Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07 09:50 - Aнализ на мита за откриването на " вируса SARS-COV 2"
Автор: metaloobrabotka Категория: Технологии   
Прочетен: 194 Коментари: 0 Гласове:
1Въпрос. Редакционната колегия на РП получава много писма от нашите читатели, обикновени работници и служители, с молба за анализиране по -подробно, с връзки към публикации, факта на клевета с предполагаемото откриване в Ухан в началото на януари 2020 г. на „нов вирус“ , наречен по-късно SARS-COV2. Тези работници и служители съвсем основателно основават своите съмнения относно съществуването на този вирус на колосалните противоречия, които санитарните служби в целия свят, включително и нашата страна, приписват на този вирус. Много „неговите свойства“ са такива, че нито един от известните досега респираторни вируси не ги притежава, а редица свойства, които му се приписват, обикновено надхвърлят свойствата на патогените (бактерии, вируси, гъбички).

Отговор.

1

Всъщност свойствата на патогенния микроорганизъм, каквото и да е, например не включва свойството да отслабва поражението на човешката популация, в зависимост от ежедневното носене от всеки (независимо дали е болен, здрав или всички заедно) на каквито и да било маски. Това е добре известен научен факт, подтвърден от многочислени контролируеми (с използването на контролни групи) експерименти (Научные основы масочных режимов (pashev.me), в това число и проведени в последните години. Освен това, даже в операционните т. н. хирургически маски – това по принцип е излишно, не носещо никакъв медицински смисъл. Това е също научен факт (#РППолезное Корона-аферисты постоянно.. | МЛРД "Рабочий Путь" | VK).

Нито една епидемия (дори грип, туберкулоза, дори чума) носенето на маски не е спряло, не задържало и не предотвратило. Всички епидемии, в ход на които са се използвали такива мерки, като повседневното масконосене, завършвало по независещи от тези мерки причини. Позоваването на някои «експерти», в това число и титуловани, към опита с «испанския грип», а така също към опита на носене на маски в Япония и редица други страни са просто несереиозни и не се опират на никакви научни данни. Подробно може да се запознаете на О «законности» карантина и «математических моделях» развития эпидемий | Рабочий путь (work-way.com) и Сергею Викторовичу Нетёсову (pashev.me). Във връзка с тези публикации за вируса SARS-COV2, в които така или иначе се  упоменават препоръко по носене на маски, може смело да ги отнесем към  ангажираните, а значи ненаучни. Същото се отнася и към другите «противоепидемични» мероприятия, предприети от властите по целия свят уж за потискане на ОРВИ, предизвикани от «този самия SARS-COV2», как-то: т.н. социално дистанциране, масова «дистанционна термометрия», носене на ръкавици, обработка на ръцете с различни санитарни препарати и прочие.

Има десетки "свойства" приписвани на този вирус, които не се свойства нито на респираторните вируси, нито въобще на свойствата на микроорганизмите. Например, свойството по-различно едновременно да поразява сходни популации от хора. Това чудовищно несъответстви ние наблюдавахме в Китай през януари 2020 година. Всички предприети тогава от китайските власти мероприятия по потискане на уж кошмарната епидемия на опасната инфекция не се  явяват противоепидемични. С други думи никакви противоепидемични мерки не се предприели. Но независиомо от това властите в  Китай рапортували, че «епидемията на новата коронавирусна инфекция» успешно е потушена. Единственото материалистично обяснение на този «успех» се състои в това, че властите в Китай са инсценирали епидемията. Е известни са случаите на инсценировка от буржоазните власти на епидемията, така че нищо удивително тук няма.

Но в тази статия бих искал да анализирам ключовото свойство на вируса SARS-COV2 (всъщност това е ключовото свойство на всичко): свойството да бъдеш реален обект, независим от нашето съзнание. За да направим това, нека просто проследим откъде изобщо е дошъл в съзнанието ни, т.е. нека проследим историята на предполагаемото му откритие.

