Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2017 12:00 - Младежкият протест-главната болест на охраната
Автор: metaloobrabotka Категория: Технологии   
Прочетен: 281 Коментари: 0 Гласове:
0



Начальникът на Главното управление по противодействие на екстремизма в МВД Тимур Валиулин на Съвета по правата на човека предложил да се засили отговорността на родители и учители на подрастващи, които приемат участие в несъгласувани политически акции, защото числото на младите хора, участващи в протестните акции, постоянно расте.

Все по-голямото участие на младежи в акции на протест показва, че буржоазната пропаганда вече не действа и всички нейни усилия по отвличане на младите хора от политиката, се изразходват на пусто. Младежта разбира, че в капиталистическото общество у нея няма никакви перспективи за бъдеще, затова тя все по-активно отива в политиката, желаейки да измени това общество — да го направи такова, в което действително да са равни правата за всеки.

Tози факт страшно безпокои руското правителство, което откровено се бои от масови протестни акции на трудещото се население, разбирайки, че, ако те обхванат цялата страна, те нищо няма да направят. Но вместо да решат най-острите проблеми, вълнуващи младото поколение руски граждани — проблема за безработицата сред младите хора; качествено, евтино, достъпно образование; жилище за младежите; ниво на заплати, позволяващи на младите хора да създадат семейство и растат деца — правителството използва насилие. То заплашва родителите на младите хора и техните учители кара им се за «лошото възпитание на децата».

Да гадаем дали ще помогнат тези наказания няма нужда. Те безусловно, няма да помогнат, най-много родители и учители «по-много ще следят за своите деца», проблемите на млодежите в Русия няма да изчезнат. Подобни репресии ще предизвикат противоположен резултат — виждайки от властта само угнетение и насилие, на улицата след своите деца ще излезят и възрастните, които по-рано са стоели у дома и са мълчали.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: metaloobrabotka
Категория: Технологии
Прочетен: 1690786
Постинги: 2379
Коментари: 326
Гласове: 469
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930