Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2021 21:23 - Убиец на магистрала Уилям Бонин: Водещ шаблон на група от садистични хомосексуални убийци
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 1682 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 31.03.2021 21:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Убиец на магистрала Уилям Бонин: Водещ шаблон на група от садистични хомосексуални убийци

12 март 2019 г. Рус Зима Статии от Рус Уинтър , Престъпност , Американски новини , Статии на Winter Watch 

imageИЗОБРАЖЕНИЕ: Pasdemasque.blogspot.com

Забележка на редактора: Това не е самостоятелна статия. Това е по-голямо засилване на нашата теория, че този тип престъпници често действат в групи и с поддръжници. Вижте предишните публикации за Джон Уейн Гейси , синът на Сам , скандалът Франклин , аферата Дютру , убийците на усмихнатото лице , убиеца на Голдън Стейт , Брабант и Тед Бънди . В тази публикация за Уилям Бонин, ние също така поставяме под въпрос виновността на онези, които пускат опасен убиец и изнасилвач да се разхожда на свобода, след като излежава само потупване на китката зад решетките.

WИлиям Бонин (1947-1996) е роден във Вилимантик, Кънектикът, на 8 януари 1947 г. И двамата родители на Бонин са били алкохолици, а баща му е бил физически насилен. Бонин и братята му са били силно пренебрегвани като деца и често са били хранени и облечени от съчувствени съседи. В допълнение, братята често са били полагани на грижите на техния дядо, осъден насилник над дете, който е малтретирал майката на Бонин, когато е била дете и е била юноша и за когото е известно, че е насилвал сексуално Бонин и братята му.

Когато Бонин беше на 6, майката го настани в сиропиталище. Но сиропиталището се оказа „жив ад“, според други там с Бонин. Те разказаха, че са бити, докато кървят, почти не се удавят в пълни с вода мивки и тоалетни и дори нападнати с ножове. Когато е на 7 години, Бонин е изпратен в зала за непълнолетни за кражба на метални етикети от регистрационните табели. По време на задържането той беше содомизиран от поне едно от по-големите момчета, според съдебните протоколи .

На 10-годишна възраст Бонин е арестуван за кражба на регистрационни номера на превозни средства и е настанен в център за задържане на непълнолетни за различни леки престъпления. Докато е настанен в този център за задържане на непълнолетни, той е бил многократно физически и сексуално малтретиран от няколко души, включително неговия възрастен съветник.

Бонин служи пет месеца активен дежурство във войната във Виетнам като въздушен артилерист, регистрирайки над 700 часа бой и патрулно време. По-късно той призна, че е малтретирал сексуално двама колеги войници с оръжие и твърди, че опитът му във Виетнам му е внушил вярата, че човешкият живот е надценен.

В рамките на месеци след военното освобождаване от длъжност Бонин, който вече е на 21 години, извърши пет насилствени садистични сексуални нападения с педераст над тийнейджъри. Той обвързва или ограничава по друг начин жертвите, преди насилствено да се ангажира със содомия, принудително орално копулиране и методи на изтезания, които включват избиване и изстискване на тестисите на жертвите.

Делото Бонин демонстрира тотална злоба от страна на перверзните воини на справедливостта в системата

В началото на 1969 г. Бонин е арестуван и му е повдигнато обвинение по пет случая за отвличане, четири обвинения за содомизирано изнасилване и едно преследване на малтретиране на деца срещу петимата младежи, които той е отвлякъл и нападнал. Той признава обвиненията за малтретиране и принудително орално копулиране и е осъден в държавната болница Атаскадеро като психически разстроен сексуален престъпник, „считан за подлежащ на лечение“.

Две години след пристигането си в Атаскадеро, Бонин е изпратен в затвора, обявен за неподходящ за по-нататъшно лечение, главно поради многократната му ангажираност в насилствена сексуална дейност с мъже затворници. Въпреки това, в акт на явна - и бихме казали умишлена - злоба, на 11 юни 1974 г. изключително опасният Бонин беше освободен от затвора, след като лекарите заключиха, че „вече не представлява опасност за здравето и безопасността на другите“.

На 8 септември 1974 г., само три месеца след излизането си от затвора, педераст и начинаещ сериен убиец Бонин се натъкна на 14-годишен стопаджия на име Дейвид Маквикър. Младият тийнейджър прие предложението на Бонин да го закара до дома на родителите му в Хънтингтън Бийч. Малко след като влезе в превозното средство на Бонин, той беше смаян от Бонин, като го попита дали е хомосексуалист. Когато Маквикър помолил Бонин да спре колата си, Бонин произвел пистолет и откарал младежа на пусто поле, където заповядал на Маквикър да се съблече, след което го бил и изнасилил. След жестоко нападение над Маквикър, Бонин започна да удушава младежа със собствената си тениска, но след това се замисли, когато Маквикър започна да крещи. След това откара Маквикър вкъщи, преди небрежно да заяви: „Ще се срещнем отново“.

