Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2020 19:00 - Проблемите с фашистката "вирусология'
Автор: metaloobrabotka Категория: Технологии   
Прочетен: 175 Коментари: 0 Гласове:
1



«Трудности на езикознанието»

Днешните буржоазни власти открито отиват не само против природа и обществ, но и против собствения си език. Фашистите явно смятат народа за магарета. Или някои, които са станали декултурни и са подивяли до степен, че могат да бъдат нахранени с всякакви глупости, без никаква маскировка и наука.

Така много вече са забелязали, че в своите вирусни листовки, плакати, в речите по ТВ фашистите осакатяват езика. В този смисъл, ченарушават елементарната логика на реч, грамматика и синтаксис. Те пишат и викат: «профилактика на коронавируса», «заболели от коронавирус», «поставили диагноз – коронавирус» и т.н. Но не можете да предотвратите вируса, не можете да получите коронавирус, не можете да диагностицирате вирус, бактерии, рикетсия или гъбички. Може да водите профилактика на болестта, но не и на нейния възбудител. Може да заболеете от грип А, В или С, или туберкулоза, но не от вируса на грипа или причинителите на Кох. Може да поставиш диагноза – холера, но не холерен вибрион.

Никога честни и грамотни специалисти ще кажат: те получиха Рикетсия Провачек. Те ще кажат: заболели са от сипен тиф. Напротив, след като си разменят местата на болестта и нейния причинител, те говорят и пишат или шарлатани- закупили лекарска диплома или фашистки поддръжници, на които е заповядано да заблуждават трудещите се. Кажете. Но ако има голямо търсене от страна на официални лица или журналисти за участие в геноцида, тогава от корумпирани лекари, които пряко лъжат, осакатяват и убиват, позорят хуманната и благородна професия, търсенето ще бъде двойно и тройно.

«Няма по-лош звяр от котката»

Какво предизвикват всички известни на науката типове коронавируси? За това РП вече е писал не един път, но въпросите идват и трябва да се отговаря.

Редица коронавируси имат много широко разпространение. В обикновени условия тези вируси живеят в природата и тялото на човека постоянно, не предизвиквайки заболявания.

Кога коронавирусите преминават от пасивно състояние в активно? Когато температурата и влажността на въздуха спаднат; с хипотермия на незакален или отслабен организъм; по време на огнища на грип и остри респираторни инфекции (ОРЗ), когато острите респираторни инфекции се причиняват, например от аденовируси. В последните два случая, когато грипът вече е в ход и когато човек е отслабен от общи заболявания, лошо хранене, нездравословни условия на труд и живот, коронавирусите могат да влошат грипа. Това е така, защото грипните вируси и коронавирусите не са антагонисти, т.е., с други думи, те не си пречат при живеене и развитието на другия в човешкото тяло. Обратно- коронавирусите наливат масло в гриппозния огън, като я усложняват в течение на тази болест.

Но сами по себе си коронавирусите не водят до усложнения или смърт на човека. Винаги е нужна по-тежка болест на фона на която коронавирусите могат да се развиват и усложнят в течение на тази болест. Коронавирусите предизвикват у здрави хора ОРЗ в лека форма. Водещият симптом на такова заболяване е че американските вирусолози отдавна и доста точно наричат ​​обикновена настинка, което може да се преведе като „инфекциозен ринит“, „студени тръпки“. Но такава хрема става инфекциозна не сама по себе си, а в комбинация с грип, пневмония или остри респираторни инфекции от аденовирусен произход.

Лесно е да се провери това. Има хора, които имат т.нар. хроничен ринит. Следва само да се понижи температурата на въздуха или малко да се преохлади такъв човек и у него веднага започва «да му текат сополи», буквално от септември до май. Освен това такива хора не са заразни за другите, въпреки че сополите в този случай са „дело“ на коронавирусите. Има и риновируси, които също предизвикват обикновена хрема без други симптоми. Що се отнася до коронавирусите, властите предполагат, че те са причинители на ОРВИ (остри респираторни вирусни инфекции) като грип, тоест те могат да причинят леко, умерено и тежко заболяване. Но. Първо- коронавирусите предизвикват тежки простуди не у човека, а у животни и птици. Второ- у човека към коронавирусите има добър имунитет. Процентът на настинки и остри респираторни инфекции при хора, причинени от „чисто“ коронавируси е незначителен и не може да се сравни с броя на грипните заболявания.

Смята се, че коронавирусите също играят роля при алергичния ринит, например при ринита, причинен от цъфтежа на амброзия в края на лятото и началото на есента. В този случай те играят ролята на „директни изпълнители“ на обикновената настинка, независимо от факта, че самата природа на такава алергия е дълбоко в природата и обхваща цялото тяло като цяло. Има и друго мнение, че алергичния ринит не се явява нито вирусен, нито бактериален. Това е реакция на имунната система на алергени. Днес е невъзможно да се каже с пълна точност кой е прав, тъй като материалистични, научни изследвания в този смисъл не са се провеждали от 30-40 години. Истинската природа на алергичния ринит и ролята на вирусите в нев до край не са изяснени. Същото се отнася и за онкологията: досега лечението на рака се основава на отравяне на организма с голям брой отрови, на йонизиращо лъчение, на премахване на тумори. Т.е. на борбата не с причините на рака, а със следствието, при това в такава борба, приомите на които по-скоро осакатяват и убиват болния, отколкото го избавят от болестта. Съветската биология се доближи до причините за рака, най-вероятно от вирусно естество и методите за действителна борба с тези причини през 1949-1953 г., но по-нататъшната работа в този дух бе ограничена от враговете на народа.

