Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2016 14:51 - Колко може да се лъже
Автор: metaloobrabotka Категория: Технологии   
Прочетен: 427 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Премиер-министъра на РФ Дмитрий Медведев продължава да вижда това, което никой освен него не вижда, и удивлява народа със своите отрязани от живота заявления.

На последното съвещание в правителството той заявил, че в резултат от политиката по импортозамяна в магазините се появили по качественни родни продукти, с по- достъпна цена!

Също така Медведев разгледал успехите на (!) Русия в селското стопанство, което освен него отново никой не наблюдава.

Така му се харесало, как се "развива" Русия, че той заповядал на правителството да продължи да работи в това вярно направление и видимо да достигне още повече "успехи", от днес.

Разбираемо е че подобни заявления на премиера, предизвикват раздразнения. Възниква закономерен въпрос: нима Медведев не владее ситуацията, че прави такива заявления? Той глупав ли е или просто се прави на такъв?

Разбира се той не е глупак и отлично знае, какво прави. Руското правителство и неговия премиер в това число са отлично информирани за реалното състояние на нещата в страната (нали приеха закона Яровая!).  И Медведев прекрасно е осведомен за това, че т. н. "импортозаместване" доведе до ръста на цените на продуктите и никакво действително заместване на импортна продукция с родна така и и не се състоя. Както са продавали в "Пятерачка" импортни продукти, така и продават днес, само че цените се вдигнаха в пъти, а в същото време доходите на работниците и служещите са станали значително по-ниски, а много и въобще ги нямат, защото ги лишили от работа — изхвърлени зад вратоте поради безполезност.

Успехите в селското стопанство също са никакви. Активно рекламираното в Перестройката фермерство напълно се провали. (За това истинските комунисти предупреждаваха — дребното производство не е способно да се конкурв с едрото, а значи политиката по унищожение на колхозите била не просто провалена — тя беше съзнателно антинародна, целенасочено убиваща руското селско стопанство!

Прeминалият неотдавна Марш на краснодарските фермери в Москва доказва това. Руските фермери се намират в критично положение, те се разоряват с хиляди и не са способни да свържат двата края. А действащата власт не само не им помага, напротив — тя изцяло способства за тяхното разоряване!

Медведев e човек грамотен и образован.  А говори така, защото единственното, което може днес да направи буржоазията, провалила се в своята политика по всички въпроси е тотално да лъже народа и изкривява фактите. Цялата власт на буржоазията се държи днес на лъжи! Тя иска да продължи да експлоатира трудещите се маси, които не желаят да живеят в условия на минали векове, ядяйки сухари и лук, сладка трева вместо хляб и землянки вместо апартаменти с всички удобства. Затова и се налага да лъжат и оправдават, измисляйки всякакви достижени, които ги няма. За разлика от своите западни колеги, които са се научили по-финно да лъжат своя пролетариат, руската буржоазия лъже праволинейно и несръчно. Видимо, считайки руските работници и селяни за идиоти. Вместо да признаят провала на своята политика и като пряко следствие от това — очевидно цялото влошаване положението на трудовия народ, и вместо да предприеме нещо за изправяне на тази ситуация, руската буржоазна власт се опитва да замаже очите ни с несъществуващи успехи, нагло ни лъже в лицата и усилва полицейско-репресивния натиск на работническата класа и трудещите се маси, надявайки се така още дълго да държи властта.

Алексей Живцов




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: metaloobrabotka
Категория: Технологии
Прочетен: 1658892
Постинги: 2345
Коментари: 323
Гласове: 465
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031