2

Да кажем за секунда, че този вирус наистина съществува и е много опасен и болестта наистина заслужава някакви спешни мерки за потискане. Дори и без да се прибягва до научни публикации, с откриването на вируса SARS-COV2 от самото начало до днес се случва нещо невъобразимо. Преценете сами: в началото на 2020 г. някой е открил изключително опасен вирус, чиято борба, без преувеличение е предмет на живота на цялата планета в продължение на много години и никой не знае името на този откривател или поне един от откривателите. Но това е немислимо!

Откриването на силно опасен патоген е научен подвиг, истинска научна победа. А победата, както знаете има много бащи, само поражението е сираче. Изглежда, че за правото да се нарече откривател трябва да има почти борба с оспорването на първенството. Но имаме мълчание! Това е още по -невероятно, тъй като за демонстрацията на това откритие е гарантирана награда от 1,5 милиона евро (https://www.samueleckert.net/isolate-truth-fund/)! Това не е Нобелова награда за вас, която все още е неизвестно, ще получите или не, тъй като може да има няколко номинирани, но гарантирана награда. Защо тогава този учен герой или колектив от герои се колебае? Няма нищо страшно - демонстрираш публично доклада за извършената работа, доказателството за научното откриване на вируса. Може би този учен е твърде скромен? Ами тогава нека изпрати свой колега, съавтор, асистент. Или може би той чака наградата да бъде повишена до 10 милиона евро?

3

Добре, тъй като откривателят не е обявен, нека се опитаме сами да го намерим. Така че първото споменаване на откриването на вируса SARS-COV2 (наричано още 2019-nCov) се отнася за 7 януари 2020 г. Именно на този ден, според СЗО (https://www.who.int/docs/default-source/coronaviruse/situation-reports/20200121-sitrep-1-2019-ncov.pdf), този вирус е изолиран. Изолирането на непознат досега вирус не означава нищо друго освен получаване на щам (думите „изолат“ и „щам“ са синоними). Т. е. получено е нещо, за което вече е доказано, че е вирус и този вирус е доказано причинител на самото ОРВИ, което толкова тревожи всички в Ухан. СЗО не предоставя връзки към публикуваното откритие на „този вирус“.

Но вирусолозите също се позовават на същата дата в научните статии. Например руският вирусолог Щелканов М. Ю. в обзорната статия „История на изследването и съвременна класификация на коронавирусите (nidovirales: coronaviridae)“ (https://www.iimmun.ru/iimm/article/view/1412/985), в съавторство с не кого да е а със самия А. Ю. Попов и още трима вирусолози пише:

„На 07.01.2020 г. изолиран етиологичен причинител на болестта беше идентифициран като представител на Coronaviridae и получи временното наименование 2019-nCoV (нов коронавирус 2019).“

Това твърдение се подкрепя от референтен номер 148.

Забележка. Видеоклип с един от миналогодишните репортажи на този Щелканов М.Ю. коментирахме в статията на РП „По въпроса за смъртността от коронавирус“ (https://work-way.com/blog/2020/04/11/k-voprosu-o-letalnosti-koronavirusa/) през април 2020 г. във връзка с коментара за псевдонаучния характер на безконтекстното прилагане на концепцията за леталност по отношение на ОРВИ. Ораторът, наред с други неща, твърди, че всички основни свойства на „вируса SARS-COV2“ са били известни „още преди 01/07/2020 г.“.

Така че, нека да преминем към връзка номер 148. Няма съмнение, че в обзорната статия за коронавирусите докторите на науките се позовали на публикуването на откритието на „вируса SARS-COV2“. И все пак: публикацията, за която се позовават, е цитирана в световната научна литература в 2833 публикации до средата на юли 2021 г.!