С упадъка си съветската вирусология призна, че както в случая с грипа, не са разработени специфични мерки за профилактика на ринит и остри респираторни инфекции, причинени от коронавируси. Всички подобни мерки за грип, остри респираторни инфекции и ринит все още имат общ характер. И те са напълно ефективни.

Що за мерки са това? Стандартните мерки на лична хигиена и санитария, които учат родителите и възпитателите в детската градина. Това е хоспитализацията на болни в остра форма. Това е бързата локализация и ликвидация на грипни огнища в конкретни здания, учреждения, предприятия. Това е постоянното масово закаляване и физкултура. Това е сезонната дезинфекция на въздуха в помещения с помоща на филтри и ултравиолетови установки. Това е правилното хранене на масите с голямо количество витамини и белтъци. Това е държавната борба с авитаминозата. Това е научно организираната хигиена на труда и бита на милиони работници и други трудещи се.

В СССР за профилактика на грипа и ОРЗ използвали противогрипозни ваксини. Тези ваксини бяха от „лек“ тип, те не осакатявали тялото, но в същото време давали стабилен имунитет само за 3-4 месеца, т.е. за епидемичния период. Ваксинациите били извършени в края на септември и началото на януари под формата на вливане на ваксинен серум в носа, по 2-3 капки във всяка ноздра. Понякога използвали суха ваксина под формата на малки жълти дражета, които се дават за поглъщане в началото на октомври и началото на февруари, заедно с натоварващи дози мултивитамини (C, B, D, E + цинк, магнезий, желязо). Трябва да се каже, че тези мерки през 70-80-те години се използвали главно във войските, училищата, академиите, детските градини и училищата. Но имало и други случаи, когато ваксинацията през носа или под формата на хапчета се извършвала като цяло и в гражданския живот. Например при грипното огнище в Одеса през 1982 г. и Николаев през 1988 г., когато се правят „капки за нос“ в много предприятия и организации в градовете и региона.

Типово лечение нa грипа и ОРЗ се водило с помоща на медикаменти, такива като аспирин, калцекс, норсулфазол. В някои случаи са се използвали «по-леки» антибиотици: левомицетин, ампицилин, оксацилин и т.н. На пациенти в остра форма са били предписвани на легло с обилни топли напитки: мляко, чайове с малиново сладко, мед. Голяма полза принасяла употребата на цитруси: лимони, портокали, грейпфурти. Сок от алое се използвал при обикновена настинка.

Фашистите често употребяват словосъчетанието «симптоми на коронавируса». И по-нататък се дават типови, обичайни симптоми на грипа и ОРЗ. Но у вирусите и бактериите не може да има симптоми. Могат да бъдат симптоми на заразен с болест, която е предизвикана от тези микроби. Вирусът, бактериите, гъбите могат да имат характеристики, "физиономия", качества, размери и т.н. Например основните семейства и родове, броят на видовете, степента на заразност за човек, средната вероятност човек да срещне даден микроб, болестите, които този микроб причинява, вида на аминокиселините, от които се състои и т.н. А симптомите — това са характерните признаци на какъвто и да е процес, а не на конкретни характеристики на живото същество.

«Със световен конец – сиромашка риза»

Какво фашистите и лекарите-вредители записват в «коронавируса»?

Общо взето всичко което им е угодно, които имат много или отделни признаци на грипа и ОРЗ. Но при това властите постъпват хитро. Те познават например симптомите на пневмоничната чума в началния стадий: болестта започва внезапно, със силен студ; телесната температура бързо се повишава до 38–39 ° C и повече; има силно главоболие, мускулни болки, обща слабост, сухота в устата; очите стават червени, езикът е сплетен, походката е трепереща; в забрава болният бълнува; има остри режещи болки в гърдите, сърцебиене, задух, силна кашлица.

Като цяло тези симптоми са подобни на тези, които се проявяват при тежък грип или пневмония. В същото време властите знаят, че гражданите също са наясно с тези симптоми, но властите не рискуват да споменат огнището на чумата досега, тъй като от нея няма и следа (в края на краищата работниците бързо ще разкрият фалшивата епидемия от чума, твърде очевидно заболяване), но представят симптомите на чумата като симптоми на "коронавирус". И на всяка стъпка намекват на трудещите се, че точно този „коронавирус“ е опасен също като пневмоничната чума. Затова се страхувайте граждани, клатете се от страх, не сваляйте респираторите си и най-важното - избягвайте се един от друг и оставете страха да събори логиката и съзнанието ви. Така ще бъде по-лесно да ви хванем за хрилете, един по един и да правим каквото поискаме с вас.

Какво друго може да се каже за "коронавируса"? Туларемия, въпреки че не се предава от болен на здрав човек. Но тук са важни симптомите, които са удобни за объркване на масите. Факт е че човек може да се зарази с туларемия чрез вдишване на замърсен прах (ето още един „аргумент“ за вечните маски), а симптомите на началния етап отново са подобни на симптомите на грип и остри респираторни инфекции. Заболяването започва внезапно, с втрисане. Температурата бързо се повишава до 39оС и повече. Постепенно се появяват признаци на отравяне на организма с микробни отрови - отпадъчни продукти от туларемични пръчки: главоболие, болки в мускулите и ставите, зачервяване на очите. След това след 2–3 дена, ако туларемията е лека, то започва бронхит и всъщност пневмония. Появяват се болки в гърдите, суха кашлица, отделяне на храчки. Белодробната форма на туларемия е най-тежка и продължителна. Тя може да продължи от 2 седмици до 2–3 месеца. Без правилно лечение смъртността достига 30%. За защита в райони, където има огнища на това заболяване, се използват защитни ваксинации с кожна жива ваксина, които дават добър ефект.

