Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.12.2019 22:50 - На 18 декември...
Автор: metaloobrabotka Категория: Технологии   
Прочетен: 220 Коментари: 0 Гласове:
0



 На 18 декември премиер-министъра на РФ Медведев на заключително заседание на есенната сесия на Държавната Дума наградил с медал Столипин II степен ръководителя на фракцията КПРФ Зюганов и заместник председателя на Комитета на Думата по федеративно устройство и въпросите на местното самоуправление Валентина Терешкова.

Ще си кажете, какво толкова? У "комуниста" Зюганов тази награда от буржоазията далеч не е първата (целият списък с наградите му можете да намерите в Википедия дори е смущаващ).

Но този медал е особен, в това е и работата.

"Медалът на П. А. Столипин се явява поощрение за заслуги в решаването на стратегически задачи от социално-икономическото развитие на страната, в това число реализацията на дългосрочни проекти на Правителството на Руската Федерация в такива области от народното стопанство, като промишленост, селско стопанство, строителство, транспорт, наука, образование, здравеопазване, култура и в други области от дейността."

Ако вземем под внимание кой е Столипин - олицетворение на най-черната реакция на царското самодържавие, безжалостно борил се с революционното движение, репресирал милиони революционни селяни и окачени безразборно възмутени от своето безправие трудови хора, във връзка с което и преминалия през Русия израз "столипински вагон" (железопътен вагон за преселване в друга местност, за периода на управление на Столипин такива били над 3 млн.!) и "столипинската вратовръзка" (иначе казано, бесилка, на сметката на Столипин стоят хиляди увиснали хора, наказани за своя стремеж да живеят по-човечно), това приемане на такава награда от човек, позициониращ себе си като комунист е не толкова странно, колкото символично.

Зюганов, вземайки този столипински медал за себе си на гърдите, теака честно признава, КОЙ Е ТОЙ и на кого служи НА ДЕЛО! Той е ЗА бесилките, ЗА - репресиите против революциония народ! Той е ЗА то,ва да се затворят милиони руски трудещи се в колониален фашиски лагерь, където да може безплатно да орат, обогатявайки световните империалисти.

Зюганов е същия фашиски мерзавец, както и Столипин и както всяка постперестроечна власт в РФ. Той вярно служи на буржоазната класа, капиталистите, целенасочено унищожавайки нашата страна и вкарващи трудовия народ на Русия в нищета и безправие.

Зюганов действително се е сдобил на това поприще със забележителни успехи. Неговата партия с комунистическо име почти 30 години ефективно спира всяко протестно движение в нашата страна, оглупявайки доверчивите хора с красиви слова за социализъм и справедливо общество и изливайки всякакъв опит на организирано встъпление на народа против антинародната власт в канализацията.

https://tass.ru/obschestvo/7372267
https://www.kakprosto.ru/kak-824345-chto-takoe-stolypinskiy-vagon



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: metaloobrabotka
Категория: Технологии
Прочетен: 1688012
Постинги: 2373
Коментари: 326
Гласове: 469
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930