Ето я и връзката № 148: Wu F., Zhao S., Yu B., Chen Y.M., Wang W., Song Z.G., Hu Y., Tao Z.W., Tian J.H., Pei Y.Y., Yuan M.L., Zhang Y.L., Dai F.H., Liu Y., Wang Q.M., Zheng J.J., Xu L., Holmes E.C., Zhang Y.Z. A new coronavirus associated with human respiratory disease in China. Nature, 2020. doi: 10.1038/s41586-020-2008-3 (Нов коронавирус, свързан с респираторно заболяване на човека в Китай - преводът по-нататък O.З.)

Статията е предоставена за рецензия на 07.01.2020 г., приета за публикуване на 28.01.2020 г., публикувана на 03.02.2020 г.)
https://europepmc.org/backend/ptpmcrender.fcgi?accid=PMC7094943&blobtype=pdf (

Т.е. ВОЗ съобщил за "откритието" още преди момента, в който това "откритие" е било прегледано! Освен това всички решения в планетарен мащаб са взети преди одобрението на „откритието“ от рецензентите. Или „откритието“ било придружено от стоманобетонни доказателства, в което било безсмислено да се съмняваме? Но сега ще се убедим в това.

Отваряме статията, подписана от деветнадесет учени, и четем, че те уж са открили нещо в пробите, за които подозират, че е РНК на нов вирус. Те пишат за това нещо:

«These genomic and clinical similarities to SARS, as well as its high abundance in clinical samples, provides evidence for an association between WHCV and the ongoing outbreak of respiratory disease in Wuhan and across the world. Although the isolation of the virus from only a single patient is not sufficient to conclude that it caused these respiratory symptoms, our findings have been independently corroborated in further patients in a separate study29

(Превод: Тези геномни и клинични прилики със SARS, както и тяхното изобилие в клиничните проби (на пациента - прим O. З.), предполагат връзка между WHCV (първото име на това, което по-късно е наречено SARS-COV2 вирус - прим. O. З.) и настоящото огнище на респираторни заболявания в Ухан и по света. Въпреки че изолацията на вируса от един пациент е недостатъчна, за да се заключи, че той е причината за тези респираторни симптоми, нашето откритие беше независимо потвърдено допълнително с пациенти в друго проучване. №29))

Е, те също имат смелостта да направят изводи и докладват: те дори не са получили самия вирус, или по -скоро, не са доказали, че това, което изучават е вирус и вече го наричат ​​„ изолация на вируса ”!

Четем по-нататък:

«The experiments were not randomized and the investigators were not blinded to allocation during experiments and outcome assessment»

(Перевод: Нашите експерименти не бяха рандомизирани и персоналът не провеждаше експерименти и не обработваше резултатите сляпо.)

В превод от научния език това означава банална корекция на резултатите: изследователите провели експерименти, за да получат точно това, което искат да получат, и не проверили обективност на резултатите си. Междувременно контролните експерименти с незаразени проби в такива случаи са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ. Не липсвали проби - изследването било от световно значение, резултатите били последвани от ръководството на СЗО! - било възможно да се изпращат ежедневни проби, взети например в Австралия и Канада (от същите служители на посолството на КНР - какви проблеми!), и да видим дали в тях има тази „нова РНК“. Но никой не е вземал или изследвал такива проби.

Накратко, екипът от 19 китайци не открил нов вирус. Нито на 07 януари 2020 г., нито по -късно. Те само предложили нещо там на 7 януари, а статията се позова на някой, който по -късно, след 7 януари, независимо „потвърдил откритието си“. Е, нека видим какво е "потвърдено" и кога.