Какво е било правилното лечение за пациенти с туларемия? Стрептомицин, биомицин, хлорамфеникол и террамицин, както и навременността на откриване на заболяването излизат на преден план, тоест с други думи, периодични медицински прегледи на всички работници и обширна мрежа от здравни грижи, от здравния и медицинския център в селските райони до централните болници.

При желание можете да използвате за сплашване и фалшифициране и антракс, по-точно симптомите на белодробната му форма. С белодробната "сибирка" неговият причинител - микроб под формата на пръчка влиза директно в белите дробове (отново Гьобелс и всякакви менгели ще заявят, че трябва да носите маска през цялата година, въпреки че най-често спорите на антракс попадат в белите дробове на хората при обработката на вълната на заразените животни обаче само тези, които не са били ваксинирани с жива ваксина като съветската СТИ). Белодробната "сибирка" е трудна, с признаци на тежко отравяне с микробни отрови. Започва рязко, отново с втрисане и скок на телесната температура до 40–41 ° C. В същото време има тежест в гърдите, кашлица, болка в шевовете отстрани, хрема, сълзи, храчки при кашляне. Много удобни симптоми, напълно подходящи за «коронавирус». Без бързо лечение на пациенти с белодробна форма на "сибирка", смъртта настъпва в 40-50% от случаите.

Как са лекували сибирската язва? При ранно забелязване са я лечили с пеницилин или биомицин. В тежки случаи прилагали антраксен лечебен серум, докато 90–95% от пациентите са напълно излекувани.

Тъй като Гьобелс едно време съветва "да се конструират и адаптират факти за конкретни цели", до степен, че с известен участък "под коронавируса" може да се доведе и остра мелиоидоза. Тази болест в начален стадии протича много бурно и има външни признаци на тежък грип. Започва силно втрисане, температурата бързо се повишава до 40–41 ° C, макар и с повръщане и диария (но това са дреболии, които могат да бъдат обяснени с „мутации на коронавируса“; въпреки че грипът може да причини диария и повръщане, така че тези симптоми се приписват и на „коронавируса“). Болните се жалват на силно главоболие, а понякога губят съзнание. Развива се задух и силна кашлица с обилна храчка. Температурната динамика наподобява тази на грип от хонконгски тип, който се "разхожда" в Русия и Украйна от края на септември тази година. Температурата се вдига до 40–41 градуса и се държи с малки сваляния 2–3 седмици. Нещо повече, температурните колебания се появяват както в дневния цикъл, така и в седмичния, т.е. сутрин може да има понижение на температурата, а през нощта буквално изгаря човек; високата температура може да продължи 4-5 дни, след което може да спадне за ден-два, но след това започва нов дълъг етап на висока температура и това може да се повтори 2-3, понякога 4 пъти. Възпалителни огнища се развиват бързо в белите дробове. С една дума, симптомите от първата седмица на заболяването се вписват добре в коронавируса. Вярно е че през втората седмица на мелиоидозата се появяват гнойни огнища под кожата, в мускулите и върху костите и човекът разбира, че явно няма грип или "коронавирус". При отсъствие на лечения или при вредителско лечение смъртта настъпва за 10–15 денонощия от началото на заболяването.

С какво лекували мелиоидозата? Надеждна вакцина и до днес няма. Но добри резултати при лечението на пациентите дава използването на хлортетрациклин, хлорамфеникол и сулфадиазин.

Подходящи за „смъртоносния коронавирус“ са и първите 4-5 дни на болестта тиф. Първите признаци на „обрив“ много приличат на грипа и острите респираторни инфекции: неразположение, студени тръпки, главоболие, слабост, болки в тялото. Първите 3-4 дни температурата варира от нормална (сутрин) до 39 ° C, а на 5-ия ден се повишава до 41 ° C и продължава с леки колебания, докато пациентът се възстанови или умре (така че тук е "коронавируса"!). Главоболието постепенно се влошава и опитите за облекчаване с аналгин, аспирин или парацетамол обикновено се провалят. На 5-ия ден по тялото се появява обрив и след това „обривът“ следва своя специфичен път. В тежки случаи тифът е придружен от пневмония. На 3-тата седмица от заболяването температурата постепенно намалява и започва възстановяването - при условие, че пациентът се лекува правилно и своевременно и пациентът няма сериозни общи заболявания като диабет, рак, ангина пекторис и др.

В СССР са разработени добри профилактични и терапевтични лекарства срещу "тимпаничната". Използвали жива комбинирана ваксина, която създавала дълъг имунитет. За лечение на сипен тиф използвали антибиотици: хлортетрациклин, терамицин, олететрин. След приема на тези антибиотици болестта оставала на този стадии, на който било започнато лечението. След 40–50 часа температурата падала до нормата и болния скоро оздравявал.

Петнистата треска в Скалистите планини е много подобна по симптоми през първите 4-5 дни на "тимпаничната" и следователно на "коронавируса". Същите студени тръпки, висока температура, мускули и главоболие. Но трудността за гьобелистите и менгелистите е че тази болест се предава на хората от кърлежи от катерици, земни катерици, зайци и други диви гризачи. Тези гризачи и кърлежи поддържат огнищата на болестта в природата, а човек е случайна жертва и се разболява от ухапването на заразен кърлеж. Но тъй като треската на Скалистите планини в началния период е подобна на "коронавируса", за Гьобелс няма да е трудно да го обяви за "симптоми на коронавирус".

