Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2016 13:32 - Доносничеството на самия себе си ще стане задължително
Автор: metaloobrabotka Категория: Технологии   
Прочетен: 350 Коментари: 0 Гласове:
0



 Явяващо се послушно оръдие в ръцете на буржоазията Росстат подготвил поправки към закона "За всеруското преброяване на населението". Същносста на тези поправки — да направят участието в преброяването на населението задължително за всички. Сега всички граждани на РФ, лица без гражданство и временно намиращи се на територията на страната ще бъдат задължени да участват в преброяването. Те ще бъдат задължени да отговарят на всички задавани им въпроси (извън зависимостта от това, какви ще са тези въпроси!). За отказ да се отговаря на въпросите или да се участва  в преброяването ще има глоби от 100-300 рубли. Предлага се също така да се отказва анонимност от преброяването и задължение на участниците да съобщават своята фамилия, име, народност, паспортни данни и СНИЛС. (Може още да се добави и "ключ от апартамента, където парите стоят"!).

Дреболия? Ще си помислиш какъв пореден закон, каквито нашето правителство приема всеки денІ Нали! Законът даже е много показателен. Това е нагло и беюпардонно настъпление на капитала на права, свобода, независимост и човешко достойнство на трудещите се маси. Този закон е от раздела на всички тези антинародни закони, които буржоазната власт в последно време много често започна да ни "радва" нас.

На нашите олигарси и тяхната държава не им достигат печалбите. Те искат още и още. А кризата не им позволява да се обогатяват с тази скорост, както и преди. И така руската държава изобретява все нови и нови форми, с помоща на които може да граби руското население.

При това тук за грабеж, говорите? А в хода на това преброяване за какво ще ви питат? Вие погледнете с какви партенки ходят подмазвачите-преброители— доносници на трудовия народ! Да, именно на трудовия народ, защото буржоазията своето собствено ще скрие, а ако не скрият, все едно няма да си платят — те особенно няма за какво да се боят за тях е пълно с преференций. А работниците и селските жители сега ще отчитат всяка кокошка и даже яйце — всяка копейка с честно заработен трудов доход! Всичко вътрешно от себе си ще изкараш навън! За да може тази антинародна държава да и е важно, на какви криле тя те носи. А ако не изложиш всичко, чака те глоба, така че живот в рая нали.

Това т. н. "преброяване" — фактически е узаконен принудителен полицейски разпит на всички граждани на страната. Не е удивително, чи милиони хора от това се крият, изпращат преброителя по надалеч. Преди да заставиш със сила донос сам на себе си е било невъзможно. А ето сега, след като приемат този закон — ще стане възможно. Властта ще има право да глобява народа и в този случай, ако съобщението за себе се се окаже недействително. (!!!) 

Да, сумите от глобите са ниски. Но кой ще попречи да се извършат многократно? Своя ръка — владика! Изчакайте, ще ги направят и по високи. На капиталистите им трябват пари и те пред нищо няма да се спрат— нито с уважението към човека, нито със съвестта (макар че у тях никога не е била!).

Радва ни само това, че закона няма да работи, независимо от глобите. Но глупаци в нашата,страна има — къде без тях? Но те не са толкова много, както си мисли нашата власт. Тя своя нагъл търговски интерес се опитва да прикрие с грижа за нас. Само че грижа от държавната власт — за нас ние не виждаме! 25 години живеем при капитализма и нито един път такава грижа не сме наблюдавали. Но за олигарсите се грижат — пряко в душите им. А ние, работниците и селяните, сме само източник на обогатяване — заставят ни полубезплатно да работим или да ни дерат с данъци — това извинявайте! 

Хората това прекрасно разбират и затова се пазят от преброителите и ще се пазят. Истина за себе си никой няма да каже, не на тези палачи! Но ето този тихи засега саботаж сам по себе е вече сериозен показател на недоверие на нашия народ към буржоазната власт. Това е начало на нейния край, който, според мен не е зад планините.

Алексей Живцов




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: metaloobrabotka
Категория: Технологии
Прочетен: 1659971
Постинги: 2347
Коментари: 323
Гласове: 465
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031