Отиваме на цитат №29:

Zhou, P. et al. A pneumonia outbreak associated with a new coronavirus of probable bat origin. Nature https://doi.org/10.1038/s41586-020-2012-7 (2020). (Ново огнище на пневмония, свързано с коронавирус, вероятно е проследено до прилепи). https://www.nature.com/articles/s41586-020-2012-7 (https://www.nature.com/articles/s41586-020-2012-7)

Тази статия е подписана от двадесет и девет автори и е преработена през септември 2020 г. Само едно име подсказва, че статията вече е третирала „вируса 2019-nCoV“ като отворен! Т. e. изследователите, които са написали статията, предполагат, че причината за „огнището на пневмония“ в Китай е „нов коронавирус“ - не бактерия, не грипен вирус, а коронавирус, който преди това не е бил известен на науката. Нещо повече, „изследователите“ вече са проверили взетите проби, с които след това са експериментирали, за наличието на „2019-nCoV вирус“, използвайки PCR тест, и дори са го модифицирали.

Какво прави тези 29 автори уверени, че най-новият „2019-nCov вирус“ е причината за огнището на пневмония в Китай през декември 2019 г.? Статията съдържа три връзки към публикации от 2020 г .:

1. No 12 Общинска здравна комисия Ухан. Изявление за пресата, свързано с нова коронавирусна инфекция (на китайски) http://wjw.wuhan.gov.cn/front/web/showDetail/2020012709194 (2020). (Изявление на здравния комитет на град Ухан, свързано с новата коронавирусна инфекция. На китайски.) Няма начин да се коментира тази връзка, тъй като връзката не се отваря.

2. № 15 Gorbalenya, A. E. et al. Severe acute respiratory syndrome-related coronavirus — the species and its viruses, a statement of the Coronavirus Study Group. Preprint at https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.02.07.937862v1.full (Свързан коронавирус SARS - видове (животни - прим О.З.) и техните вируси. Заключение на изследователския център за коронавирус, препринт.) Думата предпечат означава, че това становище не е прегледано, т.е. това не е научна статия. Но в този предпечат има "интересна" връзка # 25:

Zhou, P. et al. Discovery of a novel coronavirus associated with the recent pneumonia outbreak in humans and its potential bat origin. Nature in press, doi: 10.1038/s41586-020-2012-7 (2020). ((Откриване на нов коронавирус, свързан с неотдавнашното огнище на човешка пневмония и нейния произход при прилепите.) Най -вече тази статия е преименувана - сега името й е преведено като „Избухване на пневмония, свързана с нов коронавирус, вероятно произхождащо от прилепи“. Тя е написана от екип от 29 автори. Това е същата статия, която вече анализирахме по -горе! Това е арогантност !!!

3. № 16 WHO. WHO Director-General’s remarks at the media briefing on 2019-nCoV on 11 February 2020. https://www.who.int/dg/speeches/detail/who-director-general-s-remarks-at-the-media-briefing-on-2019-ncov-on-11-february-2020 (WHO, 11 February 2020). (Заявление главы ВОЗ на медиа-брифинге по 2019-nCoV от 11.02.2020г.) Отбелязваме, че това изявление е направено след първоначалното публикуване и не съдържа нищо съществено за „откритието“, с изключение на твърдението, че „вирусът 2019-nCoV“ вече е открит. В допълнение, ръководителят на СЗО в тази реч декларира някакви глупости относно факта, че трябва да кихате в юмрук и да спазвате дистанция, също прави забележителна забележка:

«The first vaccine could be ready in 18 months, so we have to do everything today using the available weapons to fight this virus, while preparing for the long-term». (Първата ваксина може да е готова след година и половина (т.е. през август 2021 г. - прим О.З.), така че днес трябва да вземем всички мерки, като използваме наличните средства за борба с вируса и се подготвим за борбата в дългосрочен план.)

И така, екип от 29 китайци, за които се твърди, че „потвърдиха откритието на 01.07.2020 г.“, всъщност не са отворили вируса и те се позовават на нереферирана статия, която съдържа връзка към тях! Как ви харесва това, другари? Но може би наистина са си свършили добре работата и са извършили значителни изследвания, достойни за цитиране (статията е цитирана в 6678 научни публикации!), Което потвърждава смелите предположения на „откривателите“ от 07.01.2020 г.?