Гьобелистите могат да вземат и нещо от треската цуцугамуши - остро инфекциозно заболяване, което има наред с други неща, внезапно начало, причиняващо треска, главоболие и пневмония.

Много удобна, като источник на «симптоми на коронавирус» е и треската Ку. Съдете сами. Това е остро инфекциозно заболяване с внезапно начало, предизвикващо общо неразположение, главоболие при често възпаление белите дробове. Причинява се треската Ку от рикетсия. Този възбудител на болестта е много устойчив на слънчева радиация, сушене, действие на дезинфексиращи вещества. Те могат да оцелеят дълго време върху обекти на околната среда дори през лятото и имат способността да заразяват хората. Като цяло не треската е подарък за Хитлер и Гьобелс.

Цеността на треската Ку за конструкторите на „коронавируса“ също се увеличава, защото инфекцията прониква в човек най-често чрез вдишване на замърсен прах („... маски, маски са необходими целогодишно!). Латентният период на заболяването е средно 20 дни, което също е удобно да плаши и заблуждава хората, приписвайки свойствата на Ку треска на "коронавируса". Болестта се проявява лавинообразно, температурата се повишава до 39-40 ° C, има силно главоболие, особено в областта на челото, мускулни болки, обща слабост. На 5–6 ден от болестта се появява суха кашлица и болка в гърдите. Това са признаци на възпаление на дробовете. Фебрилният период продължава около 10 дни. В течение на цялото това време се съхраняват всички прояви на болестта.

Сега за това, какво е неудобно за конструиране на «коронавируса». Болестта Ку треска, по принцип завършва с възстановяване дори без използването на специални лекарства и лекарствени средства. Случаите със смъртен изход не превишават 3%. Но за своята пропаганда гьобелистите могат да препишат последното предложение така: «случаите със смъртен изход превишават 80%». Защото не е трудно да се махне частицата «не», да се дорисува тройката на осмица и да се пише нула.

Как лекували треска Ку? За нейната профилактика е разработена добра жива ваксина, която се произвежда в СССР от три изследователски института-фабрики (те са затворени през 90-те години - по искане на собствениците на Phizer, Bayer и други големи химически и фармацевтични концерни). Тази ваксина давала дълъг и устойчив имунитет. При подозрение на зараза и при лечение с успех давали антибиотици: хлортетрациклин, тетрациклин и други. В рамките на 30-40 часа след началото на лечението телесната температура се нормализира и пациентът бързо се възстановява.

Пситакозата- остро инфекциозно заболяване на хора и птици, също осигурява храна за фалшификаторите. Възбудителят на тази болест е устойчив на нагряване и дезинфекциращи разтвори. До неотдавна считали, че източник на пситакозата — папагали, обитаващи джунглите на Австралия, Централна и Южна Америка. По-късно било установено, че пситакозата широко е разпространена и сред домашните птици. Заболяването е разпространено, основном среди тези, които работят с птици. Но какво от това? Кой знае за това освен специалистите? В края на краищата, предаването на болестта от птици на хора и от човек на човек става чрез въздушни капчици и въздушен прах през дихателната система и това е много удобно за нагнетяване на страха.

Пситакозата, както и много инфекциозни болести, започват внезапно. Първите признаци са също «гриппозни»: неразположение, главоболие, кашлица, втрисане. Появява се болест в гърлото. В белите дробове може да се развие пситакозна пневмония. Поразява се нервната система, у болните често се наблюдава безсъница, депресивно състояние на духа, делириум. В първите дни на болестта температурата се повишава до 39–40оС и се държи до 2–3 седмици.

Възстановяването е бавно и често се прекъсва от рецидиви на заболяването, както при хонгконгския тип грип. Преди употребата на серуми и антибиотици смъртните случаи достигат 20%, а с огнища на някои места - от 40 до 100% (в селата на Индия, Непал, Бирма). При правилно и своевременно лечение смъртността при пситакозата пада до 2%.

За профилактика на болестта е разработена ваксина. Основното лечение на болните се извършва с антибиотици като биомицин, терамицин и тетрациклин. Като цяло огнищата на пситакоза се елиминират доста лесно и бързо, в рамките на 2-3 седмици.

Едрата шарка, причинителят на която е филтруем вирус, устойчив на различни влияния на околната среда, също би била полезна за гьобелистите. Хората се заразяват с шарка през дихателните пътища, лигавиците и увредената кожа. И първите 3 дни на заболяването са напълно подходящи за "коронавирус": типични симптоми на "грип". Но лошата новина е, че все още действат ваксинациите срещу това заболяване, които дават силен и стабилен имунитет. Освен това на 3-4-ия ден от заболяването се появява характерният му признак - появата на лицето на пациента на малки, извисяващи се бледорозови петна, които след 2-3 дни се разпространяват в тялото. Изглежда, че появата на такива петна и възли не е била включена в дизайна на "коронавируса". Това е очевидният пролетен гаф на организаторите на измамата с коронавирус. През есента те набързо го коригират: те вече говорят за обрив и „пъпки“ по тялото с „коронавирус“.

В понятието «коронавирус» могат да бъдат внесени и признаци на два американски енецефаломиелита — източен и западен. Възбудител на болестта — вирус, предположително 2–3 типа вирус на херпеса. Болестта се разпространява сред животни и птици в САЩ, Канада, Южна Америка, на човек се предава от комари.