Маквикър незабавно информира майка си за изнасилването и тя уведомява полицията. В рамките на два дни Бонин направи опит за отвличане на 15-годишно момче. В този случай Бонин подлага на сексуална намеса тийнейджъра, който го отказва. В отговор Бонин се опита да удари младежа с автомобила си.

Бонин се призна за виновен по тези обвинения и за пореден път получи лека присъда от една до 15 години лишаване от свобода, която да бъде изтърпяна в Калифорнийския център за мъже в Сан Луис Обиспо. Естествено, той беше освободен от ареста рано на 11 октомври 1978 г.

Бонин организира своя екипаж от развратени летящи маймуни

След освобождаването си, Бонин, докато е на „пробация“, се премества в жилищен комплекс в село Кингсууд в югоизточния окръг Лос Анджелис . Той доста бързо гравитира към други хомосексуални перверзници и наркомани. Според приятел на Бонин, един Еверет Фрейзър, Бонин е бил арестуван и след това освободен с „грешка в записа“ за нарушение на условно освобождаване от сексуални отношения при 17-годишен на публично място. Тогава Бонин промени своето МО на садистично изнасилване и убийство.

image

imageБонин, вляво със своя поддръжник Върнън Бътс

За да извърши престъплението си, Бонин се запозна с 21-годишен на име Върнън Бътс и 18-годишен на име Грегъри Майли. Бътс е бил работник във фабрика за порцелан и магьосник, който е спал в ковчег и е проявявал силен интерес към окултизма. Бътс свободно призна, че изпитва голяма наслада, гледайки как Бонин злоупотребява, изтезава, изнасилва и убива жертвите си. Майли - неграмотна родом от Тексас с коефициент на интелигентност 56 - също участва активно в убийствата с Бонин.

За по-малко от година тази банда от съмишленици хомосексуални серийни убийци извърши най-малко 21 убийства, за които Бонин призна. Полицията го подозира в още 15. В минимум 12 от убийствата, Бонин е бил подпомаган от един или повече от четирите си известни съучастници, а с неговия прислужник Butts в девет. Бонин щеше да се похвали открито в кръговете си с убийствата.

Бонин твърди на своите защитници - в допълнение към няколко души, с които си е кореспондирал - че Бътс е бил действителният ръководител на убийствата и че той просто е бил съучастник на Бътс. Тези твърдения ще бъдат опровергани от прокурора по делото за убийство на окръг Лос Анджелис на Бонин, който си спомни малко преди екзекуцията на Бонин: „Бонин беше лидер и той избра слаби хора, които можеше да използва“.

imageФургон Ford Econoline. Бонин и екипажът му караха маслиненозелен модел на този микробус, когато извършват отвличанията му

Бътс се самоуби в очакване на процес. „Самоубийството“ беше по същия начин, когато жертвите на Бътс бяха удушени, което доведе до спекулации, че е екзекутиран по начин, който е намигван от други затворници. Бътс пееше като канарче. Бътс твърди, че Бонин е имал "някакъв хипнотичен начин", който го е "принудил" да помага в убийствата. Бътс призна, че той ще управлява микробуса на Бонин, докато Бонин измъчва жертвите си и след това ги убива в задната част на превозното средство. Телата щяха да бъдат изхвърляни на открито покрай странични пътни артерии, без опит за укриване.

Другият помощник на Бонин, гореспоменатата Майли, беше осъден за убийство от първа степен и осъден на 25 години доживот. Съучастникът Джеймс Майкъл Мънро е осъден за убийство от втора степен и осъден на 15 години доживот. Съучастникът Уилям Рей Пю беше осъден за доброволно непредумишлено убийство и осъден на 6 години зад решетките. Пю е замесен в едно убийство, но по-късно съобщава на полицията за други замесени, което води до бюста. Това обяснява защо Пю е получил най-лекото изречение. На Мънро е отказано условно освобождаване 8 пъти. Майли беше бита до смърт от други затворници в затвора през 2016 г. А, съдбата на извратените летящи маймуни.

Когато Бонин беше на 32, летящите му маймуни бяха на възраст между 17 и 21. Жертвите бяха на възраст между 12 и 19. Известните убийства бяха извършени за кратък период от време, между 5 август 1979 г. (10 месеца след освобождаването от затвора на Бонин) и 11 юни 1980 г. Бонин е екзекутиран чрез смъртоносна инжекция на 23 февруари 1996 г. в екзекуционната камера в държавния затвор Сан Куентин.

През тази епоха категорията на садистичните хомосексуални серийни убийци беше диво плодотворна. Патрик Кърни и поддръжникът Дейвид Хил убиха 56 младежи и момчета. Ранди Крафт беше осъден и в крайна сметка заподозрян в убийството на 51 млади мъже и момчета. Той беше подобен вожд, базиран в Калифорния, с МО на съучастници .

