Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2016 09:05 - Защо са на Европа бежанците?
Автор: metaloobrabotka Категория: Технологии   
Прочетен: 2349 Коментари: 3 Гласове:
-2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Голяма част от руските хора знаят за наплива от емигранти в Европа. Много задават въпроси: "Защо толкова много хора бягат в Европа?". Отвговорът, естествено е такъв – защото нивото на живот в Европа е по-високо, отколкото в страните, където преди са живели тези хора.

Но и в предишни времена благосъстоянието на Европа е било прекрасно (за сметка на колониалните политики, паразитиране, грабеж на чужди ресурси и чужда евтина работна сила).

А хората нахлуха в Германия, Франция… едва днес, през 2015–2016 година. Разбира се ще кажете войната в Сирия. Тя донесла на тези хора смърт и разруха, изгонила ти от родните места, заставила ги да търсят спасение в чужбина. И ето сега огромни тълпи мигранти от разорените страни в Близкия Изток бягат и обсаждат границите на сита, благополучна Европа.

Но и преди са се водили войни в Близкия Изток, в Северна Африка, а хора с тълпи, като днес не са обсаждали Европа.

Марксизмът учи да се търси корепа на проблема не извън явлението, а вътре в него. Ако мигрантите бягат в Европа – значи, у тях няма друг изход. Но същото може да се каже и обратно. Ако Европа пуска тези бежанци – значи, те и са нужни за нещо.

Закакво? Нека се опитаме да изясним това.

Ето няколко факта.

Във Франция построили лагер за емигранти. Тук настанили хора. Баща с десетгодишната си дъщеря живели в едно от помещенията. Там имало още 30 бежанци с разлечна възраст. Една нощ бащата вижда, че зад момичето се настанил мъж. Бащата вдигайки врява изхвърлил негодяя от палатката. Дошла полиция и успокоила работата. Бащата с дъщерята превели в друг лагер.

След карантината, бежанците ги разселват по градовете. Подрастващите отиват на училище. Бързо бързо се обединяват, те осъзнават своята сила. Харесано момиче от тълпата те го влачат в храстите и насилват. Родителите на потърпевшите ги заплашват с уволнение от работата, ако вдигнат шум, насилника го преместват в друго училище. И така до следващата провокация.

Това са реални истории от живота на французите и немците.

От тук се вижда, че нивото на културата на бежанците е нисък. Читателят може да попита, защо тогава се покриват престъпниците от полицията и властта?

Някой ще си помислят, че те жалеят изстрадалите от войната и глада хора. Но не трябва да забравяме, че властта е буржоазна. А буржоазията да жалии не може. Капиталистите жалеят само тогава, когато жалостта им носи печалба.

Други ще кажат- каква пе печалбата с бежанците, никаква?! И ще бъдат неправи!

Но защо грешат? Та по нашите думи излиза, че бежанците нямат образование, склонни са към насилие, културата им е друга. Каква е тук печалбата?

Но всичко зависи от мястото, времето и условията. Описаните от нас събития ставаг в Европа. Независимо от надигащата се криза и повишението на цените на стоките за потребление, нивото на живота в Европа в сравнение с останалите страни е много висок.

Високото ниво на живот е за сметка на ограбването на останалия свят, довело до деградация на потомците на Гьоте и Юго, развратил и засадил в техните привички типични паразити. Немците, французите, белгийците и т.н. се стараят да не правят деца и да живеят в своето удоволствие. Наслаждават се на частен живот. Следствие на това се явява падането на раждаемостта. То започна не сега, а преди двадесет години. След развалянето на СССР и нарасналите блага за буржоазния свят.

До какво доведе това? Сега в Европа има остър недостиг от рабтна сила. Неквалифициран, а нискоквалифицира. Съвременният коренен европеец няма да отиде да работи портиер, той по-добре да живее на различни пособия. Той ще живее бедно, но е усвоил за своя живот, как може да преживее в развитата капиталистическа страна (той е плът от плътта на нея).

И ето отговора – защо са нужни на Европа бежанците. Те са и нужни за да вземат на своите гърбове тази работа, която не искат да работят развалените, развратени от комфорта европейци.

Европейската буржоазия играе на хуманност, правейки вид, че и е жално за нещастните хора. Да – те са нещастни (и това нещастие им донесоха самите западни "хуманисти", разпалили в Близкия Изток войната за своите подли, користни интереси).

Но те, тези бежанци, ще станат още по-нещастни, когато се включат в системата на работа на капиталистическа Европа. Тя ще изпие от тях всички сокове. Няма да има време за драки, насилие, безделие. Ще има работа от сутрин до зори. Ще изпълзяват вечер и ще оадат в леглата си. А който не иска да живее по тези правила, той ще бъде депортиран или унищожен физически.

Андрей Липов




Гласувай:
1



1. olivie - плиткоумни разсъждения
30.03.2016 09:28
Биха били вярни, ако мигрантите идваха в Европа за да работят, но те идват за да "живеят по - добре, без да работят" Пък и де се е видяло симит, гой да храни? И европейците не раждат не защото си пазят стандарта на живот, а защото не им остава време да раждат, докато го поддържат. Както виждате премълчаните нюанси се опитват да внушат положително отношение към мигрантите, каквото те не заслужават, колкото и да ги наричат "бежанци". НЕ МОЖЕШ ДА ИЗБЯГАШ ОТ СЕБЕ СИ - НЕКАДЪРНИК СИ СЕ РОДИЛ, ТАКЪВ И ЩЕ СИ ОСТАНЕШ! /поне в тоя живот/
цитирай
2. germantiger - ...
30.03.2016 10:00
Здравей глупак другарю Липов

- европейската раждаемост падна не от 20 години както е писал глупака другар, а от над 50

- европейците са разваратени но българските, руските, сръбските боклуци също са развратени като манталитет, мързел, кражби и боклук

- убиват се европейските народи - тези западните първо, не "вас"
цитирай
3. krumbelosvet - Не са икономически причините,
31.03.2016 09:00
и това не съвпада с Маркс. Всеки откривател се опитва да обясни всичко със своето откритие. У Маркс всичко е икономика, като в известния виц. А то не е, колкото и да е фундаментално-важна икономиката. Свръх-банкерите отдавна са надминали мечтата на алхимиците - да правят злато от олово. Правеха злато от хартия, а сега и без хартия. И вече ги движат други мотиви. Играят си на богове. Решават кой народ и коя раса да живее и коя - не. Уви, ние сме от вторите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: metaloobrabotka
Категория: Технологии
Прочетен: 1659493
Постинги: 2347
Коментари: 323
Гласове: 465
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031