Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2017 12:12 - Не ви ли се иска в затвора "за нежелателно поведение"?
Автор: metaloobrabotka Категория: Технологии   
Прочетен: 303 Коментари: 0 Гласове:
0



 Империалистическа Русия се фашизира пред очите ни. Буржоазната власт, разбираща, че масовите демонстрации на трудещите се, възмутени от провежданата от нея антинародна политика, няма да мине, усилва репресиите — спешно въвежда все нови и нови ограничения на правата на трудовия народ, надявайки се с твърди мерки да спре надигащата се в страната вълна на народно негодувание.

Ето поредното «затягане на гайките» против пролетарските маси в Русия. То е предложеноhttps://iz.ru/639245/iurii-bogdanov/sovet-federatcii-poboretsia-s-nezhelatelnym-povedeniem от комисията на Съвета на Федерацията с умопомрачително име — «за защита на държавния суверенитет и предотвратяване на вмешателство във вътрешните дела на Русия».  Компанията от сенатори измислила да се допълни действащия Федерален Закон «За нежелателни организации» в членовете за отговорност на руските граждани за «нежелателно поведение» (!!!), и с немалка отговорност — до наказателен срок.

За кого е «желателно» или не «желателно»,  публично не се пояснява. И така всички трябва да разбират, че това е самата група олигарси, която е приватизирала руския държавен апарат. Това са нейните верни слуги -държавните чиновници, преди всичко силовите структури, които ще определят, какво поведение на трудещите се е угодно или не угодно за руския олигархат. За това в предлагания закон се дават подсказки, като например,  под «нежелателно поведение» следва да се разбират «всякакви действия на граждани и организаций, които могат да причинят реална вреда на националната безопасност на Русия».

Но действия, причиняващи реална вреда на националната безопасност на страната — това са престъпления. А за престъпленията съществува Наказателен Кодекс на РФ. Защоо е огава това допълнение във  федералния закон, не отнасящ се към НК?

Ето защо. Сенаторите са сложили малка добавка. В техния законопроект става въпрос за «всякакви действия», които престъпления не се явяват по никакви параметри. Например, агитация на избори против издигнат от властта кандидат. Или разяснения, че изборите в нашата страна са фалшиви.  Това е истина, която всички знаят. Но се говори по слухове, особенно в СМИ, защото това не трябва да «разклаща лодката», или «причинява вреда на националната безопасност на страната», която стояща на политическия Олимп на Русия днес група от олигарси разбира, като своя лична безопасност.

От тук става ясно, против кого именно насочена тази малка добавка в ФЗ — преди всичко, против трудовия народ, които всички тези стоящи на неговата шия кръвопийци им писнали и трябва да ги изхвърли от «лодката».

На трудовия народ на Русия е нужна не  дрипава лодка, а могъчщ крайцер, на който той да плува, както това е било съвсем неотдавна, в своето велико и светло бъдеще и което той управлявал сам, без лицемерни помощници, мислещи само за собствените си печалби и собствена безопасност.

J, T




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: metaloobrabotka
Категория: Технологии
Прочетен: 1679603
Постинги: 2362
Коментари: 324
Гласове: 469
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930