Д-р Бърнел Форги беше психиатър от Нюпорт Бийч, Калифорния. Форги често канеше осъдени сексуални нарушители да дойдат да живеят с него. Най-известният съквартирант на Форги беше Джеймс Лий Крамел, който през 1979 г. - докато живееше с Форги - отвлече, изнасили и уби 13-годишно момче . Момчето беше смятано за изчезнало в продължение на 11 години, когато по неизвестни причини Кръмел показа на полицията черепа на момчето и заяви, че го е намерил по време на туризъм.

Кръмел е заподозрян и в друго убийство, извършено през 1995 г. - отново, докато живее с Форги. Въпреки че самият Форжи никога не е бил осъждан, малко преди смъртта си той признава, че е злоупотребявал с помощта на Кръмел с един от пациентите си.

Леонард Лейк и неговият поддръжник Чарлз Нг в средата на 80-те години изнасилват, измъчват и убиват около 11 до 25 жертви в отдалечена каюта в окръг Калаверас, Калифорния. Форте на Лейк и Нг бяха филми за тютюн.

В Тексас Елмър Уейн Хенли и Дийн Корл са измъчвали и убивали поне 28 момчета и младежи. В Чикаго Джон Уейн Гейси беше ръководител на летящ екипаж на маймуна, който уби още 33 мъже.

Хърб Баумистър в Индиана вероятно е убил дузина млади мъже и момчета и може да е бил вързан за пръстен.

След смъртта на серийния убиец Лари Ейлър, защитникът му Катлийн Зелнър разкри имената на 17 мъже, за които Айлер е признал, че е убил, и на четирима, за които според него са убити от неидентифициран съучастник. По-късно беше разкрито, че това е Робърт Дейвид Литъл, по-възрастен професор в колежа и дългогодишен сътрудник. Въпреки признанието на Ейлер, Литъл беше съден и оправдан.

Хенри Лукас и Отис Туле бяха садистични хомосексуалисти, които убиха 100 жертви от двата пола и от всички възрасти.

Има много дълъг списък с хетеросексуални убийци, опериращи с поддръжници, които убиват жени. За начало Дейвид Алън Гор призна, че е убил шест жени във Флорида между 1981 и 1983 г. и често с помощта на братовчед си и съучастник Фред Уотърфийлд.

Анджело Буоно и неговият братовчед Кенет Бианки убиха 12 жени в Калифорния. Около двамата има множество слухове. Бианки успя да се свърже с летяща маймуна Вероника Комптън, жена, която бе срещнал, докато беше в затвора. По-късно тя е осъдена и затворена за опит да удуши жена, която е примамила в мотел, опитвайки се да убеди властите, че удушвачът на хълма все още е на свобода.

През 70-те години Джоузеф Калингер започва да изпитва повишена психическа нестабилност, включително това, което той интерпретира като видения и лични послания от Бог, които му казват да убива млади момчета. Той разказа на своя 13-годишен син Майкъл за виденията и помоли за помощта му. Майкъл - винаги нетърпеливият тийнейджър - отговори: „Радвам се да го направя, татко!“

Двамата се впуснаха в убийство, което ги отведе от Филаделфия до Ню Джърси до Мериленд и след това обратно до Джърси. Те са измъчвали и осакатявали първата си (неназована) жертва. Тогава те удавиха Джоузеф младши, по-малкият брат на Майкъл. Третото им убийство е на жена, която отказва да прави орален секс на Джоузеф. По пътя те също извършиха няколко изнасилвания, нападения, отвличания и кражби.

В крайна сметка калингерите бяха хванати, когато полицията възстанови кървава риза от мястото на третото им убийство. Джоузеф отиде в затвора, където продължи да действа насилствено, като запали огньове и нападна други затворници. Поради младостта си Майкъл прие споразумение за признаване на вината и беше поставен на пробация до 25-годишна възраст.

Мъжете с женски летящи маймуни са били особено садистични и убийствени, като Мавърските убийства в Англия и Пол Бернадо и съпругата му Карла Хомолка.

Обратното е жена с мъжки летящи маймуни. Джоана Денехи е една от само трите жени, осъждани някога да умрат в затвора  (британската фраза за „живот без предсрочно освобождаване“). По време на кратко, но интензивно убийство, Денехи убива гаджето си, съквартирант и хазяин, преди да пътува до друг град и да намушква случайни непознати посред бял ден. Твърди се, че тя е мотивирана от похот и садизъм и е развълнувана да бъде обект на полицейско издирване.

Помагаха й и трима съучастници, които й осигуриха транспорт и й помогнаха да се разпореди с телата. В процеса на един от тези съучастници беше отбелязано, че въпреки че той беше висок повече от 2 метра и плашеше сам по себе си, Денехи лесно го беше манипулирал, за да й помогне да извърши зловещите си действия. Адвокат на защитата сравнява Денехи с „ шекспиров злодей “ - ужасяваща, реална лейди Макбет, която сплашва хората около себе си и ги подчинява на волята си.

image

Кредит за снимка: Полицията в Камбриджшир




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39744288
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031