Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2020 16:30 - Пресслужбата на компанията...
Автор: metaloobrabotka Категория: Технологии   
Прочетен: 92 Коментари: 0 Гласове:
0



Пресслужбата на компанията АО БСК (Башкирска содава компания- монополист в производството на сода) в Стерлитамак пуснала апел до служителите си, в който обяснява на работниците защо правителството обяви неочакван край на седмицата.
Цитирамем:
"Тези неработни дни са определени за самоизолация, за да се осигури санитарното и епидемиологичното благополучие на населението, следователно работниците трябва да са вкъщи през целия период.
Уважаеми работници! Не излизайте от дома без крайна необходимост! Не посещавайте търговски центрове, кафета и други места с масово струпване на хора. Не излизайте от града. Отложете срещи с приятели и роднини, особенно с възрастни лица - те са най-уязвими за вируса. Не канете гости в своите домове и сами отказвайте ходене на гости. Вие не можете навярно да бъдете уверени, кои от вашите познати или посетители в търговски центрове, кафете е избягнал контакт със заразени. Съблюдавайте мерките за лична хигиена, мийте си ръцете!"

Особенно умилява фалшивата грижа на буржоата за трудещите се - "мийте си ръцете!", като в детската градина.
Омерзителен е цинизма на капиталистите по отношение към възрастните - не ги водете увас и не ходете при тях! Тоест, плюйте и ги оставете да оцелеят както искат? Така ли? Това ли имахте предвид? Вие така ли проявявате своята "грижа" към хората на преклонна възраст, които и са създали за вас всичките тези капитали, защото не искате те да се "заразят"?

Но ако вие, капиталистите, наистина се грижите за възрастните хора, тогава им осигурете нормални, човешки условия на живот - изплащайте им пенсии на нивото на средната ви заплата в страната, безплатно ги лекувайте и освободете всички необходими лекарства за всякакви болести.

Но вие това не правите! Дори напротив- със своите пенсионни реформи вие сами активно способствахте за крайното влошено материално положение на старците. И именно вие, вашето буржоазно правителство и никой друг, убихте великолепното универсално съветско здравеопазване в зародиш, превръщайки услугите на лекарите и производството на лекарства в печеливш бизнес.

Вашите подли лицемерни съвети са нищо повече от пряк терор против трудещите се. Но терора на самонадеяното и измамно незначително малцинство от населението поражда реципрочен терор - революционният терор на милиони унизени и обидени работници. На този революционен терор никаква Росгвардия не може да се противопостави. Тя мигновенно  ще се разбяга, когато станат милиони.
Следователно и само поради това, буржоазията се опитва да изтласка работниците и другите работещи хора у дома, страхувайки се, че те ще отговорят на вашата сила със силата си - силата на всеобщия народен гняв срещу вас, паразити.

И няма да можете да се скриете зад напълно сезонната инфекция от коронавирус, от която досега никой не се е криел от дома си. Ваша та лъжа е зашита с бели конци, и това добре го доказват такива "загрижени" съвети.
http://sterlitamakcity.ru/ekonomika/19269-v-bsk-v-sterlitamake-rasskazali-kak-budet-rabotat-predpriyatie-na-sleduyushej-nedele.html



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: metaloobrabotka
Категория: Технологии
Прочетен: 1658862
Постинги: 2344
Коментари: 323
Гласове: 465
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031