Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2017 14:36 - Поредната лъжа на руските социолози
Автор: metaloobrabotka Категория: Технологии   
Прочетен: 229 Коментари: 0 Гласове:
0



Преди избори буржоазната статистика започва да готви народа на Русия за това да мисли за кого трябва да се гласува.

«Интерфакс» и «Левада-Център» публиковали данни от съвместно проведено допитване, съгласно което повече от половината руснаци (66%) искат да видят Владимир Путин на поста глава на руската държава и занапред — след президентските избори през 2018 година. А още 42% от нашите граждани мечтаят за това новия лидер да провежда във вътрешната политика «такава както и днес» политическа линия, а 34% — даже ратуват за «по-твърда позиция ит сегашната».

Знаейки, как «рисуват» цифрите буржуазните социолози, разбирайки, че тази «наука» — буржуазната социология с нейните «технологий на въпроси» откровено изсмукани от палците на ръцете, ние не вярваме на тези цифри въобще. Те са чисто пропагандистски и слепени за да убедят трудещите се в Русия, че недоволството на всеки от тях (днес в РФ когато поради антинародна политика, хората беднеят не по дним, а по часове, доволни да се намерят е крайне сложно) — това е само тяхно лично недоволство, така да се каже, изключение от правилата, а правилото е такова, че Путин и неговата политика устройва в страната болшинство то от населението.

Данните на социолозите — това съвсем не е истинското мнение на народа, а тайно желание на самата буржоазия, което учените подмазвачи на капитала нас нагло ни лъжат, като «глас на народа». Народът наш още не е оглупял, че да поддържа своето собствено ограбване и унижение.

Защото цените за стоките растат постоянно! Покажете ми един идиот, който би ратувал за увеличение  на тарифите на ЖКС, цените на бензин и стоките от първа необходимост? Това, че те не растат, а скачат днес, намалявайки заплатите на работниците до нива, кога то вече става невъзможно да се живее, това се вижда от всички!

Единици, разбира се са доволни — банкерите, крупния капитал, висшите чиновници. Но това е жалка нищожна част в Русия, а съвсем не 42%! Те са максимум половин процент, не повече!

И с путинското президентство не е така добре, както показват социолозите. Ако преди няколко години на Путин действително още вярваха болшинството трудещи  се в нашата страна — СМИ много се постараха да слепят от него образ на «национален лидер, издигнал страната от руините», че това съвсен не съответства на действителността, защото всъщност Путин изстри на прах редица важни отрасли на икономиката и унищожи почти цялата постсъветска социална политика, то днес такива наивници, които да вярват в това, че глава тази руската държава с пълномощия, като у царя-самодържец останаха съвсем малко. На действително честни избори в 2018 година за Путин ще гласуват само една нищожна част от хората, а изключителното болшинство от трудовия народ на Русия гарантиранно ще гласуват против.

От това се бои едрия капитал в нашата страна, защото Путин е гарант за неговия безоблачен живот, неговото  още по-голямо обогатяване и процветяване. Не на трудовия народ!

Ето защо социолозите и статистиката, хранещи се от ръцете на този капитал и нахвърлят своите цифри на волята на трудещите се маси. Те се опитват да ни убедят, че интересите на руските монополи са общонародни интереси, интересите на работниците и пенсионерите са същите. Как например ставайки по-богати например Ротенберг или Тимченко, баба ми от Урюпинск ще стане по сита! Точно обратното! Именно защото тя няма какво да яде и с какво да си купува лекарствата и се пълнят джобовете на олигархата, за които усърдно помагат Путинци, Медведевци, и прочие депутатско-чиновническа сбирщина.

Руската буржоазия в условията на все повече задълбочаваща се световна криза трябва да се обогатява все повече и повече, иначе ще я изядат американските и китайски «партньори». От тук и крайно днясната, всъщност, фашистска идея за «твърда политика», насочена на ограбване на трудовия народ. Само че защо това трябва да ни се поднася като желание на трудовия народ на Русия.

Алексей Живцов




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: metaloobrabotka
Категория: Технологии
Прочетен: 1661158
Постинги: 2347
Коментари: 323
Гласове: 465
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031