Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04.2020 18:50 - Производителите на продукти...
Автор: metaloobrabotka Категория: Технологии   
Прочетен: 94 Коментари: 0 Гласове:
0



Производителите на продукти и напитки искат забрана в магазините на промоции и намаления на стоки.
https://news.ru/economics/proizvoditeli-trebuyut-u-mishustina-zapretit-v-magazinah-skidki-na-produkty/

Хранителните монополи се обърнали към фашистската власт за помощ. Оказва се, че по време на поредната трудна икономическа криза, която е обхваната от тотална лъжа под формата на коронавирусна психоза, когато световната капиталистическа икономика се бори в смъртни спазми, у тези „местни производители разходите растат“. И за да ги намали (четете - прехвърли на раменете на трудещите се), нещастна група олигарси, използвайки основния си инструмент за потисничество и експлоатация - буржоазната държава на Руската федерация, предлага със закон да се забранят отстъпките за храна!
И това по време, когато милиони трудещи се буквално са изхвърлени на улицата без средства за съществуване, фактически на гладна смърт!
Човеконенавистният цинизъм на тези фашистски маниаци няма предел!
В търсене на максимална печалба тези хора са готови да уморят от глад милиони!

Измислената гнусна, безумна клевета срещу СССР под формата на митичен глад, при който уж властта на работниците и селяните нарочно да гладуват същите работници и селяни, т.е. самите себе си (!), днешната буржоазия, най-накрая тръгна по фашистки релси, подготвяйки за нас истинския, узаконен мащабен Гладомор, в който през XXI век- векът на на високите скорости на космическите полети и деленето на атомното ядро, десетки милиони хора ще загинат от ужасна смърт, както през Средновековието !

Докога ние, работещите хора и на първо място работническата класа, създавайки със собствените си ръце всичко, което използваме в живота си, включително храната, ще търпим тези луди фашистки животни на врата ни, които отдавна са загубили човешкия си облик в стремежа си към печалба?

Против нас отдавна е разгърната истинска война, в наши дни стремително задълбочаваща се.
Без да оказваме организирана съпротива на истинския фашизъм днес, утре всички ние и нашите деца ще бъдем изправени пред глад в робски окови!
Ние няма какво да губим, освен оковите си!



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: metaloobrabotka
Категория: Технологии
Прочетен: 1681024
Постинги: 2369
Коментари: 324
Гласове: 469
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930