Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2016 17:18 - Станете! Идва чуждестранния капитал
Автор: metaloobrabotka Категория: Технологии   
Прочетен: 310 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Тези дни в Краснодарския край имаше делегация от Австрия, Великобритания, Белгия, Дания, Чехии, Норвегия, Швеция и други страни. Акулите на европейския бизнес — монополистите се срещнали с губернатора на Краснодарския край Вениамин Кондратев. Същността на срещите — буржоата искат да инвестират в селскостопанския отрасъл на края и да получат, след тода огромен бакшиш. С други дули, чуждестранните монополисти искат да монополизират отрасъа, а наша власт гори от желание и иска да помага. Перспективите за "западниците" се откриват приказни. Разходите на работна сила (заплатите на пролетариата) — ниски. Разходите за данъци — относително ниски, а и Руската власт обещала да предостави на чужденците капиталисти "данъчни преференции и индивидуален съпровод на всеки проект". Руският пролетарии не е толкова активен в борбата за своите права, както европейския работнически клас. Кратко, идеални условия за водене на бизнес.

Ние вече писахме за завладяването от чуждестранните монополи на руските пазари в статиите "Време за открити врати" и "Нашият Далечен Изток". Ясно е че това е целенасочена политика на господстващата в страната класа. Целта на руските буржоа е насочена на едно — да забогатее по-бързо, да се напряга по-малко. За това те могат да извикат всеки, стига да си плати , за да може "нашите" буржоа да се "правят на красиви".

Няма място за интересите на трудещите се на Русия в това уравнении и няма да бъде, докато в него не се появи Руския Работнически Клас. Именно той  а не буржоазията, трябва да реши, как да се разпорежда със земята и недрата на Краснодарския край, Сибир, Далечния Изток, цяла Русия. Защото, той а не буржоата се труди на полята, поти се в мините, копае траншеи, стои зад конвейра. Той, а не буржата, изразходва своите сили и здраве. Той и трябва да бъде стопанин на това, което произвежда.

Тимур Досаев




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: metaloobrabotka
Категория: Технологии
Прочетен: 1690675
Постинги: 2379
Коментари: 326
Гласове: 469
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930