Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2021 19:20 - На какво ни прилича това и до какво ще ни доведе
Автор: metaloobrabotka Категория: Технологии   
Прочетен: 1300 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Разглеждайки действията, които се провеждат днес в центровете на мегаполисите на Руската федерация, вие неволно започвате да задавате въпроса: какво се случва с обществото и къде е насочен векторът на развитие, зададен от властите?

За да отговорим на тези въпроси е необходимо да съчетаем няколко факта, които са се случили наскоро и да разгледаме картината на случващото се по-широко.

Един от тези факти е безпрецедентна по своя мащаб рекламна кампания на остра респираторна вирусна инфекция наречена грип, която, за да се изостри и засили плашещия ефект, започна да се нарича с нови имена: SARS-CoV-2; COVID-19 и др. При това, всички правителства в света въведоха жестоки и с нищо не обосновани мерки по борба с Грипа. Естествено, тези мерки отговарят на съвсем различни задачи, които вече са ясни, но когато се вземе предвид съвкупността от няколко явления, които се случват днес по улиците на столиците, плановете на властите стават очевидни.

Следващият факт, който допълва картината е че днес в много развити страни се провеждат митинги и демонстрации и разбира се че всички те са забранени и неразрешени. Те се провеждат по различни причини и при различни обстоятелства, но дневният ред е един и същ навсякъде - ограничаването на правата и свободите на работното мнозинство с всичко, което това предполага.

На подобни протести въоръжените до зъби и специално обучени жандарми се справят с беззащитни граждани, както с деца от детските градини, като по този начин практикуват и усъвършенстват метода за защита на своите чиновници. Още днес ние можем да видим, как в близко бъдеще може да се преобрази нашата улица. Откворете буквално всяко видео от ред с митинги и разгледайте. Ще видите тесни коридори от препятствия, които се контролират изцяло от силите за сигурност, много специално оборудване и т.н .; всичко това е създадено специално за вас! Те ви показват ясно как трябва да се държите и ако надхвърлите онова, което са ви дали официалните лица и капиталистите, тогава не се ядосвайте - били сте предупредени.

Според установения в Русия обичай е прието руският човек да се издига трудно, но през последните години правителството на Руската федерация прие - при това открито, нагло, вече не се крие - маса антисоциални реформи което се състоя успоредно с публикуването на новинарски репортажи за увеличаването на милиони и милиарди капитали на олигарси и нивото на обедняване на по-голямата част от населението на Руската федерация, поради което такива явления неволно водят до размисъл и в тази връзка, обществото започна бързо да политизира. Въпреки че хората, ограбени и унизени в правата си, все още не са много нетърпеливи да излязат, в социалните мрежи отдавна се води разгорещена полемика в коментарите, че е време да се направи нещо. Недоволството започва да набира ширина, лявата идея завладява нови пространства и това, разбира се не може да не тревожи вертикалата на властта на Руската федерация.

И за да се намали нивото на натиск сред масите и ако се получи, тогава арогантно да се отблъснат инакомислещите, не желаещи да бъдат роби, на политическата сцена на РФ се появява А.А. Навални- днес не по-малко популярен в руските СМИ, а може би и по-популярен от самия коронавирус. По легенда, дадена за истина, Навални — опозиционер и борец за свобода, справедливост и т. н. Екипът на Навални пусна няколко скандални видеоклипа, които според тях разкриват и разобличават престъпната дейност на лицата, седнали днес на министерски и президентски столове. Всеки, който не е безразличен и се интересува от политическата ситуация знае какъв е Алексей Навални, така че няма да има задълбочен анализ на неговата дейност. Нека само отбележим няколко точки: това е, че по принцип всеки знае с какво и как живеят капиталистите, какви яхти, къщи, самолети и т.н. имат, от това следва, че целият брой гледания на видеоклиповете на Навални е просто гол филмов интерес и не повече. Това се подтвърждава още и от мизерното количество участници на тези митинги. Вие се вгедайте на кадрите на тези митинги, там едни ученици, провоциращи полицаите и хвърляйки по тях снежни топки — то ва е чиста постановка. А хората, които наистина са отдадени на висшата идея на комунизма, такива хора са основната цел на подобни митинги - важна задача е да се отсеят такива хора от масите и те се търсят там особено днес.

Логичен и напълно законен извод следва от всичко това: с пълна очевидност и за пореден път Навални подтвърди своя статус — статус на проект на Кремъл.

Не. А как е възможно, реклама та на митингите на Навални да стават пряко по електронна поща и СМС? Как е възможно рекламата на митинги и освен това неразрешени, некоординирани и неразрешени митинги да минава през всички информационни канали!? Докато за стачки на работници, които половин година не са получвали заплати няма и една дума.

Митингите на Навални са провокация от страна на руското правителство, защото точно така, без видима причина е много по-трудно да се установи фашистки режим и това поражда основателна причина и „коронавирусът бушува и няма мърдане". Фашизмът е обективна последица от развитието на империализма, когато капитализмът е прераснал в монопол и вече не се нуждае от екрани и истории за либерални и пазарни свободи. И тогава се появява откритата терористична диктатура, организирано насилие и прочие прелести на фашизма.

Всичко това подсказва, че ни подготвят нова реалност - реалност от тесни коридори от бариери и надзорници със специални средства, а по отношение на скоростта на развитие на събитията ни е останало много малко за такова съществуване.  Достатъчно е да се извърши мощна пропагандна акция, подобна на коронавируса, че според тях навалниците се опитват да откраднат щастието и мира от нас и да закачат всички обществени места към ключалката на плевнята. И това е една от основните цели както на измамата с коронавирус, така и на проекта Навални, защото никой сам не може да създаде заплахи за този робски режим.

От този кратък преглед виждаме, че всички правителства по света, всички развити страни се държат като фашисти и използват един сценарий, който отдавна е озвучен от интернет ресурсите с комунистическа насоченост. И това означава, че ние работниците и служителите, шофьорите и касиерите тези хора, които продаваме труда си за жалки подаяния от капиталистите, трябва да се обединим и да вземем всичко в свои ръце.

Дубровский
www.work-way.com




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: metaloobrabotka
Категория: Технологии
Прочетен: 1692211
Постинги: 2382
Коментари: 326
Гласове: 469
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930