Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2019 12:10 - Лидерът на КПРФ...
Автор: metaloobrabotka Категория: Технологии   
Прочетен: 163 Коментари: 0 Гласове:
0



Лидерът на КПРФ Геннадии Зюганов счита, че в Русия трябва да действа смъртно наказание за виновни в убийства на деца и жени.
"Аз не съм жесток човек, но смятам, че тези, които вдигат ръка на деца и жени, те, които лишават другите от живот, трябва да бъдат наказани, в това число и със смъртно наказание" - заявил Зюганов.
Ние сме категорично против отмяната на мораториума на смъртното наказание, към което фактически призовава "главния комунист на Русия". Защото ние отлично разбираме, че наказателните престъпници смъртното наказание няма да ги засегнеили ще ги засегне в много малка степен. А вот то, что отмену моратория на СК живо распространят на революционные силы в стране, в этом сомневаться как то не приходится, зная повадки фашистсвующей буржуазии использовать все и всякие поводы для проведения в жизнь своих классовых интересов.

Но ако  уж господин Зюганов така иска да отмени мораториума на СН (смъртно наказание), то трябва да бъде последователен и да започне със себе си и неговите сътрудници по контрареволюционен преврат в СССР - т. н. "горбачовска Перестройка", в която Зюганов се явява един от главните действащи лица и в резултат на които в бившия СССР загинаха хиляди и милиони жени и деца - от глад, от извънредна и усилена експлоатация, от неоказана медицинска помощ, от рязко нараснала престъпност, от наркомания, от войни и терористични актове и накрая и т.н. и т.н.
Ние сме съвършено убедени в това, че ето такава отмяна на мораториум за наказание  на виновниците за унищожаването на СССР ще поддържат болшинството от гражданите и на Русия и на всички бивши съветски републики.

Е какво господин Зюганов, да рискуваме? Или ще дочакаме диктатурата на пролетариата? Она явно не за горами, сколько бы вы не старались сохранить свой любимый капитализм.

https://news.ru/society/zyuganov-predlozhil-kaznit-ubijc-detej-i-zhenshin/


image



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: metaloobrabotka
Категория: Технологии
Прочетен: 1687557
Постинги: 2373
Коментари: 326
Гласове: 469
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930