Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07 14:34 - Буржоазията се готви за "края на света"
Автор: metaloobrabotka Категория: Технологии   
Прочетен: 232 Коментари: 1 Гласове:
1Загниванетo нa капитализма продължава, особено ярко проявявайки се в най-развитата страна на капиталистическия свят — САЩ. Американските богаташи са отделени от трудещите се с  непроходима стена, като живеят в свой свят и събитията, ставащи в него, свидетелстват за пълно нравствено и идейно разлагане на тази обществена класа, изживяваща своите последни дни.

В последно време сред американската крупна буржоазия нарасна интереса към парабиозата — преливането на кръв между млади и стари хора. Буржоазните лъжеучени с немалка изгода за себе си убедили богатите, че това може да им помогне в забавянето на процеса на стареене на своя организъм. Че младата кръв в старите вени дава противостареещ ефект. Да завъртят богатите глупаци на палците си е било несложно  — паразитите искат да живеят вечно, вечно да се наслаждават на власт, разкош и излишество, предполагайки че техните огромни капитали могат да им помогнат да заблудят природата.  В резултат в САЩ днес има немалко фирми, които заработват на това, че купуват кръв от донори — млади хора и я продават на богатите за спиране на процеса на стареене. Донори встъпват, по принцип студенти или безработни, у които няма възможност по друг начин да заработят освен с живота си.

Има в това нещо подобно на вампиризъм — буржоазията, подобно на граф Дракула, пие кръвта заради продължаване на своето съществуване, при това ако преди тя е правила това икономически, купувайки работната сила от пролетариите, то сега тя вече присвоява не само плодовете от нейния труд, но и част от физическия организъм (кръв, органи и т.н.).

Разбирайки, че въжето се навива около шията и края е близко, че разплатата за всичко е неминуема, супербогатите американци наивно се надяват, че ще преживеят в бъдещето — те дават своите пари за строителство на лични бункери и бомбоубежища, оборудвани с всички удобства и имащи запас от продоволствия. Няколко милиардера даже отишли толкова далеч, че купили цели острови, за да си гарантират за себе си спасение от революционните маси, все едно там никой няма да ги достигне.

 От гледна точка на трудещия се пролетариат може да кажем, че буржоазията е полудяла — тя подобно на средновековните християни, начели се с библейските пророчества, чакат края на света и се готвят за него. Но всичко това не е толкова просто. Буржоазията не си е изгубила ума. Тя прекрасно осъзнава, че капитализма е изчерпал себе си и не може да предложи на човечеството нищо ново. Тя вижда, че противоречия и конфликтите нарастват като снежна топка и разбират, че скоро развръзката е неминуема. Тя се опитва да преживее, както може — единично, наивно предполагайки, че това е възможно.

Засега още буржоазията заблуждава главите на пролетариата със своята пропаганда, но до безкрайност е невъзможно. Рано или късно ще настъпи ден, когато пропагандата ще престане да работи, и тогава ще и се наложи на буржоазията тези убежища и лични острови,  за да се спаси от възмездието извършено от революционния народ.

Алексей Живцов
Гласувай:
1
01. radostinalassa - ...
09.07 11:16
нищо няма да занесат със себе си,но в следващия си живот ще страдат доста,ние се мъчим да го избегнем чрез добри постъпки,а те са глупаци или имат еврейския ген на психичните болести и това е неизбежно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: metaloobrabotka
Категория: Технологии
Прочетен: 179122
Постинги: 592
Коментари: 79
Гласове: 156
Календар
«  Юли, 2017  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31