Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2017 12:54 - Полицията навсякъде си показва антинародното лице
Автор: metaloobrabotka Категория: Технологии   
Прочетен: 279 Коментари: 0 Гласове:
-1



 Преди известно време в руското общество активно се обсъждаше темата за безпредела, който се твори в полицейските отделенията на РФ, където верните слуги на капитала, облечени в държавни пълномощия и оръжие, не само не зачитат правата на гражданите на буржоазна Русия, но нерядко измъчват арестуваните хора до смърт. За пример се дава случая, станал в ОВД «Дальнее» (Република Татарстан), където със садистски методи бил до убит мъж.

Даже руските СМИ били принудени да признаят, че подобни действия на лица, стоящи на пазенето на закона са недопустими. Защитниците на буржоазията и капиталистическия строй усилено даваха тази трагедия, като рядък случай, свързан изключително с личните качества на конкретните полицейски. За пример, както обикновено се привеждат действията на полицията на запад, където правата на човека превишават всичко.

И ето истинската цена на тези позовавания.

Същите тези руски СМИ съобщават, че във френската комуна Оне-су-Буа в предградие на Париж трети ден продължават масовите протести на населението (26 човека вече са арестувани!!!), причина за което станало изнасилване на жител на комуната от местни полицаи.  Но този път оръдието на садисткото престъпление не била бутилка шампанско, а полицейската палка. А пострадалия даже не е арестуван за това, че е престъпник или нарушител на закона, а държавен работник — 22-годишен социален работник! Той даже не умрял, но получил сериозни травми, опериран, и останал инвалид за цял живот след «приятното» общуване с френските служители на буржоазния закон. Но най-главното, че това произшествие явно не е единичен случай, иначе хиляди хора нямаше да излязат на улицата и да громят полицейските участъци.

Тук може да се напомни и за периодически ставащите масови, многохилядни протести на трудещите се в цели градове и райони на САЩ против полицейския безпредел, които жестоко се потушават от американската армия и полиция.

Значи не всичко е така красиво и спокойно на «благословения буржоазен запад», както ни пеят буржоазните певци!

Да се разбере, че руската полиция и армия също служат на интересите на капиталистите, а не на трудовия народ на Русия е много важно за нашите руски работници. Затова с ръста на протестната активност на трудещата се маса в РФ тези «отряди от въоръжени хора» неизбежно ще покажат в цялата си прелест своето истинско лице — лицето на главна опора на буржоазната власт и защитници на капиталистическата експлоатация.

А. Танаян




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: metaloobrabotka
Категория: Технологии
Прочетен: 1682328
Постинги: 2369
Коментари: 325
Гласове: 469
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930