Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2020 22:00 - Капиталиститите имат всичко...
Автор: metaloobrabotka Категория: Технологии   
Прочетен: 261 Коментари: 0 Гласове:
0



Капиталистите имат всичко за нищо, погледнете всичко, навсякъде е катаклизъм. При това на равни места.
Неотдавна само РП писал за снеговалежа в Канада, където пътищата там по време на снеговалежа въобще не чистят. Но същото това става и в буржоазната РФ.

На Урал се стовариха мощни снеговалежи, а местната буржоазна власт, плюе на народа: изпратила на почистване на улицата няколко снегорина - капка в морето на огромен милионен град (за малките градове няма да говорим, там съвсем не ходят буржоазните държавни управленци), и е доволна! А това че хората не могат да се придвижат, това капиталистите и техните лакеи не ги вълнува.

Не по-добре стоят нещата и на юг. В Краснодарския край имало проливни дъждове със силни южни ветрове. В резултат се наводнили населени пунктове в предпланините на Кавказ (ето сега каква "странност" се изяснила и естествено, както винаги "неочаквано" за буржоазната власт - дъждовната вода има защо ли да се излива в планините и малките южни рекички, които в нормални условия кокошка може да премине, изведнъж се превръщат в бурни реки размерите на Волга).

  По-долу публикуваме фото от днешното утро в един от малките градове на Краснодарския край. На една от тях се вижда федералното шосе М4.

Защитниците на капитализма отново ще подпрат буржоазната власт- защото кметствата и администрацията на градовете и поселлищата не са виновни - времето е виновно.
Как пък не! Въпрос -защо в съветско време такова неще не е ставало?

Да, реките са се разливали и в съветско време, и дъждове са валяли, но не са се разливали до толкова, че да парализират работата на цели градове и селлища.

Защо?

Защото коритата на реките регулярно се почиствали, удълбавали. Тази рекичка на фотото по време на СССР била плавателна! А сега може да я преминете, не намокрайки си краката.

  Защото в тези Предпланини на Кавказ прекрасно разбирали, къде живеят, знаели и отчитали спецификата oт предпланината - от която постоянно чистили градските канали, не оставяйки в тях всякакъв боклук.

А днешната буржоазна власт не само не прави това сама, не организира такива работи, но още и ... забранява това да се прави от гражданите, които живеят редом с такива канали и постоянно се подлагат на заплаха от наводнения в случай на силни дъждове, които да се излеят в планините и след това водата достигайки до градовете, да ги наводни!

И това става във всеки град, във всяко поселище. Капиталистите и тяхната власт плюят на хората, на нашия живот, безопасност и благополучие. Те само данъци вдигат, а и цени на всичко. А да похарчат нещо за обществено благо - никога!
За всичко устроено от катаклизмите, както винаги се налага да се справями сами, капиталистическата власт пръсти не помръдва за да ни възмести от загубеното имущество, загубените нерви и здраве.

  Изводът от казаното е само един - народът сам трябва да управлява своята страна! Никакви господа на нас за това не ни трябват.
Можем да управляваме сами, сами може да знаем, кога какво да почистим и как да го почистимь, как и кога речните корита да удълбаем и т.н.
imageimageimage



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: metaloobrabotka
Категория: Технологии
Прочетен: 1674579
Постинги: 2362
Коментари: 324
Гласове: 469
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930