Нека прочетем, какво пишат. Цитирам:

«The experiments were not randomized and the investigators were not blinded to allocation during experiments and outcome assessment».

(Преводът на тази стандартна фраза вече е даден по-горе. Тези 29 „изследователи“ също се занимават с директно приспособяване на резултатите, обработвайки резултатите не сляпо и без да проверяват нищо върху незаразени проби, което те признаха.)

Цитираме по-нататък:

«The study provides a detailed report on 2019-nCoV, the likely aetiological agent responsible for the ongoing epidemic of acute respiratory syndrome in China and other countries. However, there are still many urgent questions that remain to be answered. The association between 2019-nCoV and the disease has not been verified by animal experiments to fulfil the Koch’s postulates to establish a causative relationship between a microorganism and a disease. We do not yet know the transmission routine of this virus among hosts».

(Превод: Изследването предоставя подробен преглед на 2019-nCoV, вероятния етиологичен агент, отговорен за настоящата епидемия от остър респираторен синдром в Китай и другаде, но все още има много спешни въпроси, на които трябва да се отговори. Връзката между 2019-nCoV и болестта не е потвърдена от експерименти върху животни, за да се удовлетворят постулатите на Кох и да се установи причинно-следствена връзка между микроорганизма и болестта. Все още не знаем как вирусът се предава от стопанин на стопанин. ( в контекста на статията се предполага предполагаемото междувидово предаване — прим. О.З.).

С други думи, връзка # 29 е прекъсната: предполагаемото отваряне от 07/01/2020. не е научно потвърдено и затова остава предположение. Прави впечатление, че и двете статии са публикувани в един и същи ден, 02.03.2020 г., въпреки че в едната от тях те вече се позовават на другата. Това означава, че проучванията не са били независими, въпреки че позоваващите се твърдят, че са независими!

И така, на 07.01.2020г. някои китайски изследователи казали, че са открили нещо, което неоснователно е преброило РНК на вируса. Те открили това чрез измамно коригиране на резултатите от анализите на обработката, взети от един пациент, което признават в прав текст. Всъщност и фактът, че това е РНК на вирус, те само предполагат по определено „сходство“ с определен вирус на прилеп и някои обекти, които те наричат ​​SARS-COV1, и тази прилика им изглежда вероятна. Изолираме ли вирус (получаваме щам)? Това е клевета! Но СЗО в своите анали отбелязва датата 07/01/2020. като дата на откриване на вируса SARS-COV2.

Но причинно-следствена връзка между това, какво «виждат» някакви китайски шарлатани, и някой простудил се, по симптоми не отличаващи се от грипа, не била установлна никак – дори някакви РНК (или парченца РНК) на нещастния човек, които може и да не са негови. Нещо повече, връзката между болестта и това, което те много смело „вярвали“ като вирус, не била установено по никакъв начин от други китайци, чиито резултати, също подходящо, уж потвърждават предположенията на първите китайци. Нещо повече, първите китайци се отнасят до вторите, въпреки че вторите са работили много по-късно от първите и не са работили самостоятелно, но са се възползвали изцяло от факта, че SARS-COV2 е бил вече открит от първите, тествали са го „за SARS- COV2 "(PCR тест) и се оплакали ясно, че техните резултати не установяват причинно -следствена връзка между (вече според тях отворения) вирус и заболяването. Къде е откриването на вируса? Къде е потвърждението за откриването на вируса?

Отбелязваме още веднъж, че СЗО, много преди публикуването на „откриването на вируса“ и дори преди това „откритие“ да бъде прегледано, съобщава на своя уебсайт, че „ужасният вирус“ е изолиран. Служителите на СЗО вече знаят, че това е вирус, а не само биологичен отпадък и че той е отговорен за „ужасната пандемия“, въпреки че дори самите „откриватели“ не знаят това.