Симптомите на появата на енцефаломиелит са удобни за тези, които се стремят да убедят хората, че "няма звяр, по-опасен от котка", т.е. че сред всички човешки заболявания най-опасен е „коронавирусът“, хремата срещу които рак, диабет, туберкулоза и др. са незначителни. Всъщност началото на енцефаломиелит е главоболие, сънливост, повишена температура до 41 ° C, което продължава 7-10 дни. В разгара на заболяването се наблюдава безсъница, нарушаване на речта, халюцинации, загуба на памет. Както виждаме точно от това се интересуват хитлеристи и гьобелисти.

Но при това западния енцефаломиелит не се предава от човек на човек, а самата болест често завършва с пълно оздравяване. Смъртните изходи на възрастните достигали 8%, у децата до 10 години — 20%. Това означава, че този вид заболяване не е много подходящо за системно намаляване на възрастното население, но е напълно подходящо за намаляване на пролетарските деца - в смисъл на постепенно затваряне на детски градини и училища, съкращаване на педиатрията, не изразходване на средства за здравеопазване на майките и децата, детски заведения и т.н.

В рамките на «коронавируса» по-интересен изглежда американския източен енцефаломиелит. Това заболяване води до тежки увреждания на централната нервна система, причинява висока смъртност и изразени последици при болните. Особенно често и силно източния енцефаломиелит поразява децата до 10 години. Заболяването върви в две фази (тип «вълна  на коронавирус» в миниатюр). В първата фаза се появява силно главоболие, гадене, висока температура. След 30–40 часа настъпва период на относително добро самочувствие. След това идва най-тежката фаза от болестта — бързо възпаление на мозъка. Температурата се повишава до 41оС, расте сънливостта. Болестта прогресира, наблюдават се гърчове, парализа на дихателната система и крайниците. По аналогия: през септември и октомври тази година гьобелистите и Менгелистите бяха възмутени, че работниците „минаха без маски през цялото лято“. Те, казват, че по този начин „върнаха коронавируса“, ​​който „удари с голяма сила през есента, под формата на втора вълна“.

«Удобството» на източния енцефаломиелит е в това, че смъртните изходи достигат 74%. Може да се плаши народа. При оздравелите се наблюдава нервозност, паралич, умствена слабост. Фашистите много биха искали да приложат този момент на истинско заболяване в „коронавируса“, ​​но досега не е било възможно да се дадат такива последици за обикновен ринит. Изходът е един: да се започне да се лъже за това, че «коронавируса», освен всичко друго води до паралич и слабоумие. В Съединените щати е разработена ваксина за специфична профилактика на източен енцефаломиелит, но все още няма добри лечения за това заболяване. Това реално обстоятелство може да се използва и при измама с коронавирус, например чрез измисляне на приказката, че „някои щамове на коронавирус обикновено са нелечими“.

Що се отнася до венецуелския енцефаломиелит, американския енцефалит Saint-Louis, японския комарен енцефалит, тогава като цяло симптомите на първата фаза на тези заболявания са подходящи за "коронавируса": във всички случаи рязко влошаване на състоянието, повишена температура, температура до 41 ° C, слабост, студени тръпки, болка в гръдния кош и мускулите, увреждане на мозъчната кора, сърдечно-съдови нарушения. Средства за специфично лечение не са разработане, но има ваксини. Средната смъртност е 40%. При това може да се скрие, че този венецуелски енцефаломиелит от човек на човек не се предава. Но да подчертая, че тези заболявания са сезонни - лято и ранна есен. И ако вземем симптомите на енцефалит и ги отнесем към „коронавируса“, ​​тогава пълна карантина с маски и ръкавици за всички летни месеци би била логична.

Жълта треска. Тя не се вписва добре за "коронавируса", въпреки че отделни елементи има. Например вируса-възбудител на треската в кристална форма е устойчив на слънце, влажност на въздуха, на дезинфекциращи средства. Ако вирусът се пръска под формата на аерозол, тогава има голяма заплаха от масова инфекция през дихателните пътища. Първите признаци на заболяването също са "добри": започва внезапно, на втория ден температурата на пациента се повишава до 40 ° C, продължава до 5 дни, след което спада. Силно главоболие, замаяност, слабост, болка в мускулите.

Идеята, че това не е "коронавирус", води до "неудобството" на жълтата треска, че повръщането и кървавата диария се отварят на 3-4 ден, често се развива жълтеница, бялото на очите бързо пожълтява. Почти винаги се отбелязва кървене от венците, а носът кърви. Бъбреците отказват, както от сегашното "лечение" на остри респираторни инфекции с азитромицин. В 30% от случаите треската завършва със смърт.

Лошо за «коронавирусниците» е и това, че за профилактика на жълта треска отдавна вече има добра ваксина, която създава имунитет за 5–10 години. Но „доброто“ за нацистите е, че не са открити специфични лекарства за лечение на това заболяване, с изключение на общите антибиотици.

Треската на денга (червената треска) има приблизително същата физиономия. Тя също има както плюсове, така и минуси при пренасянето на нейните признаци и характеристики към „коронавируса“. Вирусът на денге е устойчив във външна среда и е много заразителен за човека. Предава се от комари, но американските биолози са стигнали до заключението за възможността за въздушен път за разпространение на болестта. Съветската наука този извод не подтвърди. Възприемчивостта към треска денге у хората е много висока, «точно, както при “коронавируса”». Но преболедувалите денге стават невъзприемчиви към нея, получават имунитет. Това е явно неудобство.

