Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
02.12.2020 20:26 - VIP-GITMO EKSPRES
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 947 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 02.12.2020 20:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Обама, Байдън, директорът на ЦРУ Джина Хаспел Явно са арестувани за шпионаж, измама на избирателите....

image

image

Очевидно Барак Обама е арестуван на Хаваите и обвинен в шпионаж според съобщение на помощник-главния прокурор по националната сигурност Джон С. Демерс в събота, 28 ноември.

 

Същия ден бившият вицепрезидент на Обама, Джо Байдън започна да носи ботуш, който може да скрие гривна на глезена, въпреки че той твърди, че обувката се дължи на нараняване на глезена. Преди две седмици директорът на ЦРУ Джина Хаспел беше заловена и задържана по обвинение в измама с избори - и каза, че разсипва зърната върху Обама и Байдън.

 

Обама, Байдън и Хаспел бяха заподозрени в сговор с чужди сили, включително Китайската комунистическа партия, плюс насърчаване на използването на измама с избори, за да постави на власт социалистическия и наклонен билет на Байдън / Харис, да изпревари правителството на САЩ и да установи нов световен ред .

В жалбата на Обама се твърди, че бившият президент на САЩ е компрометирал сигурността на САЩ, като се е сговорил с бизнес партньор и бивш агент на ЦРУ, за да предостави класифицирана информация на американското правителство на високопоставени китайски разузнавачи в Китайската народна република (КНР).Съобщава се, че Байдън е под домашен арест заради компрометиране на сигурността на САЩ чрез заговор с чужда сила за намеса в американските избори. Въпреки това, Байдън беше доста авансивен относно своята измама с избиратели по националната телевизия, казвайки точно преди изборите, че „е съставил най-обширната организация за измама на избиратели в историята на политиката“. https://www.youtube.com/watch?v=WGRnhBmHYN0

Твърди се, че лаптопът на сина на Байдън Хънтър съдържа доказателства, че Байдън е бил компрометиран, тъй като е приел милиони долари от Китай, Украйна и други страни по време на годините си на публична длъжност, включително осемте си години като вицепрезидент на САЩ.
Месеци преди изборите Украйна издаде заповед за Байдън за сделките му там - новини, които като всичко останало, свързано с демократичната кабала, никога не стигнаха до заглавията на медиите в лявото крило.

Предполагаемите арести на Хаспел, Обама и Байдън бяха свързани с обширно разследване на масивни проблеми с измамите на гласоподаватели, съсредоточени около сървърите на Dominion Company и президентските избори през 2020 г., за които Байдън твърди, че са спечелили.

На 7 ноември, събота след изборите, директорът на ЦРУ Джина Хаспел беше заловена и задържана за изборна измама. Тя беше ранена от силите на US Spec OP, които нахлуха във сайт на ферма за сървъри на ЦРУ във Франкфурт, Германия. За съжаление петима американски войници и един от наемниците на ЦРУ бяха убити при престрелката.

Хаспел, очевидно във Франкфурт, за да защити сървърни данни, които биха инкриминирали лидерите на Дълбока държава като Обама и Байдън, се казва, че си сътрудничи, за да намали собствената си присъда и разкрива информация за мащабна измама с избиратели, извършена от демократите на изборите през 2020 г.

Военният рейд завладя сървърите за гласуване на Dominion, за които беше установено, че са обърнали гласове от Тръмп към Байдън от местоположенията им в Германия, Канада и Испания. Едновременни набези се проведоха в Торонто (централата на системата за гласуване на Dominion) и Барселона, Испания (друга сървърна ферма на CIA Scytl, използвана при измама при смяна на изборите).

Въпреки че никога не бихте чули за това в днешните средства за масова информация, връзките очевидно бяха налице. Джордж Сорос беше ръководител на Съвета на директорите на Dominion. След изборите на 3 ноември излязоха много доказателства около собствеността на Джордж Сорос, разработена от ЦРУ машина за гласуване Dominion, която изведе резултатите от изборите в САЩ. Таблирането е направено на лесно компрометирани сървъри в Германия, Канада и Испания, които са свързани към Интернет. Говори се, че програмите на Dominion са предназначени да хвърлят милиони гласове на Тръмп на Байдън.
През 2002-2004 г. софтуерът за превключване на гласовете на приложението Hammer Supercomputer Scorecard на машини на Dominion е заимстван от ЦРУ, за да се използва в разработения от Венецуела софтуер за превключване на гласове Smartmatic от диктатора Уго Чавес и венецуелските военни офицери, за да фалшифицират избори.