Нещо повече, редица държави, по-специално Русия, много преди публикуването на „откритието“ вече бяха побързали (непублично, тайно от хората) да въведат „този вирус“ в броя на свръхопасните патогени. Понастоящем в Китай не се предприемат противоепидемични мерки за ограничаване на „смъртоносната респираторна вирусна болест“. И все още не се държи никъде по света. Всички мерки, които се издават от санитарните служби на целия свят за противоепидемия (срещу ОРВИ), както вече беше споменато, такива не са.

Китайските работници бяха подложени на най-тежкия терор (масови съкращения, забрани, загуба на права и свободи, безцеремонно наблюдение, глупави режими на маски, побоища и арести на несъгласни и други унижения и преследвания) под прикритието на борбата с този „вирус“. Същото важи и за съседните фашистки държави (Виетнам, Северна Корея и др.) ...

Фактът обаче остава: никой не е открил вируса SARS-COV2 в Ухан. Но тогава откъде са дошли многобройните „щамове на този вирус“, как можем да говорим за неговото разпространение, за неговите патогенни свойства и накрая, как можем да говорим за умишлено лечение на патологии, причинени от „този вирус“? Въпросите са риторични.

4

Няма да намерите други публикации за „откриването на вируса SARS-COV2“: където и да е посочено за „откритието в Ухан“, ще има връзка към анализираните по-горе статии или връзка към статии, в които има ще бъде връзка към анализираните по -горе статии и т.н.  - ефектът на матрьошката, самото ядро ​​на което сме разглобили. Ясно е, че тъй като първият щам не е открит в Ухан, не може да се говори за втори, трети и т.н. Междувременно медиите и корумпираните „експерти“ по коронавирус вече крещят около 2 153 000 щама на „вируса SARS-COV2“ и, без да се изчервяват, представят тази цифра като доказателство за откриването на „вируса“! Толкова "геноми" има в базата данни на gisaid.com, поразила въображението на обикновените хора, които все още не са имали възможност или не са мислили да следват връзките и да проверят цялата тази лъжа.

В действителност процесът на откриване на вирус далеч не е прост. И се основава на установяването на причинно -следствена връзка между болестта, която причинява даден вирус, и вируса. В Ухан това не е установено по никакъв начин. В Ухан дори не е открит вирус, тъй като нов вирус, непознат досега на науката, се открива не от вътрешната му структура, а предимно от симптомите на болестта, която причинява при определени живи организми. И едва когато тази връзка бъде установена недвусмислено, учените могат да започнат да измислят тестове за откриване на този вирус и да изследват вътрешната му природа: да установят структурата на веригите на неговата РНК или ДНК, неговите белтъци и т.н., както и начини за борба с него, ако е необходимо.

За това не е достатъчно просто да отделите патогена от болния носител (ако носителят не е болен, не можете да знаете дали патогенът присъства в него или не, но първо трябва да знаете със сигурност, че носителят, в тази засегната тъкан, съдържа този патоген). Трябва също така да се уверите, че това е вирус, а не биоотломки, т.е. разпространението му върху култура (изборът на подходяща култура далеч не е тривиална задача), след това заразяване с нея на експериментално животно (изборът на подходящо животно е още по -трудно), причиняване на същите симптоми като първоначалния предполагаем вирус и установяване на неговата идентичност с оригиналния вирус, използвайки оптика. Всяка стъпка в това откритие е трудна, но трябва да се направи. Процедурата за отваряне на патоген в такива случаи се нарича извършена в съответствие с постулатите на Кох.

Сертифицираните и несертифицирани коронавирусни шарлатани крещят, че не е възможно, че постулатите на Кох не се отнасят за вирусите и като цяло са остарели. И ние знаем, че това е възможно. Освен това по този начин е изолиран вирусът на тютюневата мозайка https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%81_%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D1%87%D0%BD%D0%BE%D0%B9_%D0%BC%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D0%B8%D0%BA%D0%B8). И грипният вирус през 1933 г. беше изолиран точно така https://pashev.me/files/smith-1933.pdf.html).

