Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2019 22:00 - Излязоха от печат нови книги от РП
Автор: metaloobrabotka Категория: Технологии   
Прочетен: 203 Коментари: 0 Гласове:
0



Съобщаваме на нашите привърженици и читателе, че са получени от печатницата нови книги, подготовени от МЛРД «Рабочий путь»:
  • дългоочакваната книга за троцкистско-фашистския заговор в СССР, разобличена от съветското контраразузнаване в 1937 година —
А. Яновский «Военно-троцкистский заговор»

В 2 тома.

Формат на книгата — стандартен. Твърда обложка.

Обем 1 том — 594 стр. Обем 2 том — 605 стр.

Настоящият двухтомник — резултат от изследователско-аналитическа работа от историческата секция на МЛРД «Рабочий путь». Началните глави на книгите бяха публикувани на сайта на РП — виж тук https://work-way.com/blog/2018/08/20/voenno-trotskistskij-zagovor-ch-1/ 

В тaзи книга А. Яновски разказва за това, как троцкистската контра заедно с десните рестаратори и остатъците от разгромените контрареволюционни организации от меншевики, белогвардейци и буржоазни националисти преди Великата Отечественна война подкопавали отбранителната способност на Съветската страна, опитвайки се да разрушат Червената Армия и да осигурят победа на германския фашизъм, как тя е готвила военен заговор против Съветската власт и диктатурата на пролетариата, стремейки се да унищожат съветския социализъм и да реставрират в страната капитализма.

В книгата има уникални архивни материали и документи, стенограми от съвещания и протоли от допроси, свързани с дейността в СССР на военно-контрареволюционните организации, в това число в групата на «невинно репресираните» маршал М. Тухачевски. Болшинството от тези материали дават подробни пояснения от РП.

Книгата, благодарение на значителния си размер и като следствие цената се публикува в малък тираж.

Може да се поръча от Книжния магазин «Знание-сила». https://zsbooks.ru/index.php?route=product/product&product_id=188

Цена — 1250 руб.

  • — и забележителната книга

image

Е. Ярославски «Как се раждат, живеят и умират боговете и богините».

Формат — стандартен. Твърда обложка. Обем — 202 стр.

В книгата на водещия болшевик Емелиян Ярославски популярно и много интересно се расказва за това, как у хората е възникнала вярата в боговете, как са се появили религиозните култове и защо след тях са се образували религиите. Отразени са главните моменти от историята на всички основни световни религии. Разобличени са тайните на религиозните култове, разкрити са корените на произхода на тези култове.

Религията в книгата на Ярославски е показана такава, каквато е без всякакви поправки.

Преиздание на книгата от 20-те години.

Да се купи книгата може в Книжния магазин «Знание-сила». https://zsbooks.ru/index.php?route=product/product&product_id=189

Цена — 380 руб.

***

Останалите книги, запланирани от МЛРД «Рабочий путь» за издаване в 2019 година, в това число: «История на ВКП(б). Кратък курс», М. Илин «Расказ за Великият план», «Спомен за Й. Сталин», Е. Ярославски «Библия за вярващи и невярващи», ще излязат от печат само в началото на следващата, 2020 година. Забавянето с издаването на книги е свързано с голяма опашка в печатницата. Молим другарите, които са поръчали тези книги да не се притесняват - обещаните книги ще бъдат публикувани и след получаване в нашия склад (ориентировъчно януари-февруари), изпратени до всички клиенти.

Редакционно-издательская группа МЛРД РП




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: metaloobrabotka
Категория: Технологии
Прочетен: 1688773
Постинги: 2373
Коментари: 326
Гласове: 469
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930