Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2021 09:36 - Противоречията свързани с Алексей Навални
Автор: radoykova Категория: Политика   
Прочетен: 948 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 27.01.2021 09:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Алексей Навални…!

  Да! Разбира се, че има абсолютното право да бъде свободен, в здраве и съхранност, за да работи, да изразява своето мнение, възгледи и убеждения – свободно и смело.

  Да! Притежава качества като: харизма, енергичност, професионализъм (с подкрепата на свой екип), ум, бързо протичаща и ясна мисъл, вътрешна устойчивост и воля, в известен смисъл – чар; човек в добра кондиция и висока работоспособност.

  Мисля, че той има своята полезна роля в качеството на регулатор, често държащ главните герои на своите видео репортажи - представители на руската власт под пара, срам, размисъл, отговорност…

НО!

  Да не забравяме, че:

  Навални е либерал, ползващ се с подкрепата на Запада, партниращ с ЕС. Питам тогава, ако въпросът опира до пробуждане на съвестта и проява на нетърпимост към корупционни и нечисти политически действия, защо той мълчи за злоупотребите на западната политика?! И ако ЕС, САЩ и целият развит свят подкрепя Навални като велик борец за права, правда и свобода, то тогава защо същите не обявят за такива Джулиан Асандж и Едуард Сноудън?! Защо не признаят своята тирания по отношение на тези информатори от тяхната територия на англоезичния свят? Чакайте, Сноудън не се ли укрива сега в „най-лошата държава на света“ – Русия? Ако са честни, тези от Запада, като изразяват подкрепата си към Навални, - да гарантират свободата, неприкосновеността и опазването на човешкото достойнство на Сноудън, Асандж и много други смели дейци като тях! А Навални защо не подкрепи своите побратими, критикуващи и разобличаващи техните родни правителства от англо-езичния свят?! Отговарям - не ги тълкува като свои побратими, всъщност, те са напълно различни.

И още:

  Навални подкрепя упадъчни, вредни практики, влияния и политики от Запада. За справка: поддържа официално наложената пропаганда във връзка с ПЛАНдемията в полза на нейните създатели като подкрепя инструментите и методите за въздействие върху хората с познатите средства и чрез разобличените вече герои (намеквам за "чичко Бил", но няма да изпадам в буквалност, всеки може да прегледа неговите изказвания). Така например, със същия хъс, с който критикува Путин, той оскърбява Никита Михалков, заради предупрежденията на втория относно реални опасности по тема N1. Друг пример - не вижда опасност в 5G, подигравайки се на своите съотечественици, които виждат в тази технология заплаха... и т.н.!

  Освен подкрепата на официалната версия за разиграващото се световно мероприятие „виру$“, той намира време да се изкаже за съвременната употреба на символа на дъгата, по такъв начин, че да бъде в съзвучие с либералите (задължително!). Хм, аз го разбрах на къде повлича хората по отношение на тези въпроси, дали хората ще останат достатъчно бдителни и внимателни, е отделен въпрос.

  Отделих време да се запозная с личността му чрез двата му канала в ютюб, но не бих издържала да го слушам дълго, защото всичко, което говори е в областта на материализма и свръхматериализма със свръх-фиксация върху частно имущество на ограничен кръг лица.

  В едно свое видео, той казва, че по чудо е оцелял след отравянето благодарение на добрите хора на Русия – пилотът, който приземява самолета преждевременно и медицинският персонал, който е действал своевременно и точно. Да, това е така, но уважаеми Навални, пожелавам ти някога да достигнеш до прозрението, че ти остана жив благодарение на Бог преди всичко и на първо място, а след това са добрите хора в конкретната ситуация. Навални, пожелавам ти някога да направиш крачката към одухотворяване на мирогледа, за да тълкуваш световните процеси в един по-всеобхватен и дълбок начин, включвайки Бог и целия духовен свят в картината, която пресъздаваш чрез вътрешните си образи.


По човешки му съчувствам с чувство на съпричастност за страданията през които е преминал и през които продължава да преминава в настоящ момент!