Четете подробно: Smith W., et al. «A virus obtained from influenza patients» (У пациенти с грип е изолиран вирус), The Lancet, 1933, 222(5732):66–68:

Грипната епидемия през 1933 г. направи възможно експериментално изследване на това заболяване. При няколко пациенти бяха взети проби от гърлото веднага щом се появят определени симптоми. Промивките се филтрират през мембрана, непропусклива за бактерии и след това се използват при опити за заразяване на някои животни. Всички тези опити бяха неуспешни, докато не опитаха с порове. "

5

Самите постулати на Кох, разбира се, не са единственият начин за установяване на връзка между предполагаем патоген и инфекциозно заболяване, а неспазването им не е единственият начин да се докаже липсата на такава връзка. Подробен анализ на всяко „успешно“ проучване, доказващо съществуването на вируса SARS-COV2 с приписаните му свойства, разкрива клевета и безсрамно разтягане на заключенията, противоречащи на наблюдаваните факти.

Във връзка с горното, цялата диагностика на „болестта COVID-19“ е глупост. Всичко, което се държи за глинения колос, наречен коронна измама, е прословутият PCR тест. Но PCR тестовете, с които фашистките санитарни служби се разхождат като пиле и яйце, всъщност са безсмислени от научна гледна точка. Те са също толкова безкрайно далеч от индикатор за нещо информативно и значимо като индикаторната лампа „чатланин или момче“ от филма „Кин-дза-дза“.

По -подробно, изчерпателна критика към псевдонауката на някои от аргументите на фашистките вирусолози и техните тълкуватели относно PCR тестовете може да се прочете например тук. https://off-guardian.org/2020/06/27/covid19-pcr-tests-are-scientifically-meaningless)

Ето някои откъси (превод О.З.):

"Има също така основание да се заключи, че PCR тестът от Роше и др. дори не е в състояние да открие целевите гени.

Освен това в описанието на (производителския) PCR тест за SARS-COV-2 (RT-qPCR тестове за SARS-COV-2) се посочва, че тези тестове са „качествени“, въпреки факта, че „q“ в „qPCR“ е съкращение за „количествено“. Но ако тези тестове са "качествени", тогава те не показват колко вирусни частици има в тялото.

Това е изключително важно, защото, за да започнем поне да говорим за болест (на конкретен човек) в реалния свят, не само в лабораторията, милиони и милиони частици трябва активно да се размножават в тялото на пациента.

               

За да се премахнат всички съмнения, че PCR може да измери колко пациентът е претоварен с патогенен вирус, трябва да се извърши следния експеримент (такъв експеримент все още не е извършен):

Нека вземем, да речем, няколкостотин или дори хиляда души и да вземем проби (от тъкани) от тях. Важно е да се уверите, че тези хора не преминават (PCR) теста. Изследователите, които не познават субектите и не знаят предварително състоянието на тяхното здраве, се подлагат на PCR тест на взетите проби. Във всеки случай те установяват кой вирус е открит и в какво количество. Освен това, например, при пациенти номер 29, 86, 199, 272 и 293 те откриват голямо количество от това, което смятат за вирус. След това се проверяват пациентите под определените номера, преминали тези тестове: всички те трябва да са болни, т.к в телата им вирусът се умножава до голям брой. Но дали са болни или са здрави като бик? "

Като цяло не е изненадващо, че симптомите на „болестта COVID-19“ все още не са ясни и на базата на доказателства. И все пак: в крайна сметка единственият и надежден „симптом“ е положителен резултат от PCR тест „за COVID-19“. Тези тестове се извършват по непрозрачен начин (само в специално "сертифицирани" лаборатории), което позволява на ръководителите на тестове да вземат предвид епидемичната история на изпитващия се. (Всеки път, когато обработката на PCR тест „за COVID-19“, тоест тест за несъществуващ вирус, се извършва на сляпо, измамниците рискуват да получат това, което трябва да получат: глупости, като откриване “ COVID-19 "в машинно масло, в плодове на хлебно дърво и папая.) (https://hromadske.ua/ru/posts/laboratoriya-v-tanzanii-yakoby-obnaruzhila-koronavirus-v-papaje-ee-rukovodstvo-otstranili-ot-raboty)

