Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.08.2021 16:30 - Реаниматор критува враждебното "ковид" вредителство
Автор: metaloobrabotka Категория: Технологии   
Прочетен: 342 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Още един честен лекар остро критикува очевидния медицински саботаж, активно въведен в медицинската рутина под прикритието на „борба с COVID“. Детайлите, предоставени от този лекар, са шокиращи, разкриващи крещящи факти за масиран подкуп и предателство на медицинския персонал и колосалните подривни дейности на ръководството на медицинските служби в страната.

И въпреки че този лекар- Наталия Викторовна Йонова, греши относно съществуването на „вируса SARS-Cov2“, неопровержимите доказателства, че SARS-Cov2  (https://work-way.com/blog/2021/07/28/razbor-mifa-ob-otkrytii-virusa-sars-cov2/) е измислица, дадени от PП, само правят нейните заключения и наблюдения още по-хармонични, дава им материалистично обяснение.

За съжаление съвременният медицински персонал, включително лекари, почти в пълна сила, с изключение може би на най-напредналите специализирани специалисти, страда от погрешното схващане за съществуването на вируса SARS-Cov2. Близкото запознаване с процеса на научно последователно откриване на нов патоген позволява дори на неспециалист да направи недвусмислен извод, че нов вирус, неразличим в патогенезата от други вируси, причиняващи ОРВИ, в този случай не може да не бъде изобретен .

Защо? Тъй като няма причина да се подозира, че пациентите в Ухан през декември 2019 г. - януари 2020 г. болни от нещо необичайно, никой не е имал. В описанията на патологиите на тези пациенти няма нищо конкретно, нищо, което да показва появата на „нов ОРВИ“.

И ако „новият вирус“ наистина беше открит и открит съгласно всички правила за научно откриване на неизвестен досега патогенен микроорганизъм (спазвайки постулатите на Кох), откривателите ще трябва да признаят неговата абсолютна патогенна неспецифичност. Практическата стойност на откриването на такъв патоген е нула: никой не проверява болен от ОРВИ за специфичен вирус: те се лекуват по същия модел. Превенцията на ОРВИ, както и грип, е от същия тип: укрепване на естествения имунитет. Ваксините срещу ОРВИ и грип са безсмислени.

РП

А сега думата на уважаемата Наталия Викторовна (по-натаък всички бележки в текста — Н.В.).

Аз не признавам диагноза «Ковид-19» — мнение на докото-реаниматолог Наталия Йонова

Реаниматор с 20 годишен опит казва, че повечето от пациентите в "червените зони" нямат симптоми на заболяването, докато се лекуват агресивно с експериментални лекарства, които не са предписани от закона, районните терапевти нямат заповеди, но само инструкции за WhatsApp, лекарите са заседнали в измама поради заплати от 200 хиляди рубли.

image

Наталия Викторовна Йонова е работила 20 години в интензивно отделение, кардиолог в Регионалния център за медицинска рехабилитация в Оренбург.

Не приемам диагнозата Covid-19. Смятам го за измислено заболяване. Разбира се, има коронавирусна инфекция, която може да причини различни усложнения: вирусна пневмония, респираторен дистрес синдром - това е остра дихателна недостатъчност, която плаши всички.

Но факт е, че други вируси могат да причинят същото, не виждам никаква специфичност тук. Дори и да се е появил някакъв по -агресивен щам, това не дава право на Министерството на здравеопазването да се държи така, както прави сега. Имам предвид:

-хоспитализация на пациенти, които не се нуждаят от хоспитализация;

-препрофилиране на стационари;

-много агресивно лечение на тези пациенти.

Нека започнем с тестване как е поставена тази диагноза. Къде са доказателствата, че този тест, който използват, съвпада с този щам, идентифицира този щам? И къде са доказателствата, че този щам причинява специфично заболяване, наречено covid?

Всички тестове са медицински изделия и има законово установена процедура за регистрацията им. Можете да проверите: как е регистриран този тест, дали е извършен преглед и на каква основа тестът е въведен в системата на здравеопазването. Факт е, че нашата работа се основава на клинични указания. Можете да прочетете Федерален закон № 323-ФЗ, член 37. Той казва за клиничните насоки, какви документи са, кой ги създава. Това не са личности, а сдружения, сдружения с нестопанска цел като Съюза на педиатрите и Руското кардиологично дружество.

