докато частната собственост определя нашата страна, Русия винаги ще бъде на колене, докато не дойде истинския стопанин- работническата класа!

С.Агапченко




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: metaloobrabotka
Категория: Технологии
Прочетен: 1691753
Постинги: 2379
Коментари: 326
Гласове: 469
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930