Разбира се, има и друга критика към фашистките санитарни мерки и фашистката вирусология, и не по -малко сериозна. Но основното е критиката към „диагнозата COVID-19“, която е напълно и безусловно изчерпана само от факта на изобретателността на самия вирус, за който се твърди, че е причинител на тази „опасна болест“. Сега е ясно защо всички тези доктори на науките, толкова красноречиви при описването на „генома на SARS-COV2“, са изумително обвързани с езици, що се отнася до най-важното, патогенезата на болестта, която се предполага, че причинява. Същата Попова в доклада си от септември 2020 г. (https://scientificrussia.ru/articles/novaya-koronavirusnaya-infektsiya-covid-19-v-rossii) отчита:

«патогенезът на коронавируса SARS-COV2 е неизвестен».

 

Но патогенезата на болестта, причинена от вируса, е ключова. Снимка на вируса, формулата на неговата РНК или ДНК и др. само тогава си струва да се разгледат, когато най-важното нещо е горе-долу определено известно за вируса: неговите патогенни свойства. Иначе тези формули и снимки не са интересни, защото не са информативни. С други думи, демонстрацията пред обществеността на такива „постижения“ на съвременните потенциални вирусолози е спекулация.

Абсурдът, до който стигнаха фашистките проститутки-вирусолози, е пряко следствие и потвърждение на псевдонаучната същност на вайсманизма-морганизма, който царува върховно в биологията и най-вече в микробиологията, след контрареволюционния преврат в СССР през юни 1953 г. Абсурдният извод на научните проститутки обаче не става по -малко абсурден от факта, че е публикуван в научно списание или се споменава в научна статия, и не става невидим за други хора, по -специално за повече или по -малко материалистично мислещи учени , включително в областта на микробиологията и епидемиологията. Освен това всички факти директно противоречат на почти неоснователното твърдение за откриването на „нов вирус“.

6

Ето за вас, скъпи читатели, и цялата история за „коронавируса SARS-COV2“. От този анализ, основан строго на проверими научни източници, както и на източниците, използвани от самите измамници на короната, има далечни изводи, които много от вас интуитивно са си правили дълго време. По -специално, от този анализ следва политическа оценка на това, с което нашите „доблестни санитарни служби“ се „борят“ в продължение на почти две години, какво струва цялата тази борба и срещу какво всъщност е тя. По -специално - и това вече е сериозно: срещу какво се ваксинират и може ли дори да се нарече ваксинация. Помислете за информираното съгласие на тези, които подписват листа с „информирано съгласие“ за изстрел или серия от два изстрела преди инжектирането на covid-19. Повтарям обаче, много от вас, скъпи читатели, отдавна са разбрали всичко. Повечето противоречия между измамите с корони са толкова крещящи, че е невъзможно да не ги забележите. Да, и за тях беше трудно да ни лъжат напълно - за качеството, илюстрацията в заглавието на статията донесох плакат, взет от необятността на Интернет.

Надявам се, че тази статия за анализ ще разсее остатъците от съмнения относно случващото се, ще ви послужи като допълнителен коз в конфронтацията с агитаторите и пропагандистите-фашисти, ще ви помогне да убедите вашите другари и познати, ще ви даде допълнителен стимул в борбата за вашите права, за вашата свобода, за вашето здраве и за живота, както вашия, така и на вашите деца.

28 июля 2021 года

О.Зотов
Гласувай:
1
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: metaloobrabotka
Категория: Технологии
Прочетен: 848289
Постинги: 1801
Коментари: 233
Гласове: 365
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930