Тези препоръки се актуализират на всеки 3 години. Има препоръки от 2018 г.: не е необходимо по принцип да се тества с респираторни вирусни инфекции, с изключение на грипния вирус. Изключение за грипа, защото има специфично лечение за него. И всички други инфекции изобщо не трябваше да бъдат идентифицирани .

Хоспитализацията се извършва в зависимост от клиничните прояви. Ако видим тежка пневмония, ще бъдем хоспитализирани. Сега всички, които имат положителен тест, са хоспитализирани.

Всички болници бяха затворени и започна масово препрофилиране. Препрофилирането дойде в центъра, където работя - регионалния център по медицинска рехабилитация. Веднага се изненадах: как подготвиха документацията? Разбрах, че има някаква измама поради факта, че се извършва незаконно преустройство. Когато бях задължена и преместена в един препрофилиран отдел за един месец, зададох въпроса - къде ме премествате, как се казва този отдел? Отговор: терапевтичен.

Т. е. обичайно терапевтично отделение. Добре, казвам, защо трябва да нося костюм против чума там? Отговор: така ни казаха. Т. е. няма необходима документация по закон.

Как могат да се променят условията ми на работа? В отделението по терапия, където няма вреда, трябва да нося костюм против чума и не е ясно от какво да се защитя.

Работих там един месец като дежурен лекар. Освен това нямахме първични пациенти, а долекуване. Но няма такава услуга "долекуване". Съгласно закона, пациентът трябва да бъде изписан след лечението. Невъзможно е една болница да лекува, а друга да завърши лечението.

Видях, че повечето пациенти дори нямат симптоми: няма температура, няма кашлица или има остатъчни симптоми след вирусна инфекция. И продължават да им се предписват антибиотици, хормони.

На въпрос към лекуващия лекар, защо те правят това ми отговориха – защото у ковида има двуфазно течение.

Вярвам, че има огромна психоза сред здравните работници. Кой им наби това в главите? Имаше нормални лекари и изведнъж някой ги преформатираха. Не беше възможно да им се докаже нещо. Направих на официално искане за нови документи, вкл. към документацията за костюмите и те ми отговориха - все още имате същото, не са се променили условия, така че няма документация .

Възниква въпросът, защо само аз се възмутих? Останалите хора приеха всичко. Всички болници в града и в цялата страна, всички лекари и медицински сестри, целият персонал - всички облечени в тези костюми, които не пропускат въздух, можете да получите топлинен удар в тях, те са в тях в продължение на много часове. Нарушават се условията за защита на труда. По някаква причина денонощно във въздушната камера има бактерицидни лампи и те преминават през тази лампа, изгаряйки белите дробове и очите и никой не се възмущава.

Обяснение: Високи доплащания. Всички знаят много добре, че ако кажат нещо против, могат да ги препрофилират обратно и те няма да получат тези плащания. Преди преобразуването заплатата ми беше 40 хиляди, а този месец получих 180 хиляди .

А в онези болници, където са лекувани за първи път, заплатата там е още по -висока. Просто купиха медицинския персонал. Не мога да намеря друго обяснение.

Но защо отказах? Когато прочетох тези препоръки, видях реда на фармацевтичните компании. Знам, че лечението извън етикета, използването на хидроксихлорохин (Забележка: Хидроксихлорохинът има антималарийни свойства, а също така има противовъзпалителни и имуносупресивни ефекти при хроничен дискоиден или системен лупус еритематозус (СЛЕ), остър и хроничен ревматоиден артрит) е престъпление .

Ако има усложнение от лекарство, което не е предписано в съответствие с инструкциите, тогава този лекар може лесно да бъде съден. Ето защо, дори ако лекарят работи там, в никакъв случай не трябва да се използва това лекарство, хидроксихлорохин. Това се счита за медицински експеримент. Антикоидната плазма също е медицински експеримент. Високи дози хормони, които сега се използват, лекарството "моноклонални антитела", актемра (Забележка: Actemra е имуносупресивен агент. Използва се главно за лечение на ревматоиден артрит), артлегия - тези лекарства напълно убиват имунната система при хората. Пристига човек с температура 37,5, не би могъл да се лекува при такава температура. Щеше да изчезне от само себе си.

Те започват да го лекуват интензивно. По някаква причина те са принудени да лежат по корем в продължение на 16 часа. Ясно е къде човек получава тромбоза, ако човек лежи по корем толкова дълго. Вентилацията също се използва не напълно според показанията. Работих 20 години в интензивно отделение, водих пациенти на изкуствена белодробна вентилация. Прехвърлихме пациенти [на механична вентилация] само с тежка дихателна недостатъчност, в противен случай можете да получите повече усложнения, отколкото ползи от механичната вентилация.

