Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2020 09:40 - Поредната старателна лъжа...
Автор: metaloobrabotka Категория: Технологии   
Прочетен: 269 Коментари: 0 Гласове:
1



Поредната старателна лъжлива пропаганда от вестника на буржоазията «Комсомолская правда» - статия с наглото име "В СССР почти всички са крадяли". https://www.kp.ru/daily/27080/4152341
Но интересна не е самата статия, а коментарите към нея, реакцията на нашите хора на лъжата. Подобно днес все по-често се среща на буржоазните ресурси, включително медиаресурсите, като Ютуба например: лъжата за социализма почти винаги се е възприемала на щик от болшинството коментатори (освен ако администраторите не използват принудително чистене, оставяйки само коментари, поддържищи тяхната лъжа и създавайки така видимост за нейното одобрение от "целото население" на страната).

Преди такова не се забелязваше. Преди политичските троли ги забравяха, а и самите граждани не се решаваха да пишат публично. Днес е друга работа - гневът против капитализма вече изпълва хората, съветското минало им се спомня, като най- светъл и щастлив период от техния живот. И то таса и и беше- съветският социализъм, даже извратен от хрушчовско-брежневската контра, не може по никакъв начин да се сравни с това, което ние имаме днес (днес ние въобще нищо нямаме - нито материално достояние, нито права, нито свободи). У трудещите се в Русия явно върви процес на отрезвяване, изработка на своего рода имунитет против буржоазната пропаганда.

Всъщност буржоазната пропаганда започва да работи против самата буржоазия, още повече наливайки масло в огъня с такива статии, още повече озлобявайки и революционизирайки трудещото се население на Русия.

Но това е разбираемо — как може да се говори например за "масови кражби в СССР", когато ние ежедневно виждаме неприкрити кражби тук и днес, кражби нагли, цинични, с плюене в лицето на целия народ, когато например за многомилиардни разхищения от бюджета  на страната властта само ласкаво порицава виновните, които поне 10 бесила са си заработили! Как на тази власт ще гледа работника или пенсионера, който за да преживее е принуден да икономисва всяка копейка?

Трудещите се, избавяйки се от влиянието на буржоазната пропаганда, включително особено неистовата перестроечна, с удивление започват да си спомнят, как действително са живели при социализме. Те си спомнят това, което забравиха под натиск от масираната перестроечна лъжа и фалш, непрекъснатия поток леещ се от всички СМИ и особенно от телеекраните.
И този процес ни радва - това е симптом на оздравяване на нашия трудов народ, признак  на скорошни изграждащи кардинални социални промени в нашата страна. Само разбирайки, какво си загубил, може да върнеш загубеното.
imageimageimageimageimageimage



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: metaloobrabotka
Категория: Технологии
Прочетен: 1689311
Постинги: 2378
Коментари: 326
Гласове: 469
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930