В следното видео: https://lbry.tv/@%D0%93%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D1%81%D0%93%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B8:3/0a5c3045015521d-1:6 се казва, че създадената враждебна ситуация около историите с Навални има тенденция и открито се завявава да бъде използванa като причина да бъде спряно германо-руското партньорство, в частност по отношение на строежа на Северен Поток 2, доставящ газ от Русия. Немкинята се възмущава че в такъв случай алтернатива остават катастрофално пагубният за природата шистов газ от Щатите и изкопаемите горива от мюсюлманския свят, пред варварските норми на които учудващо западният свят мълчи и не се гнуси да внася, въпреки чудовищните им практики към живота на човека по тези географски ширини. И с други доводи, стига до извода за поредният двоен стандарт и лицемерие на Западното общество. Та, отново се заговори за... газта!


Руският народ трябва добре да разграничава двете функции на Навални - първата, в ролята му на сила, ръчкаща и посрамваща властта, което е полезно до толкова, че вторите да не се самозабравят... Но другата му функция е в качеството му на потенциален бъдещ управник, човек с власт, тогава накъде би повел народа, хората да си отварят очите и будността!!! Относно либерализма като форма на липса на богобоязън, липса на морални устои, съответно задръжки, това е друг тип отрова, която пък руският народ на свой ред, трябва да изхвърли навън от тялото си и повече да не вкусва!

Но какви сходства открих с явления на родна почва! Чуйте, спомнете си добре коя фигура изпъкна миналото лято с това, че е: борец за демокрация и "европейски" ценности (в употребеният по техен начин контекст), правеше екшън-сензационни клипчета (вкл. по вода) за скандализиращи обществото частни луксозни имоти по черноморието на властимащи, а също така призовава за и управлява протестите у нас; към днешна дата, партията му пламенно подкрепя Навални с познатият враждебен тон към политиката на Русия. Така, ако изгледате видеа на Навални, също ще видите, че основна негова мишена са луксозни имоти по руското черноморие на властимащи, и неговият екип навлизат в недостъпни черноморски води до брега, заснемайки и себе си и всичко по впечатляващ начин; и той агитира за масови и продължителни антиправителствени протести в родината си, и той е от същия политически клон; и двамата са глухи, неми и слепи за безредието и беззаконието (в християнски смисъл) от страна политиката на Запада. Има и други прилики, материалистичният изказ и решителното им желание да получат власт в най-скоро време. Изтъквам факти, само толкова.



Това, което аз видях в Русия в рамките на 3 месеца престой миналата година е, че там има висока степен на инициативност и самоорганизация в различни области, по специално в областта на образованието, природосъобразният начин на живот и пр. В Русия се наблюдава общонароден стремеж за спазване на благоприличие, което почувствах; посещавах малки провинциални градчета, които бяха чисти и спретнати, подредени; в Русия хората са запазили архетипният образ за жената-майка, мъжът-баща и семейни ценности, въпреки всичко и многото негативи; там видях хора, силно отдадени на въпроса за правилното възпитание във всички аспекти; там хората жадуват за знания, ценят носителите на важно познание от цял свят, с решителна готовност да прилагат наученото; в областта на инициативите имат дългогодишно натрупан опит, който също открито споделят със света. В общността в която гостувах, момченцата от малки ги възпитават на кавалерство към момичетата, а жените носят очарователни рокли и дълги поли, родителите дейно участват в образователните задачи, всеки си е на мястото и си изпълнява с достойнство дълга, няма и помен за изкривени интерпретации и аморална пропаганда, такива разговори изобщо нямат място там, сред този народ, съхранил разумността си!





 



Гласувай:
5



1. morskipesni - Льошката НаХални е за затвора- или по-правилно, за психиатрията.
27.01.2021 09:39
Кой може да си позволи да фалшифицира БЕЗНАКАЗАНО факти и снимки?
цитирай
2. krumbelosvet - Война е
27.01.2021 12:21
И Навални е ЧУЖД АГЕНТ, П Р Е Д А Т Е Л на родината си. Затова нейните ОФИЦИАЛНО САМООБЯВИЛИ СЕ врагове, го подкрепят с всички сили. Какъв морал е да подбуждаш ДЕЦАТА на борба с полицията? И колко усилия и ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ беше нужен на тая полиция, за да не пострада НИТО ЕДНО дете. Макар че подлеците се опитаха да фабрикуват фалшиви снимки на пребити демонстранти.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radoykova
Категория: Други
Прочетен: 267906
Постинги: 177
Коментари: 323
Гласове: 380