Какво друго ме ядосва в тези болници за COVID? Лекарите и всички останали залепват ръкавиците си с костюма. И двамата дойдоха за 8 или 12 часа (не знам колко часа работят там) и работят с всички пациенти в еднакви ръкавици. Те всъщност пренасят инфекцията. И пациент, който е в изкуствено индуцирана имуносупресия (Забележка: Имуносупресията е потиснато състояние на имунитет) става податлив на всяка инфекция, вкл. до вътреболнична, която е устойчива на антибиотици.

Не разбирам как можеш да влезеш в такава измама за пари. Знам, че много лекари напуснаха работата си и не искаха да участват в това. Но, за съжаление, не виждам активен протест. И сега има незаконна ваксинация. Говорих с местния лекар, казвам, те ви дадоха поне подписана заповед да се ваксинирате с тази ваксина. Оказва се, че няма поръчка, просто им изпращат някои инструкции в WhatsApp, наричат ​​ги поръчки, но те, разбира се, не могат да се считат за поръчки. Питам, а вие прочетете инструкциите, там също пише, че ваксината е регистрирана по опростена схема. Оказа се, че дори не са прочели инструкциите.

Не успях да ги накарам да предприемат никакви действия. Това може да се направи от самите хора. Вярвам, че е възможно да се съди тези, които са се лекували по тези протоколи, и това ще ги принуди да спрат да правят това, което правят.

За всички искам да кажа, че не виждам никаква опасна инфекция, никаква биологична заплаха, защото всеки е контактувал многократно с хора с положителен тест. Някои вече са прекарали 5 пъти в изолация, след което са разбрали, че не е необходимо да изпращат контакти в Роспотребнадзор, в противен случай изобщо няма да можем да работим. Самото ръководство на лечебните заведения трябваше да се обърне към Роспотребнадзор [с въпрос] - И какво ни принуждавате да правим, колко хора можете да премахнете? Мисля, че всичко е поправимо, нужна е само волята от страна на хората.

Отговори на въпроси.

Не само, че не препоръчвам да се ваксинирате с експериментални лекарства с бикуспидна аортна клапа, но по принцип не препоръчвам да ваксинирате никого.

Въпрос за теста.

Инструкциите за теста казват, че той идентифицира антигена SARS-CoV-2, т.е. не самият коронавирус, а само антигенът и заключението на този тест не е основание за диагноза. И бяхме диагностицирани с положителен тест.

Въпрос за разхищаване на средства от фонда ОМС (задължително медицинско застраховане).

Вече говорих за долечение. Пациентът е лекуван в едно лечебно заведение, те не могат да го изпишат като недолечен, защото това ще се счита за незавършен случай и фондът на ОМС не трябва да плаща за него. И така, фондът плаща за един и същи случай 2 пъти. Т. е. една болница го лекува и формализира като завършен случай, изпраща го в друга болница, тази болница го лекува и също получава пари. Фондът ОМС плаща два пъти за един и същ пациент.

И още един механизъм за кражба са трансферите. Човек идва с някаква патология, например с инсулт. В момента всички пациенти се тестват. Ако тестът е положителен, той се прехвърля в пулмология или терапия, които се пренасочват. Т.е. пациентът не е получил лечение за инсулт (той се прехвърля след 3 дни) и институцията предоставя информацията като завършен случай, сякаш пациентът е бил изцяло лекуван от инсулт, например 20 дни, както трябва . И отново фондът на ОМС плаща два пъти за този пациент.

Възниква въпрос, а защо мълчи фонда ОМС? Та  нали той трябва постоянно да прави проверки. Но проверките са прекратени – и от Росздравнадзор и от фонда ОМС. И това не се крие. Т.е. никакъв контрол за лечение в стационарите няма.

Видеозапись (выступления Н.В. Ионовой) https://vk.com/club199247394?w=wall-199247394_17921

Источник https://stoppanika.ru/blog/236-ja-ne-priznayu-diagnoz-kovid-19-mnenie-vracha-reanimatologa-natali-ionovoi.html




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: metaloobrabotka
Категория: Технологии
Прочетен: 1658911
Постинги: 2346
Коментари: 323
Гласове: 465
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031