В събота. сутринта, 28 ноември. Наказателната жалба на Обама беше разпечатана от Демерс, прокурор на САЩ в окръг Хавай Кенджи М. Прайс, помощник-директор на отдела за контраразузнаване на ФБР Алън Е. Колер-младши и специален агент, отговарящ за полевия офис на ФБР в Хонолулу Ели С. Миранда.

А съдията е наложил "медийно затъмнение" в САЩ на новини за ареста, но канадски обекти като Консервативната Beaver и няколко испаноговорящите вестници не са били обект на тези правила и са докладвали на висок профил ареста.

Под ръководството на генерал Майкъл Флин продължават масовите арести по над 209 000 запечатани обвинителни акта, подадени във федералните съдилища в цялата страна, откакто президентът Тръмп встъпи в длъжност. В сряда. На 25 ноември Флин започна да изпълнява арести на високо ниво в чужбина и в момента беше след педофили в Холандия - централата на Новия световен ред и Съвета за външни отношения - където наскоро много самолети се разбиха мистериозно. Хенри Кисинджър и други са отстранени от Съвета за външни отношения.

Полети за военно предаване бяха из цяла САЩ. Беше казано, че стотици изменни актьори са извлечени, поставени в полети и разпитвани, докато не се обърнат, с акцент върху намирането на доказателства за измама на избирателите. Тези военни полети се увеличаваха като подготовка за потенциално насилие срещу Antifa и сигурност за освобождаване на RV.

От години Демократическата партия и някои републикански политически елити очевидно работят в сътрудничество с китайската и други комунистически партии за сваляне на правителството на САЩ и създаване на нов световен ред. Тръмп и белите шапки на алианса организираха президентските избори през 2020 г. като жило, за да заловят тези лоши в предателство - с разузнаване, събрано от „The Kraken“.
Kraken беше прякорът на 305-ия батальон на военното разузнаване, разположен във Форт Huachuca, AZ Той осигурява електронна война и сигнали за разузнаване (SIGINT). 305-тата, състояща се от шест компании, HHC, Alpha, Bravo, Charlie, Delta и Echo.

В сряда. сутринта, 4 ноември, веднага след изборите, Министерството на отбраната, 305-и батальон и NSA започнаха да записват доказателства за измами в реално време за смяна на гласовете от всичките шест държави на Battleground (GA, PA, MI, WI, AZ, NV) в технологична книга на блокчейн това беше непробиваемо и невъзстановимо. Тези цифрови доказателства в реално време сега ще се използват за преследване на всички задълбочени участници в изборите и изборите - включително Обама, Байдън и Хаспел.

Страница 9 от федералните дела на Сидни Пауъл, заведени в Джорджия и Мичиган в полунощ сряда. 25 ноември 2020 г . : „Софтуерът на Dominion беше достъпен от агенти, действащи от името на Китай и Иран с цел наблюдение и манипулиране на избори, включително най-новите общи избори в САЩ през 2020 г.

 

 

На вторник. 1 ноември генерал-лейтенант Макинърни написа в туит: „Това е ЗАДЪЛЖЕНИЕ. Те се опитват да свалят това правителство ”.

image

image

image

image

image

image

image
image
image

image

image

Като гледам  интериора...тоя май е водил кучето си на лекар....а не той!!
image
image
само е минал да му ,,земат мярката "(номера) на новата обувка:))

вижте го тук:

https://www.facebook.com/john.fusca.58/videos/162949462182315

image
Байдън отдавна е екзекутиран в Гитмо...за педофилия и секс трафик на деца...
А това е негов двойник...

image
Тези дни е убит човекът ,който предаде лаптопа на сина му Хънтър Байден  на ЦРУ,защото го е занесъл на поправка и от години не го е потърсил!!!Това е човекът (технникът),който му е оправил лаптопа!Убит е!

image

image

image

 






Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8319299
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031