Заболяването започва остро, температурата веднага скача до 40оС и се държи 5–7 дена. След малък спад тя отново се повишава и се държи още 2–3 дена. Наблюдава се голяма слабост, крехкост, болезненост при движение. Неудобно е че бързо се появява обрив, както при морбили или скарлатина, повръщане на кръв и кървене от различно естество. Тези признаци засега в «коронавируса» не са внесени.

Неприятността за гьобелисти и менгелисти се явява факта, че денге по принцип завършва с пълно оздравяване и усложнения има изключително рядко. И от болен човек на здрав не се предава. Ако ръцете на нацистите стигнат до денге, те ще трябва по някакъв начин да уталожат тези факти. Или да замълчат.

"Добрата" новина е че не е разработена надеждна ваксина или специфично лечение за денге. Грехота е да не се възползваме от това в борбата срещу работниците и целия трудов народ.

Е, основните инфекциозни заболявания от бактериален и вирусен характер по някакъв начин бяха подредени. Ами гъбичните инфекции? Възможно ли е да ги „сложим“ към „коронавируса“?

Може. Да вземем кокцидиоидомикозата. Възбудител — гъба кокцидия, много устойчива на всякакъв род въздействия. Инфекцията се предава от болни животни на хора чрез вдишване на прах, ухапвания, консумация на сурови животински продукти.

Първичният период на болестта е истински подарък за изобретателите на "коронавируса". Класически симптоми на тежък грип с остро възпаление на горните дихателни пътища и белите дробове. Впоследствие в белите дробове се образуват кухини, пълни с гной, както при туберкулозата. Ако не се лекува, кухините могат да изчезнат след няколко месеца, ако пациентът е физически силен човек без сериозни общи заболявания. В други случаи увреждането на белите дробове често продължава с години, причинявайки хронична кашлица с хемоптиза. Но все пак в 50% от случаите острата кокцидиоидомикоза се лекува независимо.

Тази болест има и вторична форма. Това се случва при продължително отслабване на организма от лошо хранене, недостиг на витамини, вредни и трудни условия на труд и живот, отравяне с лекарства по време на вредно лечение, както и от обостряне на първичната форма, когато белите дробове продължават да гният, както при туберкулозата. При тази форма на заболяване се отбелязва общ упадък на сили, малокръвие, рязко падане на имунитета. Ако ходът на острата кокцидиоидомикоза е кратък и често доброкачествен, тогава вторичната форма води до рязко изчерпване на тялото и завършва със смърт в 50% от случаите.

Надеждна ваксина против болеста няма. За лечение обикновено се използват сулфаниламидни препарати, антибиотици и ударни дози витамини. Смята се, че най-ефективното средство срещу болестта е антибиотикът амфотерицин-В. Като цяло болестта е такава, че нейните елементи могат да бъдат творчески приложени в случая "коронавирус". Например да се предписва химиотерапия на пациенти с остри респираторни инфекции - тежки и опасни антибиотици като амфотерицин, от които черният дроб, бъбреците, панкреаса и др. отказват. Трудещите са много, социалните плащания също, напрежението сред масите расте. Трябва да се «утилизира» излишното и опасно население.

Фашистите обичат да обещават на народа всички житейски блага, но не днес, а «след половиг година по-точно», «след година на 100%» и т.д. Това е удобно, защото отговорността за обещанията се отлага за дълго време, самото обещание постепенно се забравя, тези, които са чули обещанията, могат „случайно“ да умрат в затвора, да напуснат, да загубят логиката и паметта си от силна пропаганда и т.н. И винаги можете да кажете, че през тези шест месеца - една година, обстоятелствата са се променили, които прокараха обещанието за следващия мандат или за неопределено време.

Но дългите срокове може да се използват и в обратна страна. Например можете да убедите работниците, че всички те имат „коронавирус“, но във форма, която няма да се появи сега, а само след няколко месеца. Но в същото време да арестуват, отказват права и да се подиграват на такива работници сега с мотива, че всички те имат „скрит коронавирус“. За тази цел характеристиките на хистоплазмозата са подходящи - заболяване от инфекция на човек с гъбички, което причинява увреждане на белите дробове, лимфните възли, далака и костния мозък.

Най-често с хистоплазмоза са заразени гълъбарници, собственици на кокошарници, тези, които почистват стари кладенци и пещерняци. Заразяването става при вдишване на гъбичките заедно с праха.

Латентният период на заболяването е до 6 месеца, средно 4 месеца. Продължителността на заболяването е от 3 седмици до една година. Има форми на това заболяване с продължителност 4-8 и дори 16 години. Следователно, ако инкубационният период и продължителността на хистоплазмозата са правилно въведени в механизма на "коронавируса", тогава ще се окаже не само "чудовищно гадна", но и хронична форма на "коронавирус", която трябва да бъде достатъчна за 10-15 години непрекъснато карантина "за целия народ. Е, тогава ще видим.

За безкрайна «карантина» говори и това че леките форми на гистоплазмоза могат да протичат почти без симптоми цяла година, а понякога и две. Едва след това започва кашлица, болки в гърдите, кръвотечения. Развиват се каверни, които са почти подобни на туберкулозата. Но за година — две може много да се «накарантинира».

Нокардиозата- друго заразно гъбично заболяване, може да се използва за подпомагане на хистоплазмозата. "Полезните" свойства на нокардиозата са че те се заразяват главно през дихателните пътища и през кожата. Белодробната нокардиоза наподобява туберкулоза и започва с общо неразположение, отслабване, обилно изпотяване. Температурата се повишава до 39 ° C, започва силна кашлица, болка в гърдите и мускулите. Появяват се конвулсии, храчки с кръв, остри главоболия, гадене и други признаци на мозъчно увреждане. Белодробната нокардиоза без лечение или с вредно лечение често води до смърт на пациента.

