Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2016 22:28 - Нова палка за народа- сега инфранискочестотна
Автор: metaloobrabotka Категория: Технологии   
Прочетен: 625 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 МВР е обявило търг за закупуване на системи за нелетателно акустическо въздействие (СНАВ), предназначено за разгонване на "нарушителите на реда и екстремистски настроени лица". В условието е казано: "СНАВ е предназначена за създаване на определени поведенчески реакций у нарушителите на реда, чрез дистанционно формиране на инфранискочестотни колебания, влияещи на централната нервна система. Установката трябва да има далечина на действие до 60 метра, разгръщане в работно положение за 10 минути и непрекъсната работата в импулсен режим не по-малко от четири часа".

Нещо подобно е използвала полицията на САЩ при разпръскване на хората по време на мощните антиправителственни протести в американския Фергюсън, 

Расте количеството на протестнитех акций в цялата страна. Хората нямат увереност в утрешния ден, защото те виждат, какво се твори днес и че ситуацията НЕ се подобрява, а става все по-объркана. За да се спре падането на качеството на живота на простите трудещи се, за да се снеме от гражданите растящия гнет от цените и таксите, за управляващата група олигарси (които управляват Русия чрез своите наемни мениджъри в държавния. апарат на страната), значи трябва да се носят загуби. Загубите подкопават могъществото на тази група т.е. правят я по-малко защитена от другата група олигарси, конкурираща се с първите за власт, която, вижда се, им е нужна, само за да може по-ефективно да дерат кожата на руския народ и безкрайно да се обогатяват за негова сметка. Тази група от едрата буржоазия, която безразделно властва в РФ, укрепва своето могъщество с друг, по-малко разходен способ — натрупва охраната (полиция, нацгвардия, армия) с все по-съвършенно оборудване за физическо въздействие на встъпващите в активна форма на борба за по-добър живот пролетарии, полупролетарии, дребна и средна буржоазия. Пример за такова оборудване е и "системата за нелетално акустическо въздействие, предназначено за разпръскване на "нарушителите на реда и екстремистски настроени лица"".

В кризи, когато живота на всички по-горе споменати класи и подкласи става все по-непоносим, едрата буржоазия, научена от опита през 1917 година, не стои със скръстени ръце. Тя създава нови структури на охрана, разширява техните пълномощия, закупува повече оборудване за борба с "нарушителите на реда", разработва нови образци.

Гори земята под буржоазията и тя чувства този жар. Топлината ще стане силна тогава, когато социализма се съедини с работническото движение в Русия. Ще стане нетърпимо тогава, когато в авангарда на работническата класа на Русия застане комунистическата партия. Ще стане смъртно за буржоазията тогава, когато в страната настъпи революционна ситуация, а работническия клас и неговия авангард, к тозе момент бъдат готови да повторят това, за което едно време дълго са говорили болшевиките.

Н.Н.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: metaloobrabotka
Категория: Технологии
Прочетен: 1693084
Постинги: 2382
Коментари: 326
Гласове: 470
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930