Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2017 12:20 - Буржоазно беззаконие
Автор: metaloobrabotka Категория: Технологии   
Прочетен: 313 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

В един от районите на град в Курска област има организация — АО «КЕС», главното управление на която се намира в областния център, гт. Курск. Руъоводителите на тази районна организация не измислили нищо доро, като регистрирали работнически телефон на един от своите наемни работници — работникът другаря А. (по негова молба името не се указва). У самия другар. А. разрешение на това никой не искал — а защо, та ние за буржоата сме никои? Но най-подлото е в друго, през цялото време, докато другаря А. работел в тази организация, от него удържали от заплатата му за телефонните разговори по този телефонен номер!

Когато другаря А.  узнал за това, то той справедливо решил да поиска от ръководството на своята организация възмещение —  написал заявление, за да му върнат парите, удържани за телефонния номер. И  отишъл с това заявление в главния офис — в областта.

Но там даже не го чули. Даже се опитали да му вземат заявлението. А когато това не се получило ( другаря. А — момче здраво), то извикали сътрудниците от службата по безопасност, които започнали да използват по него сила. В края на кравищата другаря А.го изхвърлили от офиса на областната организация. Даже бил принуден да се скрие от разбушувалата се охрана в супермаркета.

Разбираемо е навярно, че да работи в тази организация повече не можело — районното ръководство го уволнило «за твърдост». Сега той търси друга работа.

Ето до къде достигна буржоазията в Русия — изпиваща последните сокове от работническата класа, че дори и техните телефонни разговори да заплащат! И какви буржоа — енергетици- едни от най-богатите в нашата страна!

За срам и съвест да говорим даже не искаме — те няма да го разберат. Същото се отнася и за охраната — самите наемници, които могат да се появят в дадена минута до вратата и да бранят чуждите джобове, като преданни псета, уверени в това, че стопанина винаги ще им хвърли оголен кокал.

П.К.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: metaloobrabotka
Категория: Технологии
Прочетен: 1691499
Постинги: 2379
Коментари: 326
Гласове: 469
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930