Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2016 21:22 - На прага на Синята луна в Стрелец – посока към новото време
Автор: astrojozi19 Категория: Хоби   
Прочетен: 3798 Коментари: 3 Гласове:
15

Последна промяна: 22.05.2016 00:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 imageimage
На прага на Синята луна в Стрелец – посока към новото време.

         Скъпи приятели, тази вечер е пълнолунието в Стрелец 00.15 и синя луна…, вълшебно време, когато планетите в синхрон ни дават своята помощ, показвайки ни какво да променим и как да се слеем с техните вибрации за наше добро. Тези конфигурации сега са много важни и оказват влияние дълъг период напред, в зависимост от избора, който правим.      Луната в контакт с ретроградния Марс и в прекрасен аспект със Селена ни помага, да извадим от душите си и най-болезнените емоции, да ги изживеем, да им благодарим и да вървим напред.

         Меркурий, намирайки се в точна позиция преди да стане директен, забавил движението си в красив аспект с Нептун, Юпитер и Плутон ни разкрива, как да се трансформираме, да променим общуването си с другите, на едно по висше ниво на чувствителност и емпатия, отвъд ума, усещайки мислите у другите и съзнавайки стъпка след стъпка, че всички сме заедно и посочвайки ни необходимостта от задружност и единение. Чрез Юпитер ни подтиква към разширение на съзнанието ни и обединението му с Вселенското, променяйки го чрез вибрациите на Плутон и довеждайки го до нивото на милосърдие и човечност с вибрациите на ефирния Нептун.

         А съвпадът  на Венера със Слънцето в една важна кармична точка, в опозиция на Луната ни дава информация, че е време да бъдем по-толерантни едни с други, да омекотим емоциите си, да се стремим към съпричастност и коренна промяна на ценностната ни система. Стремеж към красотата, финес и светлина.

Чудесни и благоприятни моменти за изкуството и творчеството, когато въображението носи прелестни творби.

         Силна конфигурация между Нептун, Юпитер и Сатурн ни дава знак, че е важно да изчистим всички илюзии, лъжи и скрити намерения от живота си и да навлезем в новия период, който ще последва, изискващ взаимно уважение, живот в истина и вяра.

Тази комбинация  сочи и дълбоки процеси на изчистване на Земята и водата, които може да доведат, до някои природни катаклизми, но и ни дава сигнал да помагаме на родната ни планета и да бъдем по грижовни към нея. Начало на големи промени в световен мащаб, в структурите на държавите, изчистване на отношения. Изкристализират истини и постепенно излизат наяве скривани ситуации и събития. Прблеми в политиката и световната икономика.

Сатурн като най-силна точка тук в Стрелец ни, учи да пречистим себе си и отношенията си от всичко фалшиво, от завист и лоши емоции и да се влеем в енергията на новото с търпение и доброта. Дава уроци, които трябва да научим, но и надежда в трудностите, които ни правят по-добри хора.

         Венера и Хирон ни показват, че изчиствайки болката и напрежението, ние се устремяваме с усмивка към Новото време на Любовта и Светлината.

         Скъпи приятели, планетите и звездите са живи и вибрират в синхрон с нас и сърцата ни. Те ни помагат и дават своите посоки, за да живеем всички в радост, благо и любов.

Пожелавам на всички прекрасни дни и щастие!

ЖОЗЕТА
jozeta@abv.bg
www.facebook.com/JOZETAASTRO 




 image




Гласувай:
15



1. krumbelosvet - Благодаря от сърце.
22.05.2016 07:44
Дългият живот ме научи, че словото, думите НАИСТИНА са начало на всичко, а добрите думи нямат цена.
Поздрави!
цитирай
2. anngry - :D
22.05.2016 16:06
:D
цитирай
3. astrojozi19 - БЛАГОДАРЯ!
31.05.2016 22:25
krumbelosvet написа:
Дългият живот ме научи, че словото, думите НАИСТИНА са начало на всичко, а добрите думи нямат цена.
Поздрави!

И аз ви благодаря за прекрасните думи!Бъдете честит !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: astrojozi19
Категория: Хоби
Прочетен: 976755
Постинги: 295
Коментари: 918
Гласове: 5225
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031