Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2017 12:10 - "Изкуственият интелект" на Думата няма да помогне
Автор: metaloobrabotka Категория: Технологии   
Прочетен: 360 Коментари: 0 Гласове:
0



 Спикерът на Държавната Дума Вячеслав Володин на 25 септември след разширеното заседание на Съвета по законодателно осигуряване и развитие на цифровата икономикя при председателя на Държавната Дума заявил на журналистите, че у госдумовците има гениален план, как да се вдигне рейтинга на падналата под нулата система на буржоазен парламентаризъм в Русия. Трябва, «да се внедри автоматизирана система за оценка изпълнение от депутатите на своите предизборни обещания», която ще се извършва чрез следене и анализиране на социалните мрежи и прочие информация в Интернет, определяща  «доколко депутата е ефективен в реализацията на своите предизборни програми и обещания».

«Това ще бъде изкуствен интеллект на служба на избирателя» — гордо казал Володин.

Но да допуснем, направи се такава система, и тя дори заочне да работи — анализира, че народа руски говори за депутатите от Държавната Дума. изясни се например, че гражданина Володин не е изпълнл своите предизборни обещания. Какви ше са последствията за спикера на Думата?

Оказва се никакви!

Самият спикер честно признал, че «последствията може да са само едни — него няма да го изберат», като му се изсмяли даже буржоазните журналисти, които, както и целия трудов народ на Русия, отлично знаят, че в Русия избирателите никви депутати няма да изберат!

По Конституцията на РФ гражданите на Русия избират само политически партии, а не конкретни лица. Конкретни лица, или депутати в Държавната Дума се назначават от ръководството на тези партий, които са преодоли 5% бариера, влизайки в руския парламент. Той решава, кой да бъде депутат, кой да се изобразява, като «народен избраник», а кой не. И ако партийното ръководство не го устрайват резултатите от работата на «изкуствения интелект», то той на това просто ще се изплюе, още повече че избирателите на него не мога да въздействат — това са независими от тях обществени организации.

Ето го и цялото володинско «служене на избирателя»! Поредната демагогия и заблуда, измислена за това, да се поукраси дескредитиращата сама себе си система на буржоазен парламентаризъм.

С.А.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: metaloobrabotka
Категория: Технологии
Прочетен: 1660632
Постинги: 2347
Коментари: 323
Гласове: 465
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031