Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.09.2016 12:13 - Кои искат да станат депутати
Автор: metaloobrabotka Категория: Технологии   
Прочетен: 283 Коментари: 0 Гласове:
0



 Преди предстоящите избори искам по-подробно да се вгледате в нашите депутати. Що за хора са? Към каква социална група принадлежат? Какво им е миналото? Могат ли действително да изразяват интересите на трудещите се?

По думите на председателя на Централната избирателна комисия (ЦИК) на Русия Eлa Памфиловa към този момент във федералните списъци на партийте за изборите в Държавната дума има 55 кандидата със съдимост, също така такива граждани- 12 човека има и сред едномандатниците. При това ЦИК е изключил от числото кандидати за депутати 58 лица, скрили че са подсъдими, а така също десетки кандидати, от които партиите сами решили да се "очистят", макар те и своята съдимост да не са скривали.

Такава е картината на маслото. Оказва се кандидатите за депутати в руския парламент —законодателния орган на Русия! — не стига че представляват буржоазията, а не работническата класа, не трудовия народ на нашата страна, а и нарушавали законите на РФ, те самите, които сега ще им бъде поръчано да приемат!

Може да си представите какви ще са тези закони, ако заопочнат да се определят от членове на престъпен свят!

Могат ли хора, свързани с криминалните — а много от тях имащи съдимост навярно са съхранили връзки с престъпния свят, дори издигнати от тях! — да бъдат с трудовия народ? Могат ли те да изразяват неговите интереси?

Разбира се не. Защото философията на престъпния свят и хората, свъзани с криминалните, се свежда до това, да паразитират на народа, за да може с всички способи да го грабят и убиват само и само за да живеят сито и уютно. Именно този икономически интерес, който с нищо не се отличава от главния класов интерес на буржоазията, и свързва тясно престъпния свят  с капитализма, с експлоататорските общества. Защото престъпника, подсъдимия, лъжеца и убиеца — това е капиталиста, буржоата, който с други способи, но също граби и убива този, който експлоатира — трудовия народ.

Престъпниците презират честния труд и наричат трудещите се "наивници". Така наричат тези, на чийто гръб живеят, които може да обират, ограбват парите, заставяйки ги да отдават последното.

Сега тези господа искат да станат депутати в руския парламент. Разбира се не за да подобрят живота на работниците и селските труженици, а за да им вземат парите в по-големи мащаби, прикривайки се при това зад депутатски мандати, и помагайки да се приемат закони, които да не пречат за това.

Но нужни ли са на работниците такива депутати, които при това нагло заявяват, че те представляват народа на Русия?

Алексей Живцов




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: metaloobrabotka
Категория: Технологии
Прочетен: 1680925
Постинги: 2369
Коментари: 324
Гласове: 469
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930