Лекува се нокардиозата със суьфаниламиднми препарати, сулфадиазин, сулфадиметоксин, сулфамеразин, а така също с амфотерицин-В.

Има и друга любопитна гъбична инфекция, която може да се използва като пример за прилагане на вредно лечение. Това е северноамериканска бластомикоза или болест на Гилкрист. Tова е сравнително рядко инфекциозно заболяване, което се среща в три форми в това число в белодоробна. Белодробната форма се развива, когато прах с гъбички навлезе в белите дробове. Тази форма започва гриппозно и напомня на бронхит и възпаление на белите дробове. Има суха лаеща кашлица, болки в гърдите и мускулите, загуба на тегло. Костите, подкожната тъкан, гениталиите започват да гният. Тази форма на бластомикоза често се диагностира, като туберкулоза или рак. Започва се да се лекува рак, но се стига до смърт. Но и при отсъствие на лечение леталността на болестта е висока, около 90%. За «коронавируса» такава леталност подхожда. Неудобството е в това, че болестта не се предава от болни на здрави хора. Но в същото време няма профилактични ваксинации срещу бластомикоза и по време на лечението е необходимо да се използват "тежки" химиотерапевтични лекарства, като амфотерицин-В. Това обстоятелство играе в ръцете на "коронавируса", следователно неговата структура като "царят на всички болести" може да бъде допълнена и подобрена чрез бластомикоза.

Нещо в този смисъл може да се вземе от криптококоза или европейска бластомикоза. Въпреки че това заболяване е доста рядко и засяга главно централната нервна система, тук има „полезни подробности“. И така, гъбичките влизат в тялото заедно с праха и са добре запазени в аерозолно състояние. От тук са и нужни маските целогодишно и навсякъде.

Симптомите на заболяването, макар и само част от грипния тип, биха били много полезни за "коронавируса": силно главоболие, зрително увреждане, замаяност, лоша координация, повръщане, нарушения на паметта и мисленето, обща слабост, честа загуба на съзнание. В допълнение, основната белодробна форма на криптококоза е от типа на хроничен бронхит. В болшинството от случаите след 3–6 месеца болестта води до смърт. Изкуствена имунизация не се приема, специални препарати за лечение не са разработени. Не е болест, а дар за фашистката реакция. Вярно е че болните не представляват опасност за околните, но това не е необходимо да се споменава.

Това или нещо подобно е "винегрет" от коронавирус. „Царят на всички болести“ трябва да има симптомите и характеристиките на всички сериозни заболявания, от пневмонична чума - по-надолу по списъка - до крайните степени на онкологията. Във всеки друг случай това вече не е «крал» и не е «коронавирус». Навярно конструирането на «царя» е вървяло и върви буквално по Гогол от «Женитба», където Агафя Тихоновна разсъждава: «…Ако устните на Никанор Иванович бяха сложени в носа на Иван Кузмич и размаха на Балтазар Балтазарих и може би да добавя към това крепкостта на Иван Павлович, тогава веднага бих решила»…

Пневмония. Усложнения на грипа и ОРЗ

Но възниква въпросът: всъщност имаме много хора, които тази есен са сериозно болни от "коронавируса", т.е. ОРЗ, грип с усложнения, пневмония. Умрели са също немалко. Как да опишем този факт?

Действително, болните от тази болест през есента са повече. Истина е и че от пневмония в тежка форма умират хора. Но, първо- да кажем «много-малко», «повече-по-малко» е нужно с нещо да сравним. Нужна е истинска статистика за тази година и за изминали години, когато у нас е имало грипни епидемии от тежки типове. За тази година няма такава статистика, или са скрити и класифицирани, или изобщо не се водят, т.к. правителствата не се нуждаят от точна и достоверна оценка на настинките и белодробните заболявания и са опасни. Според оценките на стари здравни работници, които все още не са загубили съвестта си и понякога казват истината, реалният брой пациенти с пневмония и смъртни случаи от нея от септември до средата на ноември тази година е повече, отколкото през 2018 г., но очевидно по-малък, отколкото през 1998 г., когато имахме коварен и продължителен грип от А2 тип Хонг Конг / 68 и 12 / Москва / 47.

Кави са причините за ръста на грипа и пневмонии те тази есен? Основните причини са три, от тях едната е с обективен характер, две — субективен.

Първата причина вече беше посочена по-горе- това е фактът, че отново бяхме посетени от тежък „Хонконг“.

Втората причина е организирана от властите и се състои във факта, че пациентите с остри респираторни инфекции и грип или не са могли дълго време да получат квалифицирана медицинска помощ, или са получили вредно лечение, или им е било напълно отказано медицинско обслужване - под един или друг сос "коронавирус".

Третата причина, която пряко е повлияла на растежа на белодробните заболявания и задълбочаването на грипа е масовото принудително носене на медицински респиратори, маски без никаква научна обосновка за тяхното използване.

В санитарната вирусология и насоки за борба с епидемиите отдавна се „дъвче“ и се повтаря стотици пъти, кога, в какви конкретни случаи, как и за колко време се използва медицински респиратор. Научни методи и практически инструкции за премахване на инфекциозни заболявания са били използвани за борба с грипа стотици и хиляди пъти. Опот за практическа ликвидация на грипа и ОРЗ е описан, прости приоми са известни отдавна. Съвременните технологии позволяват, ако не да се победят причините за тези заболявания, то поне бързо и надеждно да се справим с последствията от тях.

Но през 2020 г. ние никъде не видяхме действителна, настояща, реална борба с грипа и ОРЗ. През пролетта и лятото, когато никаква грипна епидемия и ОРЗ нямаше, вървеше «битка с коронавируса», т.е. имитация на епидемия и борба с нея. Истинското есенно огнище на А2 Хонг Конг / 68 все още не е отминало, но дори в разгара си (средата и края на октомври), властите не са направили нищо, за да го локализират и бързо да го премахнат. Те само потвърдиха грипа и белодробните заболявания.

Защо? Защото задача за действителна борба с грипа и пневмониите пред правителството не стояла. Стояли съвсем други задачи, коит към спестяванията на народа и охраната на неговото здраве никакво отношение нямат.

Но може би правителството не знае за истинското положение на нещата и няма специалисти по борба с грипа? Може би трябва да му се подскажатт, да се покажат съветските наставления и учебници по вирусология?

Уви, с правителството - все едно с Топтигин  I: «…без значение за какво говорим с него: дали за търговия, за индустрия, за науките - той продължаваше да говори само едно: кръвопролитие ... кръвопролитие ... това е, което ти трябва!» (М.Е. Салтиков-Щедрин, «Мечка във воеводството»). Или да кажем според днешното време: «коронавируси ... маски ... карантини ... лъжи ... - това е необходимо срещу революцията, това е което собствениците изискват от правителството!».

С какво е удобен коронавируса за фалшификаторите

Има вируси, които самият живот ни принуждава да изучаваме поне - поради голямата им опасност за хората. Това са вируси като едра шарка, пситакоза, грип, херпес, варицела, Епщайн-Бар (тумор на гърлото), паповивируси (енцефалопатия, мозъчни тумори), хепаднавируси (хепатит В), рабдовируси (бяс, стоматит). Висока опасност от тези болести са били действителни огнища и епидемични случаи. Опасността от тези вируси нито един нормален човек не оспорва.

Има и вируси, предизвикващи ОРЗ. Към тях се отнасят някои аденовируси, част от парамаксовируси и нашите любими коронавируси. Аденовирусите причиняват не само остри респираторни инфекции, но и очни заболявания, а аденовирусните остри респираторни инфекции са повече или по-малко сложни по своя характер, т.е. често идват с усложнения. Същото се отнася и за ОРЗ с парамаксовирусен произход. Както казахме всички известни на науката типове коронавируси предизвикват хрема. На тях не им беше обърнато внимание, тъй като тези вируси не представляват голяма опасност. Във всеки случай, човешките типове коронавируси не са много заразни и самостоятелно големи епидемии не предизвикват.

Това означава, че не е имало практическа необходимост да се справяме с тях по същия начин, по който сме се справяли с шарка, чума или дори грип или хепатит. Затова групата коронавируси остана малко изучена. Към 1990 г. биологичната наука отдели 20–25 разновидности от този вирус, но тяхния произход и развитие били разработени едва в начален стадии. Мерки за специална профилактика common cold, които съвпадали с народни средства за борба с обикновена настинка, никой не бързал да разработва. Животът не изисквал.

Когато международният фашизъм на своите събрания решаваше какъв трик да приложи и „оправдае“ атаката си срещу работници и трудещи се през 2020 г., коронавирусите станаха удобен елемент от този трик. Всъщност те не са опасни, те са малко изучени, те са в сянката на науката, те все още не са привлекли вниманието към себе си, никога не са давали никакви визуални епидемии, но вече са били плашило за хората в редица азиатски страни. Именно в тази сянка и малко известност се криеше голямо удобство - в смисъл на всякакви фалшификации, измами, измами и лъжи. Хората чуха за коронавирусите и вдигнаха рамене: какъв звяр? А правителството отговорило: този вирус така се е изменил, така е мутирал, че е станал по-опасен от чума и «сибирка» взети заедно. Последниете 30 години народа с помоща на киното го готвеха към появата на такова «чудовище». «Зомби-вирусът» бил отчаяно нужен на капиталистите и те го измислили.

И тъй правителството се разгъна и тръби на всички краища, че този звяр е станал смъртно опасен, че причинява опустошителни епидемии, по-чисти от чумните, а това означава, че има нещо в това, че ние които сме чували за епидемии от чума, едра шарка и грип, не знаем нищо за смъртоносната сила на тези коронавируси, които като дяволът от табакера излязоха от сенките и заплашват цялото човечество. Ние не сме медици, от вируси не разбираме.

Стремителните фашистски мерки «против коронавируса» и непрекъсната пропаганда всъщност оглушиха народа. Но дълго време не може да се лъже. Работниците всъщност отвориха старите учебници и разбраха вирусите и болестите. Те нямат друг избор: противодействайки на фашизма, започвайки борбата срещу него, работниците са принудени да станат специалисти по проблемите, които възникват по пътя им, дори ако това е от биологията, дори от физиката, дори от медицината или военните дела. Никой вместо работниците тяхната истина няма да изясни и да им я даде, като блюдо. Това вече се разбира от масите.

А това означава, че «коронавирусната» контузия става. Това че много започнаха да търсят истината по вирусната афера, значи и ще стигнат до политиката. Когато дойдат в политиката, те ще разберат необходимостта от нейната радикална промяна - в полза на трудещите се и работещите.

Подготовил: А. Бойко             




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: metaloobrabotka
Категория: Технологии
Прочетен: 1682242
Постинги: 2369
Коментари: 